Νέος Λογιστής 1 Posted July 14, 2020 Report Share Posted July 14, 2020 Ρε παιδιά πως γίνεται τελικά η διαδικασία για αυτούς που δήλωσαν μόνο έσοδα μέχρι 26 Ιουνίου ; Δεν μπορώ να κάνω ούτε αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ούτε αίτηση χορήγησης. Link to post Share on other sites
elitapap 1 Posted July 14, 2020 Report Share Posted July 14, 2020 Εγώ την έκανα κανονικά χθες από την αίτηση χορήγησης. Είχα υποβάλει ένσταση, δεν ξέρω αν έχει σχέση. Link to post Share on other sites
Νέος Λογιστής 1 Posted July 14, 2020 Author Report Share Posted July 14, 2020 Μόλις τώρα, elitapap είπε Εγώ την έκανα κανονικά χθες από την αίτηση χορήγησης. Είχα υποβάλει ένσταση, δεν ξέρω αν έχει σχέση. Θα το προσπαθήσω , Ευχαριστω Link to post Share on other sites
Νέος Λογιστής 1 Posted July 14, 2020 Author Report Share Posted July 14, 2020 Εκανα ένσταση τελικά , μου δείχνει ότι είναι υποβληθείσα, αλλά και ταυτόχρονα κ ότι δεν είναι εφικτή η διεκπεραίωση της αίτησης σας λόγω μη πλήρωσης ακτών απαιτούμενων προϋποθέσεων κτλ κτλ . Έτσι φαίνεται κ στους άλλους ; Link to post Share on other sites
elitapap 1 Posted July 14, 2020 Report Share Posted July 14, 2020 9 λεπτά πριν, Νέος Λογιστής είπε Εκανα ένσταση τελικά , μου δείχνει ότι είναι υποβληθείσα, αλλά και ταυτόχρονα κ ότι δεν είναι εφικτή η διεκπεραίωση της αίτησης σας λόγω μη πλήρωσης ακτών απαιτούμενων προϋποθέσεων κτλ κτλ . Έτσι φαίνεται κ στους άλλους ; Έχεις συμπληρώσει και τα έσοδα Ιουνίου? Link to post Share on other sites
Νέος Λογιστής 1 Posted July 14, 2020 Author Report Share Posted July 14, 2020 Όχι ακόμα , φταίει κ αυτό ; Θα το φτιαξω το απόγευμα , Ευχαριστω Link to post Share on other sites
elitapap 1 Posted July 14, 2020 Report Share Posted July 14, 2020 Δεν ξέρω, λέω μήπως. Γιατί εμένα χθες βράδυ με συμπληρωμένα έσοδα έως και Ιούνιο μου άνοιξε κανονικά η αίτηση. Link to post Share on other sites
Recommended Posts