Να κόψουν το λαιμό τους να βγάλουν σαφείς και επίσημες οδηγίες. Όλοι κινούμαστε στα τυφλά. Και εκτιθέμεθα εμείς ως άτομα και κλάδος (αφού έρχονται σε εμάς το μεγαλύτερο ποσοστό των συνταξιούχων για τη
Με την παρούσα αίτησή μου και με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου λόγω ελλιπούς απάντησης από το ταμείο αιτούμαι : Εκτός της διακοπής των παρανόμως παρακρατηθέντων επιδομάτων Χριστουγέννων - Π
Question
eyripidis 145
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.
ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΠΙΑ.
Top Posters For This Question
27
8
6
6
Popular Days
Nov 7
33
Nov 8
11
Oct 30
9
Oct 29
9
Top Posters For This Question
125883623 27 posts
v.kourtis 8 posts
geka 6 posts
HURRICANE33 6 posts
Popular Days
Nov 7 2018
33 posts
Nov 8 2018
11 posts
Oct 30 2018
9 posts
Oct 29 2018
9 posts
Popular Posts
parmenion
Να κόψουν το λαιμό τους να βγάλουν σαφείς και επίσημες οδηγίες. Όλοι κινούμαστε στα τυφλά. Και εκτιθέμεθα εμείς ως άτομα και κλάδος (αφού έρχονται σε εμάς το μεγαλύτερο ποσοστό των συνταξιούχων για τη
125883623
καλήμερα ευχαριστώ άλλα τα εύσημα ανήκουν κυρίως στους συνάδελφους asteras5 και στον stamgalaios .από εκεί ειναι κυρίως τα κείμενα .
v.kourtis
Με την παρούσα αίτησή μου και με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου λόγω ελλιπούς απάντησης από το ταμείο αιτούμαι : Εκτός της διακοπής των παρανόμως παρακρατηθέντων επιδομάτων Χριστουγέννων - Π
Posted Images
111 answers to this question
Recommended Posts