Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια πετυχημένη εφαρμογή φορολογίας και διαχείρισης εντύπων που θέτει επί σειρά ετών τα standard στην ελληνική αγορά. Διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες και απαράμιλλη ποιότητα σχεδιασμού. Πολλοί ίσως θα την ξέρετε. Η εφαρμογή αυτή είναι το Tax System 5. Σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα της Epsilon Net, εγκαθιστούμε και σας εκπαιδεύουμε στην διαχείριση της εφαρμογής.

Η πλήρης φορολογική διαχείριση σε μια και μόνο εφαρμογή.

Δείτε όλες τις λειτουργείες της εφαρμογής παρακάτω.

Tax System 5

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από το λίγο που το έχω δουλέψει (νέος πελάτης γαρ), οφείλω να πω ότι το PBS της Πρόσβασης νομίζω ότι είναι πολύ πιο εύχρηστο και με περισσότερες ηλεκτρονικές διασυνδέσεις .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 18/11/2016 at 6:32 ΜΜ, invoice said:

Πάντως οι ετήσιες συνδρομές είναι απαγορευτικές από τις εταιρείες. Τάζουν λένε και στο τέλος σου κόβουν ένα τιμολόγιο απαγορευτικό και στο κοπανάνε. Αν δε τολμήσεις να μην το πληρώσεις σου κόβουν και την υποστήριξη εκβιαστικά. Και όλα αυτά τα προγράμματα και οι εταιρείες ταχουν φτιάξει στην πλάτης μας με τσάμπα δουλειά γράφοντας τους εμείς τι να κάνουμε. Και η μύτη ψηλά και χρηματιστήρια και οικονόμες για τις εταιρείες και οι λογιστές να τα κάνουνε χειρόγραφα. Παλιές σχολές, αρχαίοι προγραμματιστές και στο χέρι τα κάνεις καλύτερα.  

στο θέμα των τιμών συμφωνώ απόλυτα αλλά στο θέμα βελτίωσης των προγραμμάτων διαφωνώ. Το 101% των εταιρειών πληροφορικής και όχι μόνο , δουλεύει με feedback .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...