DIMITRA1 2 Posted October 23, 2018 Report Share Posted October 23, 2018 Καλημέρα, επειδή έχω κολλήσει σχετικά με τα 5 χρόνια. Από ποια χρήση και μετά ζητάω πιστοποιητικό ενφια αν θέλω σημερα να το εκτυπώσω και να το δώσω στον συμβολαιογράφο; Από τη χρήση 2013; δηλαδή να επιλέξω έτος 2014 στο Ε9; Ευχαριστώ. Link to post Share on other sites
0 ΕΥΗ 42 Posted October 23, 2018 Report Share Posted October 23, 2018 ΝΑΙ DIMITRA1 1 Link to post Share on other sites
0 tacar 80 Posted October 23, 2018 Report Share Posted October 23, 2018 7 ώρες πριν, DIMITRA1 είπε Καλημέρα, επειδή έχω κολλήσει σχετικά με τα 5 χρόνια. Από ποια χρήση και μετά ζητάω πιστοποιητικό ενφια αν θέλω σημερα να το εκτυπώσω και να το δώσω στον συμβολαιογράφο; Από τη χρήση 2013; δηλαδή να επιλέξω έτος 2014 στο Ε9; Ευχαριστώ. Εσύ δεν επιλέγεις από ποιο έτος θα ζητήσεις πιστοποιητικό, το βρίσκει μόνο του. Εσύ απλά πας στο έτος 2018 και ζητάς πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ για το συγκεκριμένο ΑΤΑΚ. Μόνο αν θέλεις να κάνεις αλλαγές θα σε απασχολήσει από ποιο έτος να ξεκινήσεις. Link to post Share on other sites
0 DIMITRA1 2 Posted October 23, 2018 Author Report Share Posted October 23, 2018 1 ώρα πριν, tacar είπε Εσύ δεν επιλέγεις από ποιο έτος θα ζητήσεις πιστοποιητικό, το βρίσκει μόνο του. Εσύ απλά πας στο έτος 2018 και ζητάς πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ για το συγκεκριμένο ΑΤΑΚ. Μόνο αν θέλεις να κάνεις αλλαγές θα σε απασχολήσει από ποιο έτος να ξεκινήσεις. Καλησπέρα, μα γιαυτό το λόγο ρωτάω... Link to post Share on other sites
Question
DIMITRA1 2
Καλημέρα,
επειδή έχω κολλήσει σχετικά με τα 5 χρόνια. Από ποια χρήση και μετά ζητάω πιστοποιητικό ενφια αν θέλω σημερα να το εκτυπώσω και να το δώσω στον συμβολαιογράφο; Από τη χρήση 2013; δηλαδή να επιλέξω έτος 2014 στο Ε9;
Ευχαριστώ.
3 answers to this question
Recommended Posts