SORENTINO 6 Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 Συνάδελφοι μπήκα και υπέβαλα από τα έσοδα μου στην σελίδα my business support και δήλωσα τα έσοδα ώστε να υποβάλλω μετά για τον μηχανισμό συνεργασία. Δήλωσα του μήνες που πρέπει ώστε να ενταχθώ τον μήνα Ιούνιο. Τώρα θέλω να υποβάλλω για την επιστρεπτέα προκαταβολή και δεν με αφήνει να συμπληρώσω και τους υπόλοιπους μήνες γιατί έχω οριστικοποιήσει.... εγώ εχω κάνει λαλακία ή αυτοί είναι λαλακες ;;; sos όποιος μπορεί γιατί τα έχω παίξει... Link to post Share on other sites
dynamoking 33 Posted June 21, 2020 Report Share Posted June 21, 2020 Για επιστρεπτέα τράβαει αυτα που δήλωσες για το ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, δεν νομίζω χρειάζεται κάτι άλλο.. Link to post Share on other sites
picos 46 Posted June 21, 2020 Report Share Posted June 21, 2020 μην μπερδευτειτε συναδελφοι δεν αρκει μονο η συμπληρωση των εσοδων πρεπει να κανετε και την αιτηση απο τις εφαρμογες μου , πηγα να την πατησω Link to post Share on other sites
SORENTINO 6 Posted June 21, 2020 Author Report Share Posted June 21, 2020 το πρόβλημα είναι οτι μου ζήταγε για να μπω στο συνεργασία να δηλώσω τον τζίρο Μαρτίου και Απριλίου. Και στου Μαϊου δεν έβαλα ποσό γιατί νόμιζα οτι χρειάζεται μόνο για το συνεργασία. Μετά πήγα να υποβάλω για επιστρεπτέα και είδα ότι την θεωρεί οριστικοποιημένη και δεν με αφήνει να διορθώσω τον Μαίο που τον βλέπει μηδέν τζίρο! Link to post Share on other sites
HURRICANE33 468 Posted June 21, 2020 Report Share Posted June 21, 2020 1 ώρα πριν, SORENTINO είπε το πρόβλημα είναι οτι μου ζήταγε για να μπω στο συνεργασία να δηλώσω τον τζίρο Μαρτίου και Απριλίου. Και στου Μαϊου δεν έβαλα ποσό γιατί νόμιζα οτι χρειάζεται μόνο για το συνεργασία. Μετά πήγα να υποβάλω για επιστρεπτέα και είδα ότι την θεωρεί οριστικοποιημένη και δεν με αφήνει να διορθώσω τον Μαίο που τον βλέπει μηδέν τζίρο! Καλησπέρα. Δυστυχώς τα έσοδα τα δηλώνεις για όλες τις εφαρμογές. Τώρα, αν υποβάλλεις για επιστρεπτέα 2, θα διαβάσει μηδέν έσοδα τον Μάιο, οπότε αυξάνεις την πιθανότητα να σου την εγκρίνουν! Link to post Share on other sites
SORENTINO 6 Posted June 21, 2020 Author Report Share Posted June 21, 2020 Μόλις τώρα, HURRICANE33 είπε Καλησπέρα. Δυστυχώς τα έσοδα τα δηλώνεις για όλες τις εφαρμογές. Τώρα, αν υποβάλλεις για επιστρεπτέα 2, θα διαβάσει μηδέν έσοδα τον Μάιο, οπότε αυξάνεις την πιθανότητα να σου την εγκρίνουν! ναι αλλά είναι ψευδές ! είχε τζίρο τον Μάιο .... Link to post Share on other sites
HURRICANE33 468 Posted June 21, 2020 Report Share Posted June 21, 2020 1 λεπτό πριν, SORENTINO είπε ναι αλλά είναι ψευδές ! είχε τζίρο τον Μάιο .... Το ξέρω, πλάκα κάνω. Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω τι γίνεται. Ίσως στο δεύτερο βήμα, αν στην εγκρίνουν, να δέχεται διορθώσεις. Link to post Share on other sites
klery 83 Posted June 21, 2020 Report Share Posted June 21, 2020 καλησπερα αν εχουμε υποβαλλει και εχει εκταμιευτει η προκαταβλητεα 1 ,πρεπει να υποβαλλουμε και τα εσοδα καθε μηνα? το ρωταω διοτι στην αρχη τοτε ειχαν πει οτι θα πρεπει να βαζουμε τα εσοδα καθε μηνα μεχρι τις 10 του επομενου Link to post Share on other sites
SORENTINO 6 Posted June 22, 2020 Author Report Share Posted June 22, 2020 12 ώρες πριν, klery είπε καλησπερα αν εχουμε υποβαλλει και εχει εκταμιευτει η προκαταβλητεα 1 ,πρεπει να υποβαλλουμε και τα εσοδα καθε μηνα? το ρωταω διοτι στην αρχη τοτε ειχαν πει οτι θα πρεπει να βαζουμε τα εσοδα καθε μηνα μεχρι τις 10 του επομενου καλά κάνεις και το ρωτάς γιατί δεν αποσαφηνίστηκε τίποτα από αυτά. Αλλά ποιος να απαντήσει ; Αυτοί που το σε κάθε πλατφόρμα και εγκύκλιο δημιουργούν 300 απορίες ; Link to post Share on other sites
SOTPAR 69 Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Καλημέρα Λογιστικά η ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ πιστώνει τον 58 ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ και στη συνέχεια τον χρεώνει σε πίστωση του 79 ΑΣΥΝΗΘΗ ΕΣΟΔΑ ΚΕΡΔΗ ή πιστώνει τον 52 ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ??? Link to post Share on other sites
DENNY 60 Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 12 ώρες πριν, klery είπε καλησπερα αν εχουμε υποβαλλει και εχει εκταμιευτει η προκαταβλητεα 1 ,πρεπει να υποβαλλουμε και τα εσοδα καθε μηνα? το ρωταω διοτι στην αρχη τοτε ειχαν πει οτι θα πρεπει να βαζουμε τα εσοδα καθε μηνα μεχρι τις 10 του επομενου και μένα αυτή είναι μια απορία μου... δεδομένου οτι ήδη πήραν και τα χρήματα , στην φάση α , πρέπει να υποβάλλουμε έσοδα η οχι; Link to post Share on other sites
Seva 0 Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 είναι δάνειο συνάδελφε, πιστωνεις 52 και χρεωνεις 38 τον οψεως σου Link to post Share on other sites
Lucky_Luke 446 Posted July 11, 2020 Report Share Posted July 11, 2020 Μια χαζή ερώτηση: Η προθεσμία για τα έσοδα Ιουνίου έληγε χθες; Link to post Share on other sites
NIKANOR 149 Posted July 11, 2020 Report Share Posted July 11, 2020 1 ώρα πριν, Lucky_Luke είπε Μια χαζή ερώτηση: Η προθεσμία για τα έσοδα Ιουνίου έληγε χθες; Τι χαζή ερώτηση? Χαζή είναι η προσδοκία/απαίτηση τους να δηλώνουμε έσοδα μέσα σε 10 μέρες. Μόλις τώρα καταχώρησα έσοδα Ιουνίου με τροποποιητική (άλλη σοφή επιλογή τους. Πρέπει κάθε μήνα να επιλέγουμε "τροποποίηση" για να προσθέτουμε στοιχεία). Μια χαρά λοιπόν την πήρε. Ούτε εκπρόθεσμη επισήμανση ούτε τίποτα. Εγώ νομίζω πάντως ότι τζάμπα αγχωνόμαστε γι' αυτό το θέμα. Και μέχρι τέλος του μήνα να καταχωρούμε έσοδα θα τα δέχονται κανονικά. Αντε με τα ζαγάρια που μπλέξαμε. Lucky_Luke and HURRICANE33 1 1 Link to post Share on other sites
Lucky_Luke 446 Posted July 11, 2020 Report Share Posted July 11, 2020 Ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ σήμερα με τροποποιητική, και χωρίς να έχω κάνει επαληθεύσεις ισοζυγίων, αλλά έκανα την ερώτηση anyway. Ευχαριστώ. Link to post Share on other sites
HURRICANE33 468 Posted July 11, 2020 Report Share Posted July 11, 2020 3 ώρες πριν, NIKANOR είπε Τι χαζή ερώτηση? Χαζή είναι η προσδοκία/απαίτηση τους να δηλώνουμε έσοδα μέσα σε 10 μέρες. Μόλις τώρα καταχώρησα έσοδα Ιουνίου με τροποποιητική (άλλη σοφή επιλογή τους. Πρέπει κάθε μήνα να επιλέγουμε "τροποποίηση" για να προσθέτουμε στοιχεία). Μια χαρά λοιπόν την πήρε. Ούτε εκπρόθεσμη επισήμανση ούτε τίποτα. Εγώ νομίζω πάντως ότι τζάμπα αγχωνόμαστε γι' αυτό το θέμα. Και μέχρι τέλος του μήνα να καταχωρούμε έσοδα θα τα δέχονται κανονικά. Αντε με τα ζαγάρια που μπλέξαμε. Καλησπέρα. Εγώ δεν έχω καταλάβει και τον λόγο δήλωσης των εσόδων κάθε μήνα. Μπας και σου πάρουν πίσω το δάνειο? Τι νόημα έχει? Link to post Share on other sites
loggosoffice 0 Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 Μια ερώτηση και από εμένα. Υποχρέωση δήλωσης των εσόδων κάθε μήνα έχουν μόνο όσοι έκαναν αίτηση για επιστρεπτέα προκαταβολή ή και όσοι πήραν την αποζημίωση ειδικού σκοπού 1 και 2 (800 και 500/300 αντίστοιχα); Link to post Share on other sites
ponzi 1,722 Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 Στις 11/7/2020 στις 4:54 ΜΜ, HURRICANE33 είπε Καλησπέρα. Εγώ δεν έχω καταλάβει και τον λόγο δήλωσης των εσόδων κάθε μήνα. Μπας και σου πάρουν πίσω το δάνειο? Τι νόημα έχει? Κανένα. Απλά έχουν χάσει την μπάλα. Σε όλα τα επίπεδα. Και τα επίπεδα είναι πολλά! 1) Μας "κυβερνάνε" οι γιατροί. Κανένα πρόβλημα, η δημόσια υγεία πρώτα από όλα. Είναι όμως όπως όταν σε πονάει η κοιλίτσα σου και σου γράφει ο γιατρός 3 ημέρες αναρρωτική. "Πιστόλι" η δουλειά. Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι. Είναι κάπως έτσι. 2) Έχουμε κάτι "απίθανους" και "λίγους" στο τιμόνι. Από πού να αρχίσω? Βρούτσης, Χαρδαλιάς, Πιτσιλής, Πιτσιλής, Πιτσιλής... 3) Το "back office" - δηλαδή οι δημόσιοι υπάλληλοι - είναι για γέλια (να μη σου μένει άντερο δηλαδή). Σκέτη κωμωδία. Ή καλύτερα τραγωδία για εμάς που αναγκαζόμαστε να έχουμε επαφή μαζί τους. Φοβάμαι ότι η υποτιθέμενη επιτυχία που είχαν, το επόμενο διάστημα θα μετατραπεί σε παταγώδη αποτυχία την οποία θα πληρώνουμε καιρό. Κρίμα, δεν υπάρχει σωτηρία... ΥΓ. Ένα σύντομο ανέκδοτο: ΤΕΠΙΧ ΙΙ 125883623 and LAMMERGEIER 1 1 Link to post Share on other sites
125883623 436 Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 17 λεπτά πριν, ponzi είπε Κανένα. Απλά έχουν χάσει την μπάλα. Σε όλα τα επίπεδα. Και τα επίπεδα είναι πολλά! 1) Μας "κυβερνάνε" οι γιατροί. Κανένα πρόβλημα, η δημόσια υγεία πρώτα από όλα. Είναι όμως όπως σε πονάει η κοιλίτσα σου και σου γράφει ο γιατρός 3 ημέρες αναρρωτική. "Πιστόλι" η δουλειά. Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι. Είναι κάπως έτσι. 2) Έχουμε κάτι "απίθανους" και "λίγους" στο τιμόνι. Από πού να αρχίσω? Βρούτσης, Χαρδαλιάς, Πιτσιλής, Πιτσιλής, Πιτσιλής... 3) Το "back office" - δηλαδή οι δημόσιοι υπάλληλοι - είναι για γέλια (να μη σου μένει άντερο δηλαδή). Σκέτη κωμωδία. Ή καλύτερα τραγωδία για εμάς που αναγκαζόμαστε να έχουμε επαφή μαζί τους. Φοβάμαι ότι η υποτιθέμενη επιτυχία που είχαν το επόμενο διάστημα, θα μετατραπεί σε παταγώδη αποτυχία την οποία θα πληρώνουμε καιρό. Κρίμα, δεν υπάρχει σωτηρία... ΥΓ. Ένα σύντομο ανέκδοτο: ΤΕΠΙΧ ΙΙ Όσο περνάει ο καιρός τόσο ταυτίζομαι με τις άποψης σου. Για να μην πω έχω περασει στο επόμενο βήμα . Η όλη φάση έχει καταντησει σαν το ανέκδοτο που ένας έχει τρακαρει το αμάξι του με αμαξοστοιχία και του λέει ο αλλος φιλαράκο μην σκας έχω να σου δώσω μια αλοιφή θα στο κάνει να φαίνεται καινούργιο . Link to post Share on other sites
SOTPAR 69 Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 Εγκρίθηκε δάνειο120000,00.Εμείς όμως θα πάρουμε μόνο τις 100000,00, Οι 20000,00 θα μείνουν στη τράπεζα ως εγγύηση. Θα εξοφλήσουμε όμως 120000,00 + τόκους!!!!!!! Link to post Share on other sites
ponzi 1,722 Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 8 ώρες πριν, SOTPAR είπε Εγκρίθηκε δάνειο120000,00.Εμείς όμως θα πάρουμε μόνο τις 100000,00, Οι 20000,00 θα μείνουν στη τράπεζα ως εγγύηση. Θα εξοφλήσουμε όμως 120000,00 + τόκους!!!!!!! Μισό λεπτό να ξύσω πρώτα τον collo μου και να σφίξω τον κόμπο της γραβάτας. Οι τοκογλυφικές μαφιόζικες λαμογιές των τραπεζών, ονομάζονται στη μοντέρνα ορολογία "cash collateral". Link to post Share on other sites
125883623 436 Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 Δεν το ήξερα αλλα και αν ισχύει δεν είναι κάτι νέο. Το πρώτο δάνειο που πήρε η χώρα δύο εκατομμύρια λίρες ( που το ξέχρεωσε πριν δύο-τρία χρόνια το ίδιο έργο είχε παίξει και όταν ανοίξε το χρηματοκιβώτιο ο πρώτος κυβερνήτης ο Καποδίστριας κάτι κουμπιά βρήκε μόνο μέσα . Επομένως οκ παλιά τους τέχνη κόσκινο. Γι όλα αυτά κάτι έχει αναφέρει αν θυμάμαι καλά ο Αϊνστάιν. Link to post Share on other sites
Recommended Posts