Προς το περιεχόμενο

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΔΕΙΑΣ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητοί συνάδελφοι,

τον Ιανουάριο του 2017 έκανα αίτηση για αναβάθμιση της Άδειας από Β σε Α. Είμαι πτυχιούχος ΤΕΙ Λογιστικής, έχω αποδεδειγμένη προϋπηρεσία από 1/12/2015-31/1/2017 (πάνω από 1 χρόνο) ως βοηθός λογιστή και είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Λογιστική & Ελεγκτική 2-ετούς φοίτησης. Στο μεταπτυχιακό φοίτησα από Νοε 2011 ως Φεβ 2014 (πήρα παράταση για να μπορέσω να παρουσιάσω τα αποτελέσματα της Διπλωματικής μου εργασίας σε ένα διεθνές συνέδριο). Με ενημέρωσαν από τη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ότι:

α) δεν μου αναγνωρίζεται ως χρόνος προϋπηρεσίας το διάστημα που φοιτούσα στο μεταπτυχιακό από το Νοε 2011 ως το Μάιο 2013, όταν και ψηφίστηκε ο Ν 4152/2013, ενώ

β) αναγνωρίζεται ως προϋπηρεσία το διάστημα που φοιτούσα από το Μάιο 2013 & έπειτα.

Επίσης, σε ερώτηση που έκανα για όσους έγιναν κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων πριν την ψήφιση του Ν 4152/2013 μου απάντησαν ότι γι αυτούς ο απαιτούμενος χρόνος άσκησης του επαγγέλματος λογιστή-φοροτεχνικού για την απόκτηση άδειας ανώτερης τάξης ΔΕΝ μειώνεται για χρόνο ίσο προς τη διάρκεια σπουδών για την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου.

Ως εκ τούτου θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο ευσταθούν τα παραπάνω και στην περίπτωση που δεν ισχύουν που μπορώ να απευθυνθώ.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...