Προς το περιεχόμενο

Ε9 διόρθωση που δεν αποδεικνύεται με συμβολαιο


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα μια βοήθεια. Έχω μια περίπτωση που υπάρχει ένα οικόπεδο με κτίσμα δηλωμένο 20 τι. Το 2005 έγινε γονική παροχή και δηλώθηκαν αυτά τα τ.μ  μέσα στο οικόπεδο υπήρχαν και άλλα 45τ.μ περίπου αλλά δεν δηλώθηκαν γιατί ήταν μια αποθήκη και επειδή είχαν σκοπό να το κατεδαφίσουν δεν τα δήλωσαν. Στην πορεία όμως δεν μπορούσαν να βγάλουν οικοδομική άδεια γιατί ο απέναντι είχε καταπατήσει τον δρόμο. Έτσι επισκεύασαν την συγκεκριμένη αποθήκη. Το 2016 ο επικαρπωτης απεβίωσε. Πώς μπορώ να κάνω τις διορθώσεις στο ε9? Το κτίσμα υφίσταται  προ του 55 φαίνεται από αεροφωτογραφίες.  Σας παρακαλώ μια βοήθεια!!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καμμία βοήθεια!!!!  Ξεκινάει στην περιοχή το κτηματολόγιο και πρέπει να δώσω άμεσα μιαν απάντηση. Όταν πάω στο 2010 δεν μου ζητάει αιτιολογία διόρθωσης ενώ μετά το 2010 πρέπει να γράψω. 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΝΟΜΟΣ ΥΠ΄ ΑΡΙΘΜ. 4223 Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων και άλλες διατάξεις

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

`Αρθρο 1 Αντικείμενο του φόρου

...............

5. Για τον καθορισμό του ΕΝ.Φ.Ι.Α. λαμβάνεται υπόψη η πραγματική κατάσταση του ακινήτου. Η πραγματική κατάσταση του ακινήτου προκύπτει από την οριστική εγγραφή στο κτηματολογικό γραφείο. Αν δεν υπάρχει οριστική εγγραφή, λαμβάνονται υπόψη τα στοιχεία του ακινήτου, όπως προκύπτουν από τον τίτλο κτήσης. Αν δεν υπάρχει τίτλος κτήσης, λαμβάνονται υπόψη τα στοιχεία της πραγματικής κατάστασης του ακινήτου. Αν η πραγματική επιφάνεια του ακινήτου υπερβαίνει αυτή που αναγράφεται στην οριστική εγγραφή στο κτηματολογικό γραφείο ή στον τίτλο κτήσης ή στην άδεια οικοδομής ή έχει γίνει αλλαγή της χρήσης του ακινήτου, λαμβάνεται υπόψη η πραγματική επιφάνεια και η πραγματική χρήση του ακινήτου.

 

Βασίσου σε αυτό και προχώρα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mπορείτε με την βοήθεια κάποιου μηχανικού να προχωρήσετε σε νομιμοποίηση, έτσι με τη βεβαίωση που θα πάρετε  θα το δηλώσετε  σωστά όπου και όπως χρειαστεί.

Αλλά και  η προγούμενη απάντηση που λάβατε είναι δυνατή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...