vassw Posted August 10, 2020 Report Share Posted August 10, 2020 Γειά σας Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ανώτατο χρονικό διάστημα που μπορεί να γίνει προσωρινή ανάκληση αναστολής σε εργαζόμενο? Δεν έχω δεί να αναφέρεται κάπου. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Viper Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 Στις 10/8/2020 στις 5:45 ΜΜ, vassw είπε Γειά σας Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ανώτατο χρονικό διάστημα που μπορεί να γίνει προσωρινή ανάκληση αναστολής σε εργαζόμενο? Δεν έχω δεί να αναφέρεται κάπου. Ευχαριστώ Καλημέρα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει όριο (θεωρώ όμως ότι καλό θα ήταν να μην υπερβείς την κανονική (αρχική) λήξη της δηλωθείσας αναστολής). Εξάλλου, η προσωρινή ανάκληση της αναστολής παρατείνει ισόχρονα την αναστολή του εργαζόμενου - οπότε θα θέλει και προσοχή αφού θα πρέπει να συνεχίζεις να έχεις δικαίωμα να τον έχεις σε αναστολή και το διάστημα εκείνο κατά το οποίο θα παραταθεί η αναστολή του λόγω προσωρινής ανάκλησης... vassw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vassw Posted August 19, 2020 Author Report Share Posted August 19, 2020 Σ ευχαριστώ πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
vassw
Γειά σας
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ανώτατο χρονικό διάστημα που μπορεί να γίνει προσωρινή ανάκληση αναστολής σε εργαζόμενο?
Δεν έχω δεί να αναφέρεται κάπου.
Ευχαριστώ
2 answers to this question
Recommended Posts