navaho 30 Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Εκει το ΥΠ ΟΙΚ δεν εχει στείλει κανένα αρχειο χαχαχαχαχαχαχαχαχ θέλουν από εμάς???? Link to post Share on other sites
navaho 30 Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 έχει και μπασκετάκι να δούμε Link to post Share on other sites
mytil 2 Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Μπλόκο αγροτών με 37 τρακτέρ, απέκλεισε την εφαρμοφή ΜΥΦ, στις 18:35 σήμερα. 131 φοροτεχνικοί παρακολουθούν τις εξελίξεις.... nick63 and navaho 2 Link to post Share on other sites
perilog 44 Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/27334 σσσσσσσσ! μην το πείτε πουθενά... mytil and GEORGE1 2 Link to post Share on other sites
mytil 2 Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 σσσσσσσσσσ ........... μην το μάθει η ΤΡΟΙΚΑ. Καλή συνέχεια. Link to post Share on other sites
Viper 56 Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Τετέλεσται.....Πάει, εψόφησε το κακορίζικο!!!!!!!!Ευλόγησον!!!!!!! Link to post Share on other sites
ELENAH 105 Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Όταν "βλέπω" έξοδο απο εταιρεία παροχής ρεύματος δηλωμένο απ΄την εταιρεία αλλά εγώ δεν γνώριζα την ύπαρξή του, τι είναι προτιμότερο να κάνω; Να το καταχωρήσω με τα στοιχεία που βλέπω ή όχι; Link to post Share on other sites
nay 45 Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 δουλευει?? Link to post Share on other sites
ELENAH 105 Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Αν ρωτάς εμένα επειδή έκανα την ερώτηση ΟΧΙ. Link to post Share on other sites
ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 2 Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ......ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... Link to post Share on other sites
daisy84 2 Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Εχω ελ επαγγελματια με μπλοκακι! Δεν περναγα έξοδα γιατι φορολογειται σανμισθωτος! Θα καταχωρηθουν τιμολογια που εκοψε ή θα μου κανουν κανενα ελεγχο λογω εμφανισης εξοδων που δεν εχω δηλωσει στο Ε3????????????????? Link to post Share on other sites
daisy84 2 Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 31 χρηστες κανεις δεν γνωριζει??????????? Link to post Share on other sites
SPAPA1970 6 Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 31 χρηστες κανεις δεν γνωριζει???????????ΣΤΟ Ε3 Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ Φ.Ε. Η ΜΥΦ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΜΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΦΠΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΠΑ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ. Link to post Share on other sites
daisy84 2 Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Οποτε τί κάνω? Να στείλω ό,τι στείλανε για να μην χτυπάει η συγκεντρωτική και κινησω υποψίες????????????? Link to post Share on other sites
ponzi 1,717 Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Οποτε τί κάνω? Να στείλω ό,τι στείλανε για να μην χτυπάει η συγκεντρωτική και κινησω υποψίες????????????? Στα ΦΠΑ του δεν περνούσατε εισροές? G.E.S. 1 Link to post Share on other sites
v.kourtis 245 Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Οποτε τί κάνω? Να στείλω ό,τι στείλανε για να μην χτυπάει η συγκεντρωτική και κινησω υποψίες?????????????ναι Link to post Share on other sites
STRIGKLA 21 Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 ΟΚ Τελευταία στιγμή εμφανίστηκε στις αποκλίσεις εξόδων ένα τιμολόγιο. Τι να κάνω? Το πήρα χαμπάρι σήμερα έπρεπε να το συμφωνήσω, και έβγαλε εκπρόθεσμο.... Δλδ έπρεπε επί καθημερινής βάσεως να μπαίνουμε σε όοοοοοοολους τους πελάτες μήπως και μπήκε κανένα τιμολόγιο. Δεν είμαστε και μάγοι. Τώρα θα μπεί πρόστιμο? Ξέρει κανείς? Link to post Share on other sites
v.kourtis 245 Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 ΟΚ Τελευταία στιγμή εμφανίστηκε στις αποκλίσεις εξόδων ένα τιμολόγιο. Τι να κάνω? Το πήρα χαμπάρι σήμερα έπρεπε να το συμφωνήσω, και έβγαλε εκπρόθεσμο.... Δλδ έπρεπε επί καθημερινής βάσεως να μπαίνουμε σε όοοοοοοολους τους πελάτες μήπως και μπήκε κανένα τιμολόγιο. Δεν είμαστε και μάγοι. Τώρα θα μπεί πρόστιμο? Ξέρει κανείς?Μέχρι 22.2.2016 πήρε παράταση ο έλεγχος των αποκλίσεων STRIGKLA 1 Link to post Share on other sites
v.kourtis 245 Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 στις αυτοπαραδόσεις γιατί μου βγάζει απόκλιση? αφού είναι το ίδιο και το αυτό πρόσωπο! Link to post Share on other sites
epis 258 Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 στις αυτοπαραδόσεις γιατί μου βγάζει απόκλιση? αφού είναι το ίδιο και το αυτό πρόσωπο! Αποδείξεις Λιανικής (ΕΑΦΔΣΣ - χειρόγραφες) Αποδείξεις Επιστροφής Στοιχεία Αυτοπαράδοσης ● δεν καταχωρείται ο Α.Φ.Μ. του πελάτη και το πλήθος των στοιχείων ● διενεργείται συγκεντρωτική εγγραφή, για όλα τα συγκεκριμένα παραστατικά αξία προ Φ.Π.Α. ο Φ.Π.Α. των συναλλαγών Πηγή: http://www.taxheaven.gr Δείτε περισσότερα http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/18420 © Taxheaven Link to post Share on other sites
klery 83 Posted January 27, 2016 Author Report Share Posted January 27, 2016 καλησπερα πως γινεται η διορθωση των αποκλισεων εξοδων ?στελνοντας νεα συγκεντρωτικη εξοδων ?διορθωνοντας μια μια εγγραφη?και εαν ξερει κανεις γιατι την διορθωση σε μια μια εγγραφη την βγαζει εκπροθεσμη? Link to post Share on other sites
alexdarmis 19 Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Απο τις συχνές ερωτησείς: A9. Με ποιον τρόπο θα υποβάλλονται οι εκπρόθεσμες ή διορθωτικές καταστάσεις; Το σύστημα επιτρέπει τη προσθήκη και τροποποίηση οποιασδήποτε εγγραφής μέχρι τη λήξη του τρέχοντος οικονομικού έτους και για 3 μήνες μέσα στο επόμενο. Απο την κεντρική σελίδα της Μηνιαίας Κατάστασης στο gsis: ΠΡΟΣΟΧΗ!! Σε περίπτωση υποβολής από 21/01/2016 έως 29/01/2016, τροποποιητικής κατάστασης προμηθευτών για τη διόρθωση των αποκλίσεων στα υποβληθέντα στοιχεία προμηθευτών, δεν λαμβάνεται υπόψη η ένδειξη «εκπρόθεσμο» που εμφανίζεται στη στήλη «κατάσταση». Απο ολα τα παραπάνω (αν εξαιρέσεις τις ημερομηνίες που ειναι οτι να ναι πλεον) εγω καταλαβαίνω πως για να διορθώσεις προσθετεις, αλλάζεις, αφαιρείς και οτι άλλο θέλεις σε όποια εγγραφή θέλεις, αγνοώντας το εκπρόθεσμο που σου βγάζει. Link to post Share on other sites
v.kourtis 245 Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Αποδείξεις Λιανικής (ΕΑΦΔΣΣ - χειρόγραφες) Αποδείξεις Επιστροφής Στοιχεία Αυτοπαράδοσης ● δεν καταχωρείται ο Α.Φ.Μ. του πελάτη και το πλήθος των στοιχείων ● διενεργείται συγκεντρωτική εγγραφή, για όλα τα συγκεκριμένα παραστατικά αξία προ Φ.Π.Α. ο Φ.Π.Α. των συναλλαγώνΠηγή: http://www.taxheaven.gr Δείτε περισσότερα http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/18420© TaxheavenΆρα εννοείς ότι θα έπρεπε να καταχωρηθούν ώς λοιπές δαπάνες και από παραδρομή δηλώθηκε ώς προμηθευτης? Link to post Share on other sites
PETROS GRIVAS 11 Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Με τις λιανικές πωλήσεις χωρίς αφμ οπου δεν γίνεται διασταύρωση με αντισυμβαλλόμενο.Την πάτησα και εγώ,ελπίζω να μην πέσει καμπανιά! Link to post Share on other sites
v.kourtis 245 Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Με τις λιανικές πωλήσεις χωρίς αφμ οπου δεν γίνεται διασταύρωση με αντισυμβαλλόμενο.Την πάτησα και εγώ,ελπίζω να μην πέσει καμπανιά!μα είναι δυνατόν να βάζουμε στις λιανικές πωλήσεις τις αυτοπαραδόσεις?? Link to post Share on other sites
Recommended Posts