Καλησπέρα.
Εμένα ξέρετε τι με εκνευρίζει?
Ότι έρχονται οι 2 πιο κρίσιμες εβδομάδες για να δούμε τα αποτελέσματα της καραντίνας, όπως λένε όλοι οι ειδικοί και εμείς ασχολούμαστε με παπαριές.
Καλησπέρα,
θεωρώ ότι υπάρχουν δύο κύριες ομάδες επιχειρήσεων που ωφελούνται.
Η πρώτη (με μερική ή ολική αναστολή λειτουργίας) είναι η ομάδα που με εντολή της πολιτείας έκλεισαν μέρος ή όλες
Από ότι έχω καταλάβει και για να συνοψίσουμε:
Υπάρχουν 3 περιπτώσεις.
Η πρώτη αφορά επιχειρήσεις που έχει ανασταλεί η κύρια επιχ.δραστηριότητα με εντολή δημόσιας αρχής .
Αυτές δηλώνουν
Question
DENNY 56
Επιχείρηση που ανηκει στην επίμαχη λίστα , εξακολουθεί και λειτουργεί με απασχόληση του προσωπικού της εξ αποστάσεως ....
Ερωτήματα :
1.δικαιούται την αναστολή των πληρωμών ή όχι, αφού ανήκει στη λίστα;
2.αν ναι πρέπει να την δηλώσω στο εργανη σε αναστολή λειτουργίας;Ενω λειτουργεί;
3.αν δηλωθεί σε αναστολή λειτουργίας (;;;;) πως οι εργαζόμενοι "συνεχίζουν"και δουλεύουν;;;;
Πως έχω μπερδευτεί έτσι;;;
Top Posters For This Question
26
25
14
10
Popular Days
Mar 25
68
Mar 26
29
Mar 23
11
Mar 24
10
Top Posters For This Question
HURRICANE33 26 posts
125883623 25 posts
PROAKIS 14 posts
asteras5 10 posts
Popular Days
Mar 25 2020
68 posts
Mar 26 2020
29 posts
Mar 23 2020
11 posts
Mar 24 2020
10 posts
Popular Posts
HURRICANE33
Καλησπέρα. Εμένα ξέρετε τι με εκνευρίζει? Ότι έρχονται οι 2 πιο κρίσιμες εβδομάδες για να δούμε τα αποτελέσματα της καραντίνας, όπως λένε όλοι οι ειδικοί και εμείς ασχολούμαστε με παπαριές.
johntr
Καλησπέρα, θεωρώ ότι υπάρχουν δύο κύριες ομάδες επιχειρήσεων που ωφελούνται. Η πρώτη (με μερική ή ολική αναστολή λειτουργίας) είναι η ομάδα που με εντολή της πολιτείας έκλεισαν μέρος ή όλες
isologistiki
Από ότι έχω καταλάβει και για να συνοψίσουμε: Υπάρχουν 3 περιπτώσεις. Η πρώτη αφορά επιχειρήσεις που έχει ανασταλεί η κύρια επιχ.δραστηριότητα με εντολή δημόσιας αρχής . Αυτές δηλώνουν
141 answers to this question
Recommended Posts