Προς το περιεχόμενο

KABONTOROS

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  3.804
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  8

Σχετικά με τον KABONTOROS

 • Κατάταξη
  *
 • Ημερομηνία γέννησης 22/06/1959

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

8.995 προβολές προφίλ
 1. KABONTOROS

  Εκπτωση ΕΦΚΑ σε μπλοκάκια.

  στ) βάσει έγγραφων συμβάσεων παροχής υπηρεσιών ή συμβάσεων έργου, με φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή νομικές οντότητες τα οποία δεν υπερβαίνουν τα τρία (3) ή, εφόσον υπερβαίνουν τον αριθμό αυτόν, ποσοστό εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%) του ακαθάριστου εισοδήματος από επιχειρηματική δραστηριότητα προέρχεται από ένα (1) από τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή νομικές οντότητες που λαμβάνουν τις εν λόγω υπηρεσίες και εφόσον δεν έχει την εμπορική ιδιότητα και δεν διατηρεί επαγγελματική εγκατάσταση που διαφέρει από την κατοικία του. Η διάταξη του προηγούμενου εδαφίου δεν εφαρμόζεται στην περίπτωση που ο φορολογούμενος αποκτά εισόδημα από μισθωτή εργασία, σύμφωνα με μία από τις περιπτώσεις α' έως ε' του παρόντος άρθρου. Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα μπορούν να προβλέπονται περαιτέρω προϋποθέσεις και να καθορίζονται όλες οι αναγκαίες λεπτομέρειες για την εφαρμογή αυτής της περίπτωσης. Άρα πιστεύω άλλο το πως φορολογείται και άλλο τι εισόδημα είναι,αλλιώς τι ρόλο παίζουν τα βιβλία -στοιχεία ,αν είναι μισθωτός. Επομένως ότι θα πληρώσει εμπρόθεσμα ,θα εκπίπτει σαν ασφαλιστικές εισφορές.
 2. Αρα αν ειναι έτσι που τα αναφερεις ,τότε και αφου προκειται για μερικη απασχοληση θελει ανεβασμα ξανα στο σεπε και εφ οσον στην ανεβασμενη υπαρχει ο συγκεκριμενος όρος,αλλα σε καθε περίπτωση ,ανεβασε την.το επι πλέον δεν βλάπτει. αλλα για ποιό κλαδο μιλάμε .ετσι για την γνώση.
 3. KABONTOROS

  Καταχώρηση τιμολογίου έργου

  Οχι ρε φιλαράκι μου ,που χαθήκαμε.....,αλλά είναι όπως σωστά ανεφερε ο Σπύρος.
 4. τι ειναι πάλι τούτο,αν είναι απο τον νόμο αργία η κατ έθιμο αργία ,δεν μπ[ορούν οι συμβαλλόμενοι να κάνουν κάτι.Αλλά απ οτι ξέρω γενικά για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα δεν είναι αργία ,δεν ξέρω αν για κάποιους είνα πχ εκπαιδευτικούςι ,αλλα δεν παίζει να συμφωνήσεις κάτι που ο νόμος το προβλέπει αλλιώς.
 5. Το πως θα γινει το φύλλο μερισμου δεν έχει να κάνει με την κατηγορία βιβλίων,αν πρέπει να το κάνεις θα το κάνεις,αυτό που διαφοροποιεί την υποχρεωτικότητα ,είναι στον πίνακα ζ η πλήρης αναλυση και μόνο για εφέτος.Ο προσδιορισμός του μικτού αποτελεσματος είναι ο ίδιος για απλο η διπλο....
 6. KABONTOROS

  ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

  Γιατί να μην έχει παρακράτηση?
 7. Πιστεύω θα μας βαλουν στον μπελα τησ α.π.δ.
 8. Άρχοντας................καλή χρονιά.
 9. Ωραίος...........καλη χρονια
 10. Υπάρχει υποχρέωση για το τέλος,όταν κάποιος πάει για λίγη ώρα και για συγκεκριμένο λόγο.............. ,για να ξεδώσει,θα επιβάλλεται?Όχι διανυκτέρευση.
 11. Πάντα στους εργατοτεχνίτες που αμείβονται με ημερομίσθιο χ 20%.Αφού δεν μιλάμε για τεκμαρτά.
 12. TAMEIO H ETAIROI ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ -ΕΤΑΙΡΟΙ ΣΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΧΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΑΞΕ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ-ΗΜ/ΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΚ.
 13. Για πάγιο το κόβω,εκτός αν φορολογικά,1500,00, μπορεί να εκπέσει όλο στην χρήση της αγοράς,αλλα αναμορφώσεις κλπ.
 14. Σε τούτη την ζωή ο καθένας κάνει τις επιλογές του.............
 15. Το στοιχείο αυτοπαράδοσης ,είναι μόνο για τον δια;κανονισμό του φπα,τώρα για το εισόδημα?Εγώ νομίζω ότι το πρωτόκολλο καταστροφής αρμόζει περισσότερο σε ότι πετάμε.
×