almaria 0 Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 καλησπερα σας. ξέχασα να δηλώσω φιλοξενούμενους σε δηλωση και προχωρόντας στα παιδιά το καταλαβα. πότε θα ανοιξουν οι τροποποιητικές δηλώσεις; γνωρίζει κάποιος; Link to post Share on other sites
lami 1,464 Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 είμαστε πολλοί τελικά!!!!!!!!!!!😄 Link to post Share on other sites
02994 8 Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ Link to post Share on other sites
125883623 428 Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 Παρα πολλοί. Μου έφυγε ανάλωση . Link to post Share on other sites
HURRICANE33 447 Posted June 12, 2020 Report Share Posted June 12, 2020 Καλημέρα. Είναι δυνατόν να μην κάνουμε έστω και ένα λάθος με όλα αυτά που έχουμε αναλάβει εδώ και 3 μήνες? Άνθρωπο είμαστε και εμείς, ανεξάρτητα αν τα υπουργεία μας θεωρούν ρομπότ! Καλή δύναμη σε όλους μας, με υγεία! Link to post Share on other sites
almaria 0 Posted June 12, 2020 Author Report Share Posted June 12, 2020 καλησπέρα σας. τελικά δεν ειμαι η μόνη .... οποιος μαθει κάτι ας ενημερωσει μπας και τελειώσουμε με το μαρτύριο....καλή δύναμη Link to post Share on other sites
TylerS 1 Posted June 14, 2020 Report Share Posted June 14, 2020 Αλλος ενας. Έστειλα μνμ μεσω taxis και απαντησαν οτι αναμενεται.. almaria 1 Link to post Share on other sites
eyripidis 145 Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 Συνάδελφοι έχουμε καμιά πληροφορία πότε θα ανοίξουν οι τροποποιητικες; Σε δήλωση με ενοίκιο α κατοικίας εκ παραδρομής τσέκαρα φιλοξενία με συνεπεία να μην μπορεί ο φορολογουμενος να κάνει αίτηση για κεα εάν δεν ανοίξουν άμμεσα βλέπω να το πληρώνω από την τσέπη μου δεν ξέρω εάν την πάω χειρόγραφη στην δου εάν θα την δεχθούν. Link to post Share on other sites
125883623 428 Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 Αναμένουμε κάτσε πρωτα να πλασάρουν εισπράξουν καμία 10ρια νέες πλατφόρμες . Με αυτές που έχουν έτοιμες χρόνια θα ασχολούνται τώρα. Προσωπική απόχη την ημέρα που ανοίγουν τις δηλώσεις την ίδια ημέρα έπρεπε να ανοίγουν τροποποιητικες και αναδρομικά . Δλδ έρχεται ένας να του κάνω την φορολογική δήλωση και θα του πω ελα πάλι σε δύο μήνες να σου κάνω τα αναδρομικά . Link to post Share on other sites
eyripidis 145 Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 6 λεπτά πριν, 125883623 είπε Αναμένουμε κάτσε πρωτα να πλασάρουν εισπράξουν καμία 10ρια νέες πλατφόρμες . Με αυτές που έχουν έτοιμες χρόνια θα ασχολούνται τώρα. Προσωπική απόχη την ημέρα που ανοίγουν τις δηλώσεις την ίδια ημέρα έπρεπε να ανοίγουν τροποποιητικες και αναδρομικά . Δλδ έρχεται ένας να του κάνω την φορολογική δήλωση και θα του πω ελα πάλι σε δύο μήνες να σου κάνω τα αναδρομικά . Ορθή η άποψη σου. Link to post Share on other sites
HURRICANE33 447 Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 24 λεπτά πριν, 125883623 είπε Αναμένουμε κάτσε πρωτα να πλασάρουν εισπράξουν καμία 10ρια νέες πλατφόρμες . Με αυτές που έχουν έτοιμες χρόνια θα ασχολούνται τώρα. Προσωπική απόχη την ημέρα που ανοίγουν τις δηλώσεις την ίδια ημέρα έπρεπε να ανοίγουν τροποποιητικες και αναδρομικά . Δλδ έρχεται ένας να του κάνω την φορολογική δήλωση και θα του πω ελα πάλι σε δύο μήνες να σου κάνω τα αναδρομικά . Εγώ, συνήθως, τους ενημερώνω ότι οι δηλώσεις αναδρομικών θα ανοίξουν τον Αύγουστο, με πληρώνουν και για αυτές και όταν τις ετοιμάσω τους ενημερώνω και τους τις στέλνω με μέιλ ή έρχονται να τις πάρουν. Link to post Share on other sites
125883623 428 Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 Μόλις τώρα, HURRICANE33 είπε Εγώ, συνήθως, τους ενημερώνω ότι οι δηλώσεις αναδρομικών θα ανοίξουν τον Αύγουστο, με πληρώνουν και για αυτές και όταν τις ετοιμάσω τους ενημερώνω και τους τις στέλνω με μέιλ ή έρχονται να τις πάρουν. Καλά ναι το σε δύο μήνες δεν το εβαλα τυχαία ..Και γω έτσι το κάνω αλλά Γιατι πρέπει να μπαίνουμε σε αυτήν την διαδικασία. Τέλος πάντων περί ορεξεως κολοκυθόπιτα. Link to post Share on other sites
HURRICANE33 447 Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 26 λεπτά πριν, 125883623 είπε Καλά ναι το σε δύο μήνες δεν το εβαλα τυχαία ..Και γω έτσι το κάνω αλλά Γιατι πρέπει να μπαίνουμε σε αυτήν την διαδικασία. Τέλος πάντων περί ορεξεως κολοκυθόπιτα. Καλά, προφανώς και είναι ταλαιπωρία να έχεις εκκρεμότητες για Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Link to post Share on other sites
Recommended Posts