stelios13 2 Report post Posted May 12, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Μια μικρή βοήθεια παρακαλώ καθώς δεν το κατέχω καθόλου το θέμα. Δεν εκδόθηκε εργόσημο για το 2015 σε εραζόμενο. Μπορώ να εκδώσω σήμερα με ημερομηνία προηγούμενου έτους? Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 ΚΩΛΕΤΣΗ 1 Report post Posted May 13, 2016 οχι βέβαια!!!!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 nikoskoutras 194 Report post Posted May 13, 2016 καταραμενα τεκμηρια 1 prokroustis reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 koskir1 1 Report post Posted May 16, 2016 Πελάτης μου έφερε εργόσημο του 2015 που αφορά μικρό ποσό. Δεν γράφτηκε στον ΟΓΑ γιατί ειναι ήδη ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ και αυτό φαντάζομαι φταίει που δεν εμφανίστηκε και ηλεκτρονικά το ποσό στο Ε1. Να το περάσω στον κωδικό χωρίς ηλεκτρονική πληροφόρηση (θα παει για έλεγχο?) ή να μιλήσω με ΟΓΑ? το έχει αντιμετωπίσει κάποιος? Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 parmgr 285 Report post Posted May 16, 2016 Πελάτης μου έφερε εργόσημο του 2015 που αφορά μικρό ποσό. Δεν γράφτηκε στον ΟΓΑ γιατί ειναι ήδη ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ και αυτό φαντάζομαι φταίει που δεν εμφανίστηκε και ηλεκτρονικά το ποσό στο Ε1. Να το περάσω στον κωδικό χωρίς ηλεκτρονική πληροφόρηση (θα παει για έλεγχο?) ή να μιλήσω με ΟΓΑ? το έχει αντιμετωπίσει κάποιος? τα εργοσημα του ΟΓΑ δεν ειναι περασμενα σε πολλους Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 koskir1 1 Report post Posted May 16, 2016 ναι μου είπανε οτι θα γίνει και επόμενη εκκαθάριση (πότε λήγουν οι δηλώσεις είπαμε??) αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μου έδωσαν σαφή απάντηση αν πρέπει να γραφτεί τώρα στον ΟΓΑ (λόγω ΟΑΕΕ) ή αν θα πρέπει να περαστεί χειρόγραφα στην δήλωση Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 parmgr 285 Report post Posted May 16, 2016 ναι μου είπανε οτι θα γίνει και επόμενη εκκαθάριση (πότε λήγουν οι δηλώσεις είπαμε??) αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μου έδωσαν σαφή απάντηση αν πρέπει να γραφτεί τώρα στον ΟΓΑ (λόγω ΟΑΕΕ) ή αν θα πρέπει να περαστεί χειρόγραφα στην δήλωση δεν ξερω για τα ταμεια να ηταν ικα - οαεε , αλλα τα εργοσημα θα περιμένεις λιγο , αλλιως βαλτα χωρις πληροφόρηση οπως περσι , εγω εστειλα καμια 10ρια κι ολα χωρις ελεγχο περσι 1 koskir1 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 sakispap 169 Report post Posted May 17, 2016 εχω μιλησει με ογα, πρεπει να κανει απογραφη-εγγραφη για να εμφανιστούν τα εργοσημα, ασχετα αν ειναι ικα ή οαεε Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 maria00 304 Report post Posted May 17, 2016 παιδια κ εμενα τα ιδια... επρεπε να κανει εγγραφη στον ογα για να εμφανιστουν, οποτε ζησε μαη μου.... κ τα εβαλα χωρις ηλ.πληροφορηση, εφυγε χωρις ελεγχο παντως.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 sakispap 169 Report post Posted May 17, 2016 χωρις ελεγχο! καλο αυτο! αν δεν κανουμε καθολου εγγραφη θα υπαρξει προβλημα ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Καλησπέρα σε όλους.
Μια μικρή βοήθεια παρακαλώ καθώς δεν το κατέχω καθόλου το θέμα.
Δεν εκδόθηκε εργόσημο για το 2015 σε εραζόμενο.
Μπορώ να εκδώσω σήμερα με ημερομηνία προηγούμενου έτους?