Προς το περιεχόμενο

Καταργεί τις εφαρμογές εσόδων εξόδων η πλατφόρμα myData


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε 

Οι εμπορικές και λογιστικές εφαρμογές, οι ταμειακές μηχανές και οι φορολογικοί μηχανισμοί θα ενημερώνουν αυτόματα την πλατφόρμα  myDATA  που σημαίνει:  my Digital Accounting and Tax Application

Το λογιστικό γραφείο, ξεχνάει πλέον μια για πάντα το κόστος:

  1. Για συνδρομές σε απλογραφικά βιβλία
  2. Για ακριβές υποδομές που απαιτούν αυτονομία σε καταχωρήσεις (Servers, Backup systems,  SLA 24*7*365, UPS antivirus for servers κ.α)
  3. Το κόστος για μετακίνηση παραστατικών
  4. Το κόστος από την απώλεια παραστατικών 
  5. Το κόστος καταχώρησης
  6. Το διαχειριστικό λάθος.

Τι αλλάζει:

  • Τα παραστατικά εκροών και εισροών εσωτερικού, θα ενημερώνουν αυτόματα την πλατφόρμα myData που φιλοξενεί το κράτος στο azure όπως φαίνεται από τις προδιαγραφές που έδωσε στην δημοσιότητα και όχι σε τοπικούς υπολογιστές πλέον. 
  • Το λογιστικό γραφείο θα καταχωρεί τις λοιπές εγγραφές στο myData. 
  • Τα αποτελέσματα του Φ.Π.Α θα είναι προσυμπληρωμένα. 

Το λογιστικό γραφείο θα χρειάζεται μόνο ένα laptop και internet ώστε να έχει αυτονομία και δεν θα είναι εξαρτημένο από μηχανογράφους και τεχνικούς.

Η υβριδική εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και e-βιβλίων i-spirit δίνει λύση σε λογιστές διότι παρέχει την πλατφόρμα αυτόματης λήψης των παραστατικών των πελατών τους, ώστε αν χρειαστεί να έχουν ψηφιακή πρόσβαση στα πρωτόγεννη παραστατικά χωρίς ΚΑΜΙΑ καταχώρηση στα απλογραφικά χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες.

Επίσης η ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit, παρέχει αυτόματη  δυνατότητα δημιουργίας αρχείου διπλογραφικών άρθρων σε Ε.Λ.Π και Ε.Γ.Λ.Σ

Η Υβριδική εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit είναι κατάλληλη για τον ελεύθερο επαγγελματία, τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών, τις εμπορικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις, τον τουρισμό, τις κατασκευές τις επισκευές κ.α.

Το απαραίτητο πληροφοριακό εργαλείο  έχει συνδυάσει μόνο τις θετικές λειτουργίες  μιας cloud και μιας desktop εφαρμογής.

Η i-spirit Software, δεν διακόπτει ΠΟΤΕ την πρόσβαση στην εφαρμογή και στις αναβαθμίσεις, ακόμα και να μην ανανεώσει ο πελάτης σας την συνδρομή του. 

Πέρα από την συνδρομή δεν υπάρχει προς το παρόν κανένα κόστος εργασίας ή χρέωσης με την ώρα για την χρήση, την εκπαίδευση και υποστήριξη της εφαρμογής.

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλη την λειτουργία των ηλεκτρονικών βιβλίων  

i-spirit Ηλεκτρονική τιμολόγηση για την παροχή υπησρεσίας_1.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...