Συμφωνώ.
Πάντως γουστάρω φάση με τον ΕΦΚΑ. Την άλλη εβδομάδα λήγει η προθεσμία πληρωμής, ο καθένας μας κάνει ό,τι του φανεί, κυκλοφόρησε και μια δήλωση επιφύλαξης (γτπκ), βροχή από σεμινάρια και
Στην παράλληλη ασφάλιση έχουμε την κύρια δραστηριότητα με πλήρεις εισφορές και την δευτερεύουσα δραστηριότητα με πλήρεις εισφορές με το επιπλέον χαρακτηριστικό ότι για τις ασφαλιστικές εισφορές στη δε
Το γιατί δε τα έχουν υπολογίσει ακόμη δε μπορούμε να το ξέρουμε εμείς (εγώ , ο αδερφός σας , εσείς ,......)
Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν υπολογισθεί , αλλά λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος δεν
Question
rea1 2
Ακούσατε στην τηλεόραση ότι δεν θα σταλούν τελικά τα ειδοποιητήρια του ΕΦΚΑ ταχυδρομικώς ?
εγώ προσωπικά δεν το άκουσα αλλά μου το μετέφεραν. Είναι τελικά αλήθεια ή ήταν απλά ένα άσχημο όνειρο ?
Top Posters For This Question
21
15
9
9
Popular Days
Feb 21
38
Feb 22
28
Mar 7
21
Mar 6
14
Top Posters For This Question
SOTHRIS 21 posts
maria00 15 posts
LAMMERGEIER 9 posts
d_anastasia 9 posts
Popular Days
Feb 21 2017
38 posts
Feb 22 2017
28 posts
Mar 7 2017
21 posts
Mar 6 2017
14 posts
Popular Posts
ponzi
Συμφωνώ. Πάντως γουστάρω φάση με τον ΕΦΚΑ. Την άλλη εβδομάδα λήγει η προθεσμία πληρωμής, ο καθένας μας κάνει ό,τι του φανεί, κυκλοφόρησε και μια δήλωση επιφύλαξης (γτπκ), βροχή από σεμινάρια και
SOTHRIS
Στην παράλληλη ασφάλιση έχουμε την κύρια δραστηριότητα με πλήρεις εισφορές και την δευτερεύουσα δραστηριότητα με πλήρεις εισφορές με το επιπλέον χαρακτηριστικό ότι για τις ασφαλιστικές εισφορές στη δε
SOTHRIS
Το γιατί δε τα έχουν υπολογίσει ακόμη δε μπορούμε να το ξέρουμε εμείς (εγώ , ο αδερφός σας , εσείς ,......) Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν υπολογισθεί , αλλά λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος δεν
Posted Images
133 answers to this question
Recommended Posts