Έχει βγάλει άκρη κανείς χριστιανός τι γίνεται με το επόμενο βήμα στο ΚΕΑΟ ύστερα από την αίτηση ρύθμισης ;
Συγκεκριμένα , υπάρχουν οφειλές στον πρώην ΟΑΕΕ . Έχουμε κάνει αίτηση εδώ και 20 μέρες , προχωράμε στην πιστοποίηση οφειλέτη στο ΚΕΑΟ με την έκδοση κωδικών πρόσβασης και εκεί διαπιστώνουμε ότι υπάρχει μόνο η πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων και τίποτα άλλο.
Question
Constantinos
Έχει βγάλει άκρη κανείς χριστιανός τι γίνεται με το επόμενο βήμα στο ΚΕΑΟ ύστερα από την αίτηση ρύθμισης ;
Συγκεκριμένα , υπάρχουν οφειλές στον πρώην ΟΑΕΕ . Έχουμε κάνει αίτηση εδώ και 20 μέρες , προχωράμε στην πιστοποίηση οφειλέτη στο ΚΕΑΟ με την έκδοση κωδικών πρόσβασης και εκεί διαπιστώνουμε ότι υπάρχει μόνο η πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων και τίποτα άλλο.
Το έχει λύσει κανείς ; Τι λάθος κάνω ;
Top Posters For This Question
57
32
13
12
Popular Days
Sep 25
25
Sep 26
23
Sep 23
21
Sep 24
20
Top Posters For This Question
125883623 57 posts
HURRICANE33 32 posts
v.kourtis 13 posts
dimitris_78 12 posts
Popular Days
Sep 25 2019
25 posts
Sep 26 2019
23 posts
Sep 23 2019
21 posts
Sep 24 2019
20 posts
Popular Posts
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Είχα το ίδιο πρόβλημα πρόβλημα και το έλυσα. 'Eστειλα το εξής mail: From: Σταυρουλάκης Κώστας (+λάκης) [mailto:[email protected]] Sent: Thursday, June 13, 2019 1:04 PMTo: informatio
125883623
Εχει ακουστεί ακόμα και μια βδομάδα αλλα και αυτό δεν είναι στάνταρ. Ανάλογα την περίπτωση. Δεν εχω μπει να κανω καμιά ακόμα, μου φαίνεται θα πέσει πολλή γέλιο οταν αρχίσω να ασχολούμαι και με
125883623
Τα ασφαλιστικά ταμεια εχω την εντύπωση οτι δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα. Η εφορία taxis οκ ενημερώθηκε (αν μπεις θα δεις σου εχει και το νταμακι της προκαταβολης) Για τα ασφαλιστικά ταμεία δε
Posted Images
247 answers to this question
Recommended Posts