PROAKIS 1,156 Posted April 15, 2020 Report Share Posted April 15, 2020 υπολογιστής -μεταφορικό μέσο -λοιπός εξοπλισμός? ο φπα εκπίπτει κανονικά? η εμπορία του απαιτεί ειδική άδεια? ή το πάμε (ιπτάμενοι) υπολογιστές και τελειώνουμε? Link to post Share on other sites
0 ponzi 1,720 Posted April 15, 2020 Report Share Posted April 15, 2020 1 ώρα πριν, PROAKIS είπε υπολογιστής -μεταφορικό μέσο -λοιπός εξοπλισμός? ο φπα εκπίπτει κανονικά? η εμπορία του απαιτεί ειδική άδεια? ή το πάμε (ιπτάμενοι) υπολογιστές και τελειώνουμε? Λοιπός εξοπλισμός είναι κατά τη γνώμη μου. Δεν νομίζω να θέλει κάποια άδεια (η εμπορία). Link to post Share on other sites
0 125883623 428 Posted April 15, 2020 Report Share Posted April 15, 2020 Άσχετο εγώ που πηρα ένα γεράκι που το καταρρίπτει πως το καταχωρώ;;; Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση Link to post Share on other sites
0 ponzi 1,720 Posted April 15, 2020 Report Share Posted April 15, 2020 4 λεπτά πριν, 125883623 είπε Άσχετο εγώ που πηρα ένα γεράκι που το καταρρίπτει πως το καταχωρώ;;; Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση Αφαιρετικά από τα πάγια Καλή Ανάσταση και καλή λεφτεριά LAMMERGEIER 1 Link to post Share on other sites
0 PROAKIS 1,156 Posted April 15, 2020 Author Report Share Posted April 15, 2020 2 ώρες πριν, ponzi είπε Λοιπός εξοπλισμός είναι κατά τη γνώμη μου. Δεν νομίζω να θέλει κάποια άδεια (η εμπορία). δεν θα το πάμε ανάλογα με την χρήση? εγώ το αγόρασα για ιπτάμενη κάμερα ασφαλείας. οπότε λοιπός εξοπλισμός. ο άλλος μπορεί να το πάρει για delivery ,όπως η amazon. η εμπορία θα το πουλήσει χοντρική 5 χιλ. στην λιανική μπορεί να φτάσει στα 7-8 χιλ. οπότε δεν μιλάμε για "παιχνιδάκι" από το πλαίσιο ή τα τζάμπο. μην ο χειριστής θέλει δίπλωμα ,ο πωλητής ειδική άδεια σε ποιόν το πουλάει? μην σκοτώσει κάποιον σε κανά μπλαλκόνι ? Link to post Share on other sites
0 ponzi 1,720 Posted April 15, 2020 Report Share Posted April 15, 2020 4 λεπτά πριν, PROAKIS είπε δεν θα το πάμε ανάλογα με την χρήση? εγώ το αγόρασα για ιπτάμενη κάμερα ασφαλείας. οπότε λοιπός εξοπλισμός. ο άλλος μπορεί να το πάρει για delivery ,όπως η amazon. η εμπορία θα το πουλήσει χοντρική 5 χιλ. στην λιανική μπορεί να φτάσει στα 7-8 χιλ. οπότε δεν μιλάμε για "παιχνιδάκι" από το πλαίσιο ή τα τζάμπο. μην ο χειριστής θέλει δίπλωμα ,ο πωλητής ειδική άδεια σε ποιόν το πουλάει? μην σκοτώσει κάποιον σε κανά μπλαλκόνι ? Για τη χρήση δες εδώ https://uas.hcaa.gr/Faq Link to post Share on other sites
Question
PROAKIS 1,156
υπολογιστής -μεταφορικό μέσο -λοιπός εξοπλισμός?
ο φπα εκπίπτει κανονικά?
η εμπορία του απαιτεί ειδική άδεια?
ή το πάμε (ιπτάμενοι) υπολογιστές και τελειώνουμε?
5 answers to this question
Recommended Posts