Προς το περιεχόμενο

Δήλωση Νέων ΚΑΔ σε Ατομική Επιχείρηση


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Σε ατομική επιχείρηση που επιθυμεί την προσθήκη ΚΑΔ, η Έναρξη των Νέων Δραστηριοτήτων μπορεί να γίνει αναδρομικά μέσα στην προθεσμία των 30 ημερών που προβλέπονται για όλες τις άλλες μεταβολές, ή για τις ατομικές εξαιρετικά επειδή δεν έχουν όργανα διοίκησης, καταχωρείται στο Μητρώο από την Ημέρα που θα προσέλθει ο λογιστής στη ΔΟΥ?

* Σε ΔΟΥ της Θεσσαλονίκης, θεωρούν ημερομηνία έναρξης των Νέων ΚΑΔ την ημέρα της προσέλευσης στο Μητρώο για τις ατομικές επιχειρήσεις, ενώ σε άλλη ΔΟΥ που απευθύνθηκα για εταιρεία μου είπαν ότι μπορεί να γίνει και αναδρομικά.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει να κάνει με το που θα πέσεις  .κάποιες εφορίες κάνουν 30 μέρες πίσω άλλες όχι .όσες κάνουν αυτοψία ακόμα δεν πάνε πίσω άλλα με την ημερομηνία της αυτοψίας εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις  .κανονικα μπορείς να πας 30 μέρες πίσω γιατί να μην μπορείς(αποψη μου ); άλλα ειναι κάτι σαν την αδράνεια που κάποιες δέχονται πίσω ενώ  άλλες όχι . το που θα πέσεις καθαρά . και καμιά φορά κολλάει η ξεκολλάει   από πότε  ειναι η βεβαιωση παράλληλης δραστηριοτητας   από τον ε.φ.κ.α- ο.α.ε.ε που και αυτήν άλλες την ζητάνε και άλλες πάλι όχι . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...