mairh 1 Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 πρόσφατα μου εγκρίθηκε η αίτηση για αναβάθμιση της άδειάς μου από Β σε Α θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει κάνει κάποιος το τεστ ,αν έχει δύσκολες ερωτήσεις θέλει αρκετό διάβασμα κλπ και γενικότερα για την όλη διαδικασία ,πως του φάνηκε. ευχαριστω Link to post Share on other sites
grigorislembessis 21 Posted February 17, 2018 Report Share Posted February 17, 2018 Στις 16/2/2018 στις 10:42 ΠΜ, mairh είπε πρόσφατα μου εγκρίθηκε η αίτηση για αναβάθμιση της άδειάς μου από Β σε Α θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει κάνει κάποιος το τεστ ,αν έχει δύσκολες ερωτήσεις θέλει αρκετό διάβασμα κλπ και γενικότερα για την όλη διαδικασία ,πως του φάνηκε. ευχαριστω Η διαδικασία είναι απλή. Ερωτήσεις έχει από όλα. Όλο το φάσμα της ύλης. Κάποια στην πράξη δε θα τα χρειαστείς ποτέ κι επίσης κάποια άλλα έχουν καταργηθεί. Δε θα σου πω αν ήταν εύκολο ή δύσκολο γιατί είναι υποκειμενικό. Αν παρακολουθήσεις καλά τα σεμιναριάκια που έχει και διαβάσεις την ύλη μέτρια το περνάς. Θα σημειώσω βέβαια οτι είμαι ενεργός λογιστής που παρακαολουθεί αρκετά τις εξελίξεις (όσο γίνεται). Link to post Share on other sites
mairh 1 Posted February 18, 2018 Author Report Share Posted February 18, 2018 Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Link to post Share on other sites
koukoulakis 30 Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 Αν έχεις ανοιχτές τις σημειώσεις μπορείς με μια αναζήτηση να βρίσκεις τις απαντήσεις σε κάποια που δε θα γνωρίζεις. Προσοχή θέλει σε κάποιες ερωτήσεις γιατί δεν έχουν σωστή διατύπωση. Link to post Share on other sites
TH033304927C 0 Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 Εχει κανείς τις σημειώσεις του ΟΕΕ ή τις ερωτήσεις-απαντήσεις; chris Link to post Share on other sites
125883623 428 Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 1 ώρα πριν, TH033304927C είπε Εχει κανείς τις σημειώσεις του ΟΕΕ ή τις ερωτήσεις-απαντήσεις; chris ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣEIΣ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΟΚ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΧΙ .ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΦΑΣ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ.ΝΑ ΣΤΙΣ ΒΑΛΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΛΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ AN ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ; Link to post Share on other sites
Recommended Posts