PROFIT Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 Καλησπέρα σας, μήπως μπορεί κάποιος συνάδελφος να διευκρινήσει, εάν οι εταιρείες που έλαβαν ήδη επιστρεπτέα προκαταβολή , μπορούν να κάνουν αίτηση και στην επιστρεπτέα 2 ? Σας ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 125883623 Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 Νομίζω πως όχι Επίσης η ένα ήταν καλύτερη από την δύο που έχει χειρότερους όρους . Την πρώτη την εισέπραξες γιατί άλλοι ακόμα περιμένουν . Πάρε δεύτερη γνώμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 750 Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 14 λεπτά πριν, PROFIT είπε Καλησπέρα σας, μήπως μπορεί κάποιος συνάδελφος να διευκρινήσει, εάν οι εταιρείες που έλαβαν ήδη επιστρεπτέα προκαταβολή , μπορούν να κάνουν αίτηση και στην επιστρεπτέα 2 ? Σας ευχαριστώ πολύ Πιστεύω μπορούν. Δεν αναφέρεται ότι εξαιρούνται. Χώρια ότι οι λεπτομέρειες για τις προυποθέσεις,και ότι σχετικό θα καθοριστούν με νέα απόφαση. Εγώ αν ήθελε ο πελάτης , θα έκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PROFIT Posted June 19, 2020 Author Report Share Posted June 19, 2020 Σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PROFIT Posted June 19, 2020 Author Report Share Posted June 19, 2020 Λοιπόν , μετά από επικοινωνία με το taxis , δηλώνουμε τα έσοδα στη σχετική πλατφόρμα έως τις 22/6 και κάθε μήνα από δω και πέρα *για τις εταιρείες που έλαβαν ποσά από την επιστρεπτέα 1 *για τις εταιρείες που θα κάνουν αίτηση για την επιστρεπτέα 2 *για τις εταιρείες που θέλουν να μπουν στο ΣΥΝ -ΕΡΓΑΣΙΑ Επίσης ,το ότι κάποια εταιρεία συμμετείχε στην επιστρεπτέα 1 , δεν την αποκλείει από το να ξανακάνει αίτηση στην επιστρεπτέα 2. Αυτά και καλή συνέχεια ! 125883623 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HURRICANE33 Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 14 λεπτά πριν, PROFIT είπε Λοιπόν , μετά από επικοινωνία με το taxis , δηλώνουμε τα έσοδα στη σχετική πλατφόρμα έως τις 22/6 και κάθε μήνα από δω και πέρα *για τις εταιρείες που έλαβαν ποσά από την επιστρεπτέα 1 *για τις εταιρείες που θα κάνουν αίτηση για την επιστρεπτέα 2 *για τις εταιρείες που θέλουν να μπουν στο ΣΥΝ -ΕΡΓΑΣΙΑ Επίσης ,το ότι κάποια εταιρεία συμμετείχε στην επιστρεπτέα 1 , δεν την αποκλείει από το να ξανακάνει αίτηση στην επιστρεπτέα 2. Αυτά και καλή συνέχεια ! Ευχαριστούμε. Για την επιστρεπτέα 2 εννοούν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή αίτηση στο δεύτερο βήμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 picos Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 8 ώρες πριν, PROFIT είπε Λοιπόν , μετά από επικοινωνία με το taxis , δηλώνουμε τα έσοδα στη σχετική πλατφόρμα έως τις 22/6 και κάθε μήνα από δω και πέρα *για τις εταιρείες που έλαβαν ποσά από την επιστρεπτέα 1 *για τις εταιρείες που θα κάνουν αίτηση για την επιστρεπτέα 2 *για τις εταιρείες που θέλουν να μπουν στο ΣΥΝ -ΕΡΓΑΣΙΑ Επίσης ,το ότι κάποια εταιρεία συμμετείχε στην επιστρεπτέα 1 , δεν την αποκλείει από το να ξανακάνει αίτηση στην επιστρεπτέα 2. Αυτά και καλή συνέχεια ! Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HURRICANE33 Posted July 3, 2020 Report Share Posted July 3, 2020 Καλησπέρα. Οι επιχειρήσεις που έκαναν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιστρεπτέα προκαταβολή 2 πρέπει να κάνουν κάτι? Ή απλά περιμένουν να ααρχίσει η β' φάση? Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 750 Posted July 3, 2020 Report Share Posted July 3, 2020 3 ώρες πριν, HURRICANE33 είπε Καλησπέρα. Οι επιχειρήσεις που έκαναν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιστρεπτέα προκαταβολή 2 πρέπει να κάνουν κάτι? Ή απλά περιμένουν να ααρχίσει η β' φάση? Ευχαριστώ πολύ. Απλά περιμένουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HURRICANE33 Posted July 3, 2020 Report Share Posted July 3, 2020 41 λεπτά πριν, 750 είπε Απλά περιμένουμε Σε ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HURRICANE33 Posted July 5, 2020 Report Share Posted July 5, 2020 Καλησπέρα. Τώρα που βγήκε η απόφαση για την αίτηση για την επιστρεπτέα προκαταβολή 2 τι κάνουμε? Δηλώνουμε το ποσό που θέλουμε? Υπάρχει όριο? Ρωτάω επειδή δεν είχα ασχοληθεί στην επιστρεπτέα προκαταβολή 1 και δεν ξέρω λατινικά να καταλάβω τα de minimis! Εγώ τέταρτη δέσμη ήμουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 picos Posted July 5, 2020 Report Share Posted July 5, 2020 2 ώρες πριν, HURRICANE33 είπε Καλησπέρα. Τώρα που βγήκε η απόφαση για την αίτηση για την επιστρεπτέα προκαταβολή 2 τι κάνουμε? Δηλώνουμε το ποσό που θέλουμε? Υπάρχει όριο? Ρωτάω επειδή δεν είχα ασχοληθεί στην επιστρεπτέα προκαταβολή 1 και δεν ξέρω λατινικά να καταλάβω τα de minimis! Εγώ τέταρτη δέσμη ήμουν! Κι εγω 4η ημουνα , δηλωσε και το πολυ πολυ να σε κοψουν χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 picos Posted July 5, 2020 Report Share Posted July 5, 2020 δεν ειμαι βλακας ετσι"? η αιτηση για την εκδηλωση ενδιαφεροντος δεν εχει ανοιξει παρα τις εξαγγελιες οτι μπορουμε να κανουμε υποβολη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ponzi Posted July 5, 2020 Report Share Posted July 5, 2020 1 ώρα πριν, picos είπε δεν ειμαι βλακας ετσι"? η αιτηση για την εκδηλωση ενδιαφεροντος δεν εχει ανοιξει παρα τις εξαγγελιες οτι μπορουμε να κανουμε υποβολη? Οι προϋποθέσεις βγήκαν. Όπου να 'ναι θα ανοίξει και η αίτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HURRICANE33 Posted July 5, 2020 Report Share Posted July 5, 2020 3 ώρες πριν, picos είπε Κι εγω 4η ημουνα , δηλωσε και το πολυ πολυ να σε κοψουν χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Καλησπέρα. Αλήθεια, τι πρέπει να κάνουμε τώρα? Δεν έχω ιδέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ponzi Posted July 5, 2020 Report Share Posted July 5, 2020 5 λεπτά πριν, HURRICANE33 είπε Καλησπέρα. Αλήθεια, τι πρέπει να κάνουμε τώρα? Δεν έχω ιδέα! Μπορείς να κάνεις έλεγχο των προϋποθέσεων για τους πελάτες που έστειλες αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, να τους ενημερώσεις και για τις δεσμέυσεις και μόλις ανοίξει η αίτηση να υποβάλεις τις οριστικές αιτήσεις. Δεν μπορεί να λάβει κάποιος παραπάνω από αυτό που υπολογίζεται με την υπουργική απόφαση. Τα όρια του de minimis και του προσωρινού πλαισίου δύσκολο να τα ξεπερνά κάποιος, οπότε μη σε αγχώνουν αυτά. Τα βλέπουμε και μόλις ανοίξει η πλατφόρμα picos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HURRICANE33 Posted July 6, 2020 Report Share Posted July 6, 2020 Καλησπέρα. Άνοιξε η πλατφόρμα για την αίτηση? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gliakour Posted July 6, 2020 Report Share Posted July 6, 2020 Από το πρωι λένε ότι ανοίγει....απλά για να μας παιρνουν οι πελάτες καθε 5 αντί για κάθε 10 λεπτα για κάθε τι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 125883623 Posted July 6, 2020 Report Share Posted July 6, 2020 16 λεπτά πριν, gliakour είπε Από το πρωι λένε ότι ανοίγει....απλά για να μας παιρνουν οι πελάτες καθε 5 αντί για κάθε 10 λεπτα για κάθε τι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 125883623 Posted July 6, 2020 Report Share Posted July 6, 2020 Άνοιξε https://www.taxheaven.gr/news/49716/se-leitoyrgia-h-epistreptea-prokatabolh-2-aithsh-xorhghshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HURRICANE33 Posted July 6, 2020 Report Share Posted July 6, 2020 Καλησπέρα. Όταν βγάζει μήνυμα δεν πληροί τις προυποθέσεις τι μπορεί να ευθύνεται? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 solwn 1 Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 Βάσει Προσωρινού Πλαισίου ή βάσει ΚΑΝ. de minimis? Τι επιλέγουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 LILY Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Δηλ θελετε να πειτε οτι δουλευει; Εμενα δεν ανοιγει καν η δηλωση....τι κανω λαθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 CHARA 77 Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 Καλημέρα, τα ποσά είναι τα minimum βάσει της εγκυκλίου ή μπορεί να δώσει και παραπάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Locomondo Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 Όταν το ποσό που προκύπτει βάσει αλγόριθμου, είναι μικρότερο από το ελάχιστο δικαιούμενο, προχωρώ την αίτηση; Καλημέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ElenaS Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 15 λεπτά πριν, LILY είπε ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Δηλ θελετε να πειτε οτι δουλευει; Εμενα δεν ανοιγει καν η δηλωση....τι κανω λαθος; Όχι από Chrome. Δες από explorer LILY and CHARA 77 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
PROFIT
Καλησπέρα σας,
μήπως μπορεί κάποιος συνάδελφος να διευκρινήσει, εάν οι εταιρείες που έλαβαν ήδη επιστρεπτέα προκαταβολή , μπορούν να κάνουν αίτηση και στην επιστρεπτέα 2 ?
Σας ευχαριστώ πολύ
Top Posters For This Question
24
19
13
7
Popular Days
Jul 10
37
Jul 7
35
Jul 8
15
Jun 19
7
Top Posters For This Question
HURRICANE33 24 posts
picos 19 posts
ponzi 13 posts
zevooazaz 7 posts
Popular Days
Jul 10 2020
37 posts
Jul 7 2020
35 posts
Jul 8 2020
15 posts
Jun 19 2020
7 posts
Popular Posts
ponzi
Λοιπόν, θα το εξομολογηθώ εδώ απλά μήπως φύγουν λίγα γραμμάρια από το απίστευτο βάρος που νιώθω απόψε! Κάναμε (και κάνουμε φυσικά) μεγάλο αγώνα όλο αυτό το διάστημα. Όλοι οι συνάδελφοι εδώ. Όπως
ElenaS
Όχι από Chrome. Δες από explorer
picos
Μπραβο στο ΥΠΟΙΟ https://www.taxheaven.gr/news/49753/epistreptea-prokatabolh-ii-dynatothta-ypobolhs-kat-exairesh-aithshs-entaxhs-gia-epixeirhseis-poy-dhlwsan-ta-stoixeia-esodwn-toys-alla-den-ypebalan-
Posted Images
148 answers to this question
Recommended Posts