Jump to content
  • 0

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ 2020

Phil

Question

Καλημέρα!! μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως προκύπτει το συγκεκριμένο χρεωστικό αποτέλεσμα με βάση τα στοιχεία του εισοδήματος??  Επίσης να αναφέρω ο ΚΩΔ. 617 είναι Καταβληθείσα αποζημίωση απόλυσης μετά την αφαίρεση του φόρου για την οποία απέκτησε το δικαίωμα είσπραξης στο φορολογικό έτος 2019 ΚΑΙ Ο ΚΩΔ. 661 Επίδομα ανεργίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Εικόνα (2).jpg

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0

καλήμερα και καλη βδομάδα το λογιστικό σου προγραμμα φορολογικών δηλώσεων τι ανάλυση  σου βγάζει ; 

.

πάντως εγω  στην θεση σου θα το έψαχνα πιο πολλή αν ειναι η διάφορα της εισφοράς αλληλεγγύης .

αν δεν είσαι συνάδελφος για ανάλυση και επεξήγηση να απευθύθεις σε κάποιον φοροτεχνικό . αλλιως υπάρχουν και βιβλιαράκια οδηγιών των φορολογικών δηλώσεων με αμοιβή η και δωρεάν .

αυτό ειναι το δωρεάν 

https://www.aade.gr/sites/default/files/2020-04/ΦΕΦΠ_2020_15_04_20_2.pdf

• 0

Καλημέρα!! δεν είμαι λογιστής ''χειροκίνητα'' υπολογίζω το φόρο με βάση της οδηγίες από την ααδε και καμιά φορά απο απαντήσεις εδώ στο forum δοκίμασα κάποια online υπολογιστικά φόρου και μου έβγαζαν άλλα αποτελέσματα (όλα το ίδιο) και όχι αυτό της εκκαθάρισης

• 0

Ακόμα δεν πρέπει να έχει βγει πρόγραμμα  εκκαθάρισης  δηλώσεων  χρήσης 2019.

Επίσης επείδη  ξεπερνάς  τα 10.000 ευρώ φορολογείται  και το επίδομα  ανεργίας  του ΟΑΕΔ.

Αυτόν τον υπολογισμό  τον έκανες στο χειρόγραφο  σου υπολογισμό.

Πάντως το taxisnet  κάνει λάθη αλλά σπάνια  .Και είναι κύριος  λάθη  του χρήστη  .

• 0
12 λεπτά πριν, 125883623 είπε

Ακόμα δεν πρέπει να έχει βγει πρόγραμμα  εκκαθάρισης  δηλώσεων  χρήσης 2019.

Επίσης επείδη  ξεπερνάς  τα 10.000 ευρώ φορολογείται  και το επίδομα  ανεργίας  του ΟΑΕΔ.

Αυτόν τον υπολογισμό  τον έκανες στο χειρόγραφο  σου υπολογισμό.

Πάντως το taxisnet  κάνει λάθη αλλά σπάνια  .Και είναι κύριος  λάθη  του χρήστη  .

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM EINAI ΓΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΥΘΕΙ  ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ.

• 0
5 λεπτά πριν, eyripidis είπε

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM EINAI ΓΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΥΘΕΙ  ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ.

Εννοείται  .

Απλά αλλά τα μάτια της αλεπούς και αλλά της κουκουβάγιας. 

Κατάλαβες  τι θέλω να πω.

• 0

Έχεις δίκιο το επίδομα ανεργίας είναι η αιτία. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας την βοήθεια και τις συμβουλές :)

• 0

Καλησπέρα ξέρει κανείς αν έχουν αρχίσει οι επιστροφές φόρων σε πιστωτικά εκκαθαριστικά; Επίσης όταν βγάζει αυτό το μήνυμα «ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ.» το εκκαθαριστικό, θα πρέπει να γίνει κάποια ενέργεια πχ στην ΔΟΥ ;;

• 0

Αν κρίνω απο πιστωτική δηκωση που υπέβαλα δεν εχει γινει ακομα η επιστροφη φόρου. Ισωσ περιμένουν να ανοίξουν και την τροποποιητικη πρώτα..