apostolosGr Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Καλημέρα Έχω πελάτη που πουλάει φυτά (τα καλιεργεί/παρασκευάζει μόνος του) μόνο σε λαικές αγορές. Επιθυμεί να προσθέσει και εμπόριο. Υπάρχει θέμα με τον ΟΓΑ λόγω εμπορίου; Στην προσθήκη ΚΑΔ η εφορία δεν θα ζητήσει λογικά βεβαίωση από ΟΓΑ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Axilleas82 Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 3 hours ago, apostolosGr said: Καλημέρα Έχω πελάτη που πουλάει φυτά (τα καλιεργεί/παρασκευάζει μόνος του) μόνο σε λαικές αγορές. Επιθυμεί να προσθέσει και εμπόριο. Υπάρχει θέμα με τον ΟΓΑ λόγω εμπορίου; Στην προσθήκη ΚΑΔ η εφορία δεν θα ζητήσει λογικά βεβαίωση από ΟΓΑ; Εμπόριο λέγοντας; Τι ΚΑΔ θα προσθέσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 apostolosGr Posted March 15, 2016 Author Report Share Posted March 15, 2016 δεν έχω βρει τον ΚΑΔ αντίστοιχο ακόμα. Φαντάζομαι όμως ότι θα είναι κάποιος που θα αναφέρει εμπόριο φυτών και καλλωπιστικών (αγορά από προμηθευτές και μεταπώλησή τους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Axilleas82 Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Θα ανοίξει κατάστημα λιανικής ή σε πάγκο λαϊκής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 apostolosGr Posted March 15, 2016 Author Report Share Posted March 15, 2016 Στον ίδιο πάγκο λαϊκής. Απλά θέλει να δικαιολογεί την αγορά εμπορευμάτων από προμηθευτές και δεν θέλει να έχει προβλήματα στο μέλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ethos Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Υπαγεστε στον ΟΓΑ εφοσον ανω του 50% του τζιρου σας ερχεται απο ιδια παραγωγη prokroustis and KKATERINA 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 apostolosGr Posted March 15, 2016 Author Report Share Posted March 15, 2016 Κατανοητό. Από θέμα εφορίας; Τίθεται αμφισβήτηση και άρα προσκόμιση εγγράφου από ΟΓΑ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ethos Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 η εφορια ενδιαφερεται να της πατε μια βεβαιωση οποιουδηποτε ασφαλιστικου οργανισμου Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 apostolosGr Posted March 15, 2016 Author Report Share Posted March 15, 2016 ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
apostolosGr
Καλημέρα
Έχω πελάτη που πουλάει φυτά (τα καλιεργεί/παρασκευάζει μόνος του) μόνο σε λαικές αγορές. Επιθυμεί να προσθέσει και εμπόριο. Υπάρχει θέμα με τον ΟΓΑ λόγω εμπορίου; Στην προσθήκη ΚΑΔ η εφορία δεν θα ζητήσει λογικά βεβαίωση από ΟΓΑ;
8 answers to this question
Recommended Posts