Προς το περιεχόμενο
  • 0

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ Ε9


chrisk

Ερώτηση

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 19-9-17 ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΟ Ε9 ΜΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 1; ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΖΗΤΑΕΙ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2017 ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ "ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ" ΠΑΛΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ (ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ).

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 0

Αν δεν κατεδαφιθεί ,τι να αναφέρεις ,άρα αυτή η ημερομηνία μετράει και γιαυτό την ζητάει το σύστημα,για να δει το εκπρόθεσμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Να ρωτήσω κάτι σχετικά?

Θέλω να κάνω τροποποιητικές Ε9 για μια κατεδάφιση ακινήτου που πραγματοποιήθηκε εντός του 2014 (η άδεια κατεδάφισης είχε βγει το 2013) και η κατεδάφιση αυτή δεν απεικονίστηκε ποτέ (δηλαδή το ακίνητο φαίνεται ακόμα μέσα στο Ε9 - και στο Ε2 αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) όμως το πρόβλημα είναι ότι η εταιρεία που έκανε την κατεδάφιση τιμολόγησε τον πελάτη εντός του 2017 (!!!) γιατί λέει δεν είχαν ολοκληρώσει τις εργασίες (απομάκρυνση μπαζών κλπ). Αν και υποψιάζομαι ότι μπορεί να είχαν και καμιά οικονομική διαφορά, τεσπα..

Η πραγματική κατάσταση είναι ότι το κτίριο έπεσε εντός του 2014. Εξάλλου από το 2015 και μετά βγήκε άδεια οικοδομής για το οικόπεδο αυτό, οπότε προφανώς το προγενέστερο κτίσμα δεν υπήρχε....?

Υπάρχει περίπτωση -αν η διαφορά φόρου που θα προκύψει είναι αξιοσημείωτη και με καλέσουν στη ΔΟΥ για δικαιολογητικά- να μου ζητήσουν π.χ. το τιμολόγιο του εργολάβου που έκανε την κατεδάφιση όπου θα αποδεικνύεται η ημερομηνία που έπεσε το κτίριο (π.χ.)?

Και αν ναι, εγώ τι στο καλό θα προσκομμίσω??? Το στοιχείο του 2017??? Θα με κυνηγήσουν.....

 

Ευχαριστώ θερμά και προκαταβολικά για κάθε άποψη και βοήθεια! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...