Προς το περιεχόμενο
  • 0

Νέες υποχρεώσεις και ασθένεια λογιστή.


monty

Ερώτηση

Προβλέπεται νέο τεράστιο τρέξιμο. Τι γίνεται σε περίπτωση που νοσήσουμε εμείς οι λογιστές? Οι πελάτες μας θα χάσουν την βοήθεια? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 0

Χρειάζεται ψυχραιμία και δύναμη! Οποίος από εσάς τους συναδέλφους βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση είμαι πρόθυμη να τον βοηθήσω , με την προϋποθεση βέβαια ότι θα είμαι κι εγώ καλά! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Πολλά μπράβο. Όμως αυτό δεν είναι λύση, δυστυχώς. Είμαστε τόσοι ανά την Ελλάδα. Πόσους θα βοηθήσεις εσύ και όποιος άλλος προσφερθεί (αν είστε καλά βέβαια, που εύχομαι όλοι να είμαστε).

Από Δευτέρα βλέπω να αρχίζει ο νέος γύρος πολέμου με νέες πλατφόρμες. Θα μπορούμε να είμαστε μάχιμοι? Αν όχι? Υπάρχει κάποια πρόβλεψη? 

Είμαστε όλοι ευάλωτοι και έχουμε δικούς μας ανθρώπους σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Όλα όσα ανακοινώθηκαν ξεκινούν με δεδομένο ότι ο λογιστής (και οι δικοί του) είναι άτρωτοι... 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Γεια σας συνάδελφοι, βρίσκομαι εδώ και μια εβδομάδα εκτός του τόπου κατοικίας μου και της επαγγελματικής μου δραστηριότητας γιατί με πέτυχαν τα μέτρα απο την προηγούμενη παρασκευή και αποφάσισα να μείνω εδώ που είμαι 1. για να τηρήσω  τα μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση και 2. για να προστατέψω την σύζυγο μου η οποια  ανήκει στις ευπαθείς ομάδες μιας και έχει χρόνιο πρόβλημα με το αναπνευστικό της (δεν με παίρνει να κουβαλήσω τίποτα σπίτι μου).Η σύζυγος μου έχει τρομοκρατηθεί, οι πλατφόρμες,προθεσμίες,πελάτες με αναγκάζουν να γυρίσω στην δουλειά  εξαναγκαζοντας με να ρισκάρω καθημερινά και να ζω με το αχγος για τους επομενους τουλάχιστον δυο μήνες ήδη ειμαι πολυ στρεσαρισμένος με την ολη κατάσταση που επικρατεί. Πέραν τούτου με πήρε πελάτισσα που ανήκει στους καδ που πλήττονται και μου ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να με πληρώσει το μήνα  Μάρτιο αφού 5 τιμολόγια θα περάσω αλλά έχει την απαίτηση να της κάνω την αίτηση για τα 800 ,ανάψαν τα λαμπάκια μου και  της περιέγραψα εκνευρισμένος τι σκατά κάνει αυτός ο μαλάκας ο λογιστής ποια είναι η δουλειά του και ότι με την δική της θεωρία εάν όλοι οι πελάτες μου έλεγαν το ίδιο εγώ έπρεπε να βάλω οριστικό λουκέτο από τώρα. Πραγματικά θλίβομαι για τον κλάδο μας είναι κατάντια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...