costaskalas Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Μπαίνω στο θέμα/topic και δεν υπάρχει επιλογή για να απαντήσω (όπως είχε πριν με ένα κουτί για να γράψεις και επιλογές απάντησης-παράθεσης κλπ)*. Ναι, το έχω στα ελληνικά.. *σε μερικά θέματα υπάρχει το κουτί "απαντήστε σε αυτό το θέμα....." σε άλλα όχι Επίσης η ροή δεν είναι πολύ μεγάλη, παλαιότερα είχε μέχρι και 50 θέματα. Και κάποιες φορές με βγάζει αποσυνδεδεμένο, χωρίς να έχω πατήσει ποτέ αποσύνδεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotlistianos Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Εγώ έχω παρατηρήσει ότι δεν μπορώ να απαντήσω σε παλιότερα θέματα του forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRECTORAS Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, δλδ να μην μπαίνεις στο ΣΕΠΕ και να μην μπορείς να μπεις και στο taxheaven να πεις τον πόνο σου....Καλημέρες και καλό κουράγιο σε όλους τους συναδέλφους για ότι μας περιμένει.... katerin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotlistianos Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Υπάρχει και άλλος συνάδελφος δηλαδή που δεν μπορεί να μπει στο ΣΕΠΕ? Απο Τρίτη απόγευμα δεν έχω καταφέρει να μπει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SophiaL Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Πριν την αλλαγή όταν ξανα-άνοιγα ένα θέμα για διάβασμα με πήγαινε - ξεκινούσε από το σημείο που είχα σταματήσει το διάβασμα, τώρα με μεταφέρει στην πρώτη σελίδα του θέματος jim1970 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRECTORAS Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Τετάρτη απόγευμα δικαιολογημένα για ''λόγους συντήρησης''....Σήμερα από το πρωί πάπαλα κι αύριο αργία....Επικοινώνησα μαζί τους και μου λέγαν άνοιξε την έναρξη, πάτα cmd, μπες σε dos, γράψε...τι λέτε ρε παίδες λέω είναι απάντηση αυτή?Μου είπαν μάλλον θέμα οτε, άλλοι πάροχοι δεν έχουν θέμα, ναι αλλά το 70% στην Ελλάδα οτε έχει...Ακόμα τίποτα όμως...Άρχισαν κι αυτοί τα καλά του taxisnet γι αυτό λέω καλή υπομονή συνάδελφοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotlistianos Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Χτες το πρωί έστειλα μια σύμβαση αλλά από γραφείο συναδέλφου που δεν είχε ΟΤΕ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassig Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Και σ'έμενα τα μου απάντησαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassig Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Και σ'εμένα τα ίδια μου απάντησαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRECTORAS Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Ωραία να αρχίσουμε τα τηλέφωνα ποιοι έχουν forthnet hol cyta wind κτλ και να τρέχουμε στα γραφεία τους, ε ρε σε λάθος σημεία πέφτουν οι βόμβες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SophiaL Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 μη "τρολάρετε" το θέμα συνάδελφοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim1970 Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 έχω wind.. σας περιμένω..κερνάω και φρεντοκαπουτσινιά.. SophiaL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eyripidis Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ SITE, ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ. yiannkamp and SophiaL 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HURRICANE33 Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Καλσηπέρα. Να καταθέσω κι εγώ την άποψή μου, λέγοντας ότι μέχρι στιγμής προτιμώ την παλαιά μορφή του Φόρουμ. Ήταν πολύ πιο έυχρηστο και γρήγορο. Σίγουρα είναι νωρίς ακόμα και θα γίνουν διορθώσεις, αλλά τα κυριότερα θέματα είναι το ότι δεν μπορώ να απαντήσω σε συγκεκριμένη ερώτηση, δεν με πάει κατευθείαν στην ανάρτηση που ήμουνα την τελευταία φορά (πράγμα απίστευτα βολικό) και δεν μπορώ να δω πολλά τελευταία θέματα μαζεμένα. Ανεξάρτητα αυτών σας ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια που κάνετε και την μεγάλη βοήθεια που μας προσφέρετε. yiannkamp, Viper, stavr and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eyripidis Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ HURRICANE33.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ? Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ 20 Η 30 Η 50 ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ. stavr and dynamoking 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SophiaL Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 2 minutes ago, eyripidis said: ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ HURRICANE33.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ? Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ 20 Η 30 Η 50 ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ. Ευρυπίδη για το μενού πάνε τέρμα κάτω, έχει επιλογή Language και το αλλάζεις από εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
eyripidis Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 ΣΟΦΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΤΟ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΙΚΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ? ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SophiaL Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 1 minute ago, eyripidis said: ΣΟΦΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΤΟ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΙΚΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ? ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ. στην επιλογή : Quote να είσαι καλά, καλό τριήμερο και σε σένα, καλή ξεκούραση Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Το πρόβλημα με τις απαντήσεις σε παλιότερα θέματα θα λυθεί σύντομα με την νέα version. Είναι bug της αναβάθμισης. Το υπόλοιπα τα κοιτάμε και νομίζω ότι όσα λειτουργικά καλά στοιχεία υπήρχαν θα επανέλθουν. Πρέπει λίγο να κοιτάξετε και τις ρυθμίσεις σας γιατί υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία το οποία όμως πρέπει να τα εξατομικεύσει ο καθένας μόνος του. kotlistianos and SophiaL 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SophiaL Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 εγώ μάλλον χρειάζομαι μια "ερμηνευτική" κάτι "πείραξα" από τις ρυθμίσεις μάλλον και εκεί που έβλεπα ένα κατεβατό θεμάτων στο "θέματα που δεν έχετε δει" τώρα βλέπω μόνο πέντε-έξι.. θα μου πείτε, τι τα ήθελα αφού δεν τα είχα δει και ίσως δεν είχα σκοπό? περιέργεια .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΗ Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 στο παλιό έβλεπα και 50 θέματα τώρα πρέπει να πηγαίνεις στην αναζήτηση και αν θυμάστε το θέμα καλώς επίσης αν θέλεις να κάνεις εκτύπωση εκτυπώνει μεγάλα γράμματα και πολλές σελίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMMERGEIER Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 στο παλιό έβλεπα και 50 θέματα τώρα πρέπει να πηγαίνεις στην αναζήτηση και αν θυμάστε το θέμα καλώς να πηγαίνεις στην ενότητα Θέματα που δεν έχετε δει και θα στα βγάζει.. . . . μερικά δεν τα βγάζει βέβαια αλλά που θα πάει θα στρώσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMMERGEIER Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 δεν με πάει κατευθείαν στην ανάρτηση που ήμουνα την τελευταία φορά (πράγμα απίστευτα βολικό) να πηγαίνεις στην κουκίδα στην αρχη του θέματος antouan, SophiaL and yiannkamp 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antouan Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 Το πρόβλημα με τις απαντήσεις σε παλιότερα θέματα θα λυθεί σύντομα με την νέα version. Είναι bug της αναβάθμισης. Το υπόλοιπα τα κοιτάμε και νομίζω ότι όσα λειτουργικά καλά στοιχεία υπήρχαν θα επανέλθουν. Πρέπει λίγο να κοιτάξετε και τις ρυθμίσεις σας γιατί υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία το οποία όμως πρέπει να τα εξατομικεύσει ο καθένας μόνος του. Ψάχνω στις ρυθμίσεις το κουμπακι που γυρνάει στην προηγούμενη version αλλά δεν το βρισκω Να προσθέσω σε όλα τα παραπάνω ότι η πλοήγηση από κινητό πλέον είναι ολιγον ταλαιπωρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 να πηγαίνεις στην ενότητα Θέματα που δεν έχετε δει και θα στα βγάζει.. . . . μερικά δεν τα βγάζει βέβαια αλλά που θα πάει θα στρώσει! Λειτουργει αυτο? Στην αρχη δουλευε αλλα εδω και δυο μερες βγαζει unexpected error Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts