ELGK Posted October 17, 2018 Report Share Posted October 17, 2018 Πριν λίγο έστειλα ετήσιο πίνακα προσωπικού και μετά την υποβολή μου εξαφάνισε τον εργαζόμενο. Θα δοκιμάσω αύριο να στείλω συμπληρωματικό ετήσιο.. αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι η λύση? ΠΙΝΑΚΑΣ.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 elogistis Posted October 17, 2018 Report Share Posted October 17, 2018 Κι εμένα το ίδιο τώρα σε συμπληρωμ. ωραρίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HURRICANE33 Posted October 17, 2018 Report Share Posted October 17, 2018 3 ώρες πριν, ELGK είπε Πριν λίγο έστειλα ετήσιο πίνακα προσωπικού και μετά την υποβολή μου εξαφάνισε τον εργαζόμενο. Θα δοκιμάσω αύριο να στείλω συμπληρωματικό ετήσιο.. αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι η λύση? ΠΙΝΑΚΑΣ.pdf Σε ποιο σημείο εννοείς? Στην προβολή του πίνακα? Όταν πας να τον εκτυπώσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PROAKIS Posted October 17, 2018 Report Share Posted October 17, 2018 έχει πρόβλημα -λόγω συντήρησης?- και σε μένα συμπληρωματικό πρόσληψης τίποτα. ενώ οι προσλήψεις και οι συμβάσεις φύγανε κανονικά. και αύριο μέρα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PROAKIS Posted October 17, 2018 Report Share Posted October 17, 2018 32 λεπτά πριν, HURRICANE33 είπε Σε ποιο σημείο εννοείς? Στην προβολή του πίνακα? Όταν πας να τον εκτυπώσεις? στην εκτύπωση . υπάρχουν μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PROAKIS Posted October 17, 2018 Report Share Posted October 17, 2018 4 ώρες πριν, ELGK είπε Πριν λίγο έστειλα ετήσιο πίνακα προσωπικού και μετά την υποβολή μου εξαφάνισε τον εργαζόμενο. Θα δοκιμάσω αύριο να στείλω συμπληρωματικό ετήσιο.. αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι η λύση? ΠΙΝΑΚΑΣ.pdf ΑΎΡΙΟ να δοκιμάσεις να τον εκτυπώσεις. ΠΡΙΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΤΙ. ELGK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 elogistis Posted October 18, 2018 Report Share Posted October 18, 2018 Ακόμα τα ίδια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 G-MEL Posted October 18, 2018 Report Share Posted October 18, 2018 ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ELGK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 VANMAS Posted October 19, 2018 Report Share Posted October 19, 2018 Το sepenet λειτουργεί ? Από χθες προσπαθώ να συνδεθώ αλλά δεν... Θέλω να δηλώσω Τ.Α. για να στείλω μετά τον Ε4. spirosvii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ELGK
Πριν λίγο έστειλα ετήσιο πίνακα προσωπικού και μετά την υποβολή μου εξαφάνισε τον εργαζόμενο. Θα δοκιμάσω αύριο να στείλω συμπληρωματικό ετήσιο.. αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι η λύση?
ΠΙΝΑΚΑΣ.pdf
8 answers to this question
Recommended Posts