Προς το περιεχόμενο

Αποκατάσταση λειτουργιών Forum


gus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι μετά και την ολοκλήρωση 2 αναβαθμίσεων (αναμένεται και τρίτη μέσα στον Απρίλιο), τα περισσότερα προβλήματα του forum έχουν αποκατασταθεί.

-Σχετικά με την προσθήκη θεμάτων στην προσωπική βιβλιοθήκη, αυτή γίνεται πατώντας το  αντίστοιχο κουμπί όπως δείχνει η παρακάτω εικόνα

1234.png

 

-Σχετικά με το error στην επιλογή "Θέματα που δεν έχετε δει"  θα διορθωθεί στην επόμενη έκδοση του forum όπως μας ενημέρωσαν από την κατασκευάστρια εταιρία.

-Σχετικά με την μετάβαση στην τελευταία δημοσίευση που έχει δει κάποιος σε ένα θέμα , αυτή γίνεται πατώντας την τελεία στην αρχή κάθε θέματος όπως δείχνει η παρακάτω εικόνα.

 

1235.png

 

Η δυνατότητα αυτή θα προστεθεί σύντομα και στην ενότητα "Πρόσφατες δημοσιεύσεις"  που εμφανίζονται στο επάνω μέρος του forum.

-Σχετικά με την μη δυνατότητα απάντησης σε παλιότερα θέματα , σας ενημερώνουμε ότι το σφάλμα αυτό  έχει διορθωθεί και μπορείτε κανονικά να απαντήσετε σε παλαιότερα θέματα.

-Σχετικά με την εμφάνιση των  γενεθλίων έχει ενημερωθεί η κατασκευάστρια εταιρία και στην επόμενη αναβάθμιση θα έχει διορθωθεί και αυτή η λειτουργία.

Ευχαριστώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διορθώθηκε και η επιλογή "θέματα που δεν έχε δει"

Πατήστε το ανάλογο κουμπί και δείτε πως λειτουργεί. Έχει αρκετές επιλογές.

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...