Προς το περιεχόμενο
  • 0

Αποτύπωση κάθετης ιδιοκτησίας


zapela

Ερώτηση

Χαίρεται

Κάθετη ιδιοκτησία με υπόγειο, ισόγειο & 1 όροφο (επικοινωνία με εσωτερικές σκάλες).

Το συμβόλαιο αναφέρει για κάθε επίπεδο χιλιοστά επί του οικοπέδου.

Στο Ε9 η αποτύπωση θα γίνει σε 3 γραμμές για κάθε επίπεδο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 0

Δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει αλλά στην ΠΟΛ.1237/2014 αναφέρει στο Β. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ στο ΠΙΝΑΚΑΣ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ (ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ Ή ΟΙΚΙΣΜΟΥ) ΚΑΙ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ (ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ), στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ (ΣΤΗΛΗ 9), στον κωδ. (1) 

"Κατοικία ή Διαμέρισμα πλην μονοκατοικίας.
Ως κατοικία ή διαμέρισμα ορίζεται κάθε κτίσμα, προορισμένο για το σκοπό αυτό, μαζί με τα παρακολουθήματά του, το οποίο δεν είναι μονοκατοικία. Κατοικία ή διαμέρισμα που αποτελείται από περισσότερες της μιας αυτοτελείς οριζόντιες ιδιοκτησίες, σύμφωνα με τον τίτλο κτήσης, με ενιαία λειτουργική ενότητα, η οποία εκτείνεται σε περισσότερους από έναν ορόφους, αναγράφεται σε μία γραμμή. Ως επιφάνεια των κύριων και βοηθητικών χώρων αναγράφεται το σύνολο των τετραγωνικών μέτρων αυτών και ως όροφος αναγράφεται ο υψηλότερος."

στον κωδ. (2):

"Μονοκατοικία

Ως μονοκατοικία ορίζεται το μοναδικό κτίσμα, το προορισμένο για κατοικία, που βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο ή γήπεδο ή κάθετη ιδιοκτησία, αποτελεί μία μόνο κατοικία με τους βοηθητικούς της χώρους, η οποία μπορεί να εκτείνεται σε έναν ή σε περισσότερους ορόφους, που επικοινωνούν μεταξύ τους και αποτελούν ενιαία λειτουργική ενότητα. Ως επιφάνεια των κύριων και βοηθητικών χώρων αναγράφεται το σύνολο των τετραγωνικών μέτρων αυτών και ως όροφος αναγράφεται ο υψηλότερος. Μονοκατοικία θεωρείται επίσης και το κτίσμα, το προορισμένο για κατοικία, που βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο ή γήπεδο ή κάθετη ιδιοκτησία, εκτείνεται σε έναν ή σε περισσότερους ορόφους, που επικοινωνούν μεταξύ τους και αποτελούν ενιαία λειτουργική ενότητα, ανεξάρτητα αν οι βοηθητικοί χώροι βρίσκονται σε άλλο τμήμα του οικοπέδου, του γηπέδου ή της κάθετης ιδιοκτησίας, εφαπτόμενοι ή μη της κατοικίας. Αν στο οικόπεδο ή το γήπεδο ή την κάθετη ιδιοκτησία υπάρχει και άλλο κτίσμα κύριας χρήσης (π.χ. κατοικία ή επαγγελματική στέγη), δεν θεωρείται μονοκατοικία, αλλά κατοικία."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Δες ΑΚ 1001 

ΑΡΘΡΟ 4 ΠΑΡ 2 ΤΗΣ ΠΟΛ 1052/17-/02/2014. 

ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 3741/1929 .

ΑΡΘΡΟ  4 ΠΑΡ 1 ΤΟΥ Ν 2052/5-6/92 .

Α.Π 35/95 ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 5120/91.

ΜΕ ΕΠΙΦΎΛΑΞΗ ΓΙΑΤΊ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΈΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ  ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ 1 ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500TM Η ΚΑΤΩ ΑΠΟ 500 TM ,ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΕΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΕΠΙ ΚΑΘΕΤΟΥ Η ΚΑΝΈΝΑ ΆΛΛΟ ΚΤΊΣΜΑ ΣΤΟ ΟΙΚΌΠΕΔΟ; 

ΚΆΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΊΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥΣ .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...