DENNY Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Καλημέρα σε όλους... Εχω συνταξιούχο με ποσοστο αναπηριας ανω του 80 % που η σύνταξη φαίνεται στον 303 αντι στον 617 . Στο πινακακι των βεβαιωσεων αποδοχων στην περιγραφη φαινεται ότι είναι αναπηρικη σύνταξη και το ποσοστό αναπηρίας. Που πρέπει να απευθυνθώ; Εγω τον παρέπεμψα στον εφκα αλλα δεν έβγαλε άκρη και του είπαν να πάει στην δου ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jim1970 Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Μόλις τώρα, DENNY είπε Καλημέρα σε όλους... Εχω συνταξιούχο με ποσοστο αναπηριας ανω του 80 % που η σύνταξη φαίνεται στον 303 αντι στον 617 . Στο πινακακι των βεβαιωσεων αποδοχων στην περιγραφη φαινεται ότι είναι αναπηρικη σύνταξη και το ποσοστό αναπηρίας. Που πρέπει να απευθυνθώ; Εγω τον παρέπεμψα στον εφκα αλλα δεν έβγαλε άκρη και του είπαν να πάει στην δου ;;;; καλημέρα τσέκαρε τον 913 και θα μεταφερθούν !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DENNY Posted June 20, 2018 Author Report Share Posted June 20, 2018 ουαου εισαι θεός !!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jim1970 Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 32 λεπτά πριν, DENNY είπε ουαου εισαι θεός !!!!!!!!!!!!!!! άμα θέλεις κάτι άλλο, στον Ολυμπο θα είμαι μαζί με τους άλλους 10.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DENNY Posted June 20, 2018 Author Report Share Posted June 20, 2018 Σας ζητάμε συγνώμη! Δε μπορούμε να εμφανίσουμε την ιστοσελίδα που ζητήσατε (Κωδικός σφάλματος 500) Κάποιο πρόβλημα σχετικό με τη διεύθυνση (URL) ή τον εξυπηρετητή δικτύου εμποδίζει την εμφάνιση της ιστοσελίδας. Σας παρακαλούμε να προσπαθήσετε αργότερα. Σας ευχαριστούμε <TAXISnet> Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DENNY Posted June 20, 2018 Author Report Share Posted June 20, 2018 Τι να την κανουμε τη συγνωμη ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DENNY Posted June 20, 2018 Author Report Share Posted June 20, 2018 πηγαινε γαι το taxis η αναρτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
DENNY
Καλημέρα σε όλους...
Εχω συνταξιούχο με ποσοστο αναπηριας ανω του 80 % που η σύνταξη φαίνεται στον 303 αντι στον 617 .
Στο πινακακι των βεβαιωσεων αποδοχων στην περιγραφη φαινεται ότι είναι αναπηρικη σύνταξη και το ποσοστό αναπηρίας.
Που πρέπει να απευθυνθώ; Εγω τον παρέπεμψα στον εφκα αλλα δεν έβγαλε άκρη και του είπαν να πάει στην δου ;;;;
6 answers to this question
Recommended Posts