adel Posted September 11, 2020 Report Share Posted September 11, 2020 Έχω ρύθμιση Ν.4495/2017. Πάω να τροποποιήσω το ε9 του 2016 (έτος απόκτησης του ακινήτου) και βάζω ημερομηνία της ρύθμισης (2020). Δεν το δέχεται και ζητάει ημερομηνία 2015 ή προγενέστερη. Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω ? Η συγκεκριμένη τροποποίηση έχει πρόστιμο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 adel Posted September 11, 2020 Author Report Share Posted September 11, 2020 λοιπόν υπέβαλλα διορθωτική στο 2016 με ημερομηνία 2015 δηλαδή της απόκτησης του ακινήτου στο οποίο έγινε ρύθμιση. Μεταφέρω την δήλωση στο επόμενο έτος και το σύστημα με σταματάει στο 2019 και δεν την μεταφέρει στο 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 125883623 Posted September 11, 2020 Report Share Posted September 11, 2020 Ναι γιατί έχει κλείσει το σύστημά λογο εκκαθάρισης του ενφια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 adel Posted September 11, 2020 Author Report Share Posted September 11, 2020 και μετά πως θα την μεταφέρω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 125883623 Posted September 11, 2020 Report Share Posted September 11, 2020 Τι να σου πω δεν ξέρω. Έχω και γω μερικά ε9 και επειδή το επεσήμανε και άλλος συνάδελφος τον προηγούμενο μήνα για αυτό τα έχω αφήσει πίσω από βδομάδα που θα ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και λογικά θα ξανά ανοίξουν το σύστημά να τα στείλω . Απλά πλησιάζουν οι μέρες για τα τμ στους δήμους και δεν βλέπω προκοπή. Κανόνικα οι δήμοι πρέπει να πάρουν και άλλη παραταδη λογο αυτόνομου του προβλήματος . Στο θέμα μας τώρα. Θεωρώ ότι όταν ανοίξει θα σε αφήσει να κάνεις την μεταφορά .προς το παρών μπορείς να το κάνεις προσωρινή αποθήκευσή και βλέπουμε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
adel
Έχω ρύθμιση Ν.4495/2017. Πάω να τροποποιήσω το ε9 του 2016 (έτος απόκτησης του ακινήτου) και βάζω ημερομηνία της ρύθμισης (2020).
Δεν το δέχεται και ζητάει ημερομηνία 2015 ή προγενέστερη.
Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω ?
Η συγκεκριμένη τροποποίηση έχει πρόστιμο ?
4 answers to this question
Recommended Posts