Jump to content
  • 0

Αποζημίωση απόλυσης για δεύτερη φορά

NadiaMic

Question

Υπάλληλος αορίστου χρόνου εργάστηκε 2,5 έτη και απολύθηκε, καταβάλλοντας της την αντίστοιχη αποζημίωση. Μετά από περίπου 3 μήνες, ο εργοδότης την ξαναπροσλαμβάνει, εργάζεται άλλα 2 έτη και αποφασίζει να την ξανα απολύσει.. Φυσικά δε θέλει να ξαναπληρώσει.. Δικαιούται πάλι αποζημίωση;

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Μόλις τώρα, NadiaMic είπε

Υπάλληλος αορίστου χρόνου εργάστηκε 2,5 έτη και απολύθηκε, καταβάλλοντας της την αντίστοιχη αποζημίωση. Μετά από περίπου 3 μήνες, ο εργοδότης την ξαναπροσλαμβάνει, εργάζεται άλλα 2 έτη και αποφασίζει να την ξανα απολύσει.. Φυσικά δε θέλει να ξαναπληρώσει.. Δικαιούται πάλι αποζημίωση;

Ναι.οσο για τον εργοδότη στείλε και στοιχεία. ..να του στείλουμε και άλλους υπαλλήλους. ..εσυ είσαι συνάδελφος που ρωτάς; 

• 0
Μόλις τώρα, NadiaMic είπε

Ήμουν! Το έχω αφήσει το επάγγελμα εδω και χρόνια! :) Γιαυτό ρωτάω εσάς, μήπως γνωρίζετε γιατί εγω δεν ήξερα να απαντήσω!

Τα κατάφερες και γλυτώσες μπράβο σου. Ενημέρωσε την να πάει στην επιθεώρηση εργασίας και θα μάθει ολα  χαρτί και καλαμάρι. 

• 0

Καλησπέρα.

Τι εννοεί ότι από 1/7/2019 οι πληρωμές μισθών και αποζημίωσης απόλυσης θα γίνεται μέσω παρόχου πληρωμών?

Έτσι κι αλλιώς μέσω τράπεζας δεν πληρώνονταν?

Τι δεν έχω καταλάβει?

Ευχαριστώ πολύ.

• 0

υπηρχε μια συζητηση και αποψη οτι η αποζημιωση μπορουσε να γινει και με μετρητα απλα τωρα δεν υπαρχει καμια συζητηση δες παλιο αρθρο και κυριως το κομματι του 

iv. Για ζητήματα που αφορούν στην αποζημίωση απόλυσης, δείτε σχετικό άρθρο του κόμβου με θέμα: «Εκπίπτει η αποζημίωση απόλυσης αν καταβληθεί με μετρητά;»

Άρθρα Η μη έκπτωση της δαπάνης μισθοδοσίας και η έκπτωση των ασφαλιστικών εισφορών - παραδείγματα, κυρώσεις (Upd)

https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/26189