Jump to content

Πως απαντάω σε ένα θέμα

Recommended Posts

Μπαίνω στο θέμα/topic και δεν υπάρχει επιλογή για να απαντήσω (όπως είχε πριν με ένα κουτί για να γράψεις και επιλογές απάντησης-παράθεσης κλπ)*. Ναι, το έχω στα ελληνικά..

*σε μερικά θέματα υπάρχει το κουτί "απαντήστε σε αυτό το θέμα....." σε άλλα όχι

Επίσης η ροή δεν είναι πολύ μεγάλη, παλαιότερα είχε μέχρι και 50 θέματα.

Και κάποιες φορές με βγάζει αποσυνδεδεμένο, χωρίς να έχω πατήσει ποτέ αποσύνδεση.

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, δλδ να μην μπαίνεις στο ΣΕΠΕ και να μην μπορείς να μπεις και στο taxheaven να πεις τον πόνο σου....Καλημέρες και καλό κουράγιο σε όλους τους συναδέλφους για ότι μας περιμένει....

Πριν την αλλαγή όταν ξανα-άνοιγα ένα θέμα για διάβασμα με πήγαινε - ξεκινούσε από το σημείο που είχα σταματήσει το διάβασμα, τώρα με μεταφέρει στην πρώτη σελίδα του θέματος 

Τετάρτη απόγευμα δικαιολογημένα για ''λόγους συντήρησης''....Σήμερα από το πρωί πάπαλα κι αύριο αργία....Επικοινώνησα μαζί τους και μου λέγαν άνοιξε την έναρξη, πάτα cmd, μπες σε dos, γράψε...τι λέτε ρε παίδες λέω είναι απάντηση αυτή?Μου είπαν μάλλον θέμα οτε, άλλοι πάροχοι δεν έχουν θέμα, ναι αλλά το 70% στην Ελλάδα οτε έχει...Ακόμα τίποτα όμως...Άρχισαν κι αυτοί τα καλά του taxisnet γι αυτό λέω καλή υπομονή συνάδελφοι...

Ωραία να αρχίσουμε τα τηλέφωνα ποιοι έχουν forthnet hol cyta wind κτλ και να τρέχουμε στα γραφεία τους,

ε ρε σε λάθος σημεία πέφτουν οι βόμβες...

Καλσηπέρα. Να καταθέσω κι εγώ την άποψή μου, λέγοντας ότι μέχρι στιγμής προτιμώ την παλαιά μορφή του Φόρουμ. Ήταν πολύ πιο έυχρηστο και γρήγορο. Σίγουρα είναι νωρίς ακόμα και θα γίνουν διορθώσεις, αλλά τα κυριότερα θέματα είναι το ότι δεν μπορώ να απαντήσω σε συγκεκριμένη ερώτηση, δεν με πάει κατευθείαν στην ανάρτηση που ήμουνα την τελευταία φορά (πράγμα απίστευτα βολικό) και δεν μπορώ να δω πολλά τελευταία θέματα μαζεμένα. Ανεξάρτητα αυτών σας ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια που κάνετε και την μεγάλη βοήθεια που μας προσφέρετε.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ HURRICANE33.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ? Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ 20 Η 30 Η 50 ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ.

2 minutes ago, eyripidis said:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ HURRICANE33.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ? Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ 20 Η 30 Η 50 ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ.

Ευρυπίδη για το μενού πάνε τέρμα κάτω, έχει επιλογή Language και το αλλάζεις από εκεί

ΣΟΦΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΤΟ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΙΚΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ? ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.

1 minute ago, eyripidis said:

ΣΟΦΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΤΟ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΙΚΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ? ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.

στην επιλογή : Quote

να είσαι καλά, καλό τριήμερο και σε σένα, καλή ξεκούραση :)

Το πρόβλημα με τις απαντήσεις σε παλιότερα θέματα θα λυθεί σύντομα με την νέα version. Είναι bug της αναβάθμισης. Το υπόλοιπα τα κοιτάμε και νομίζω ότι όσα λειτουργικά καλά στοιχεία υπήρχαν θα επανέλθουν.  Πρέπει λίγο να κοιτάξετε και τις ρυθμίσεις σας γιατί υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία το οποία όμως πρέπει να τα εξατομικεύσει ο καθένας μόνος του.

εγώ μάλλον χρειάζομαι μια "ερμηνευτική" :)

κάτι "πείραξα"  από τις ρυθμίσεις μάλλον και εκεί που έβλεπα ένα κατεβατό θεμάτων στο "θέματα που δεν έχετε δει" τώρα βλέπω μόνο πέντε-έξι..

θα μου πείτε, τι τα ήθελα αφού δεν τα είχα δει και ίσως δεν είχα σκοπό? περιέργεια ..  ^_^ 

στο   παλιό   έβλεπα  και  50  θέματα  τώρα  πρέπει   να  πηγαίνεις   στην   αναζήτηση  και   αν  θυμάστε    το  θέμα  καλώς

επίσης   αν  θέλεις   να  κάνεις   εκτύπωση   εκτυπώνει  μεγάλα γράμματα    και  πολλές   σελίδες

στο   παλιό   έβλεπα  και  50  θέματα  τώρα  πρέπει   να  πηγαίνεις   στην   αναζήτηση  και   αν  θυμάστε    το  θέμα  καλώς

να πηγαίνεις στην ενότητα Θέματα που δεν έχετε δει και θα στα βγάζει.. . . . μερικά δεν τα βγάζει βέβαια αλλά που θα πάει θα στρώσει!

δεν με πάει κατευθείαν στην ανάρτηση που ήμουνα την τελευταία φορά (πράγμα απίστευτα βολικό) 

να πηγαίνεις στην κουκίδα στην αρχη του θέματος

Το πρόβλημα με τις απαντήσεις σε παλιότερα θέματα θα λυθεί σύντομα με την νέα version. Είναι bug της αναβάθμισης. Το υπόλοιπα τα κοιτάμε και νομίζω ότι όσα λειτουργικά καλά στοιχεία υπήρχαν θα επανέλθουν.  Πρέπει λίγο να κοιτάξετε και τις ρυθμίσεις σας γιατί υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία το οποία όμως πρέπει να τα εξατομικεύσει ο καθένας μόνος του.

Ψάχνω στις ρυθμίσεις το κουμπακι που γυρνάει στην προηγούμενη version αλλά δεν το βρισκω :P

Να προσθέσω σε όλα τα παραπάνω ότι η πλοήγηση από κινητό πλέον είναι ολιγον ταλαιπωρία.

να πηγαίνεις στην ενότητα Θέματα που δεν έχετε δει και θα στα βγάζει.. . . . μερικά δεν τα βγάζει βέβαια αλλά που θα πάει θα στρώσει!

Λειτουργει αυτο? Στην αρχη δουλευε αλλα εδω και δυο μερες βγαζει unexpected error