Προς το περιεχόμενο

KABONTOROS

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  3.777
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  8

Σχετικά με τον KABONTOROS

 • Κατάταξη
  *
 • Ημερομηνία γέννησης 22/06/1959

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

8.769 προβολές προφίλ
 1. Άρχοντας................καλή χρονιά.
 2. Ωραίος...........καλη χρονια
 3. Υπάρχει υποχρέωση για το τέλος,όταν κάποιος πάει για λίγη ώρα και για συγκεκριμένο λόγο.............. ,για να ξεδώσει,θα επιβάλλεται?Όχι διανυκτέρευση.
 4. Πάντα στους εργατοτεχνίτες που αμείβονται με ημερομίσθιο χ 20%.Αφού δεν μιλάμε για τεκμαρτά.
 5. TAMEIO H ETAIROI ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ -ΕΤΑΙΡΟΙ ΣΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΧΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΑΞΕ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ-ΗΜ/ΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΚ.
 6. Για πάγιο το κόβω,εκτός αν φορολογικά,1500,00, μπορεί να εκπέσει όλο στην χρήση της αγοράς,αλλα αναμορφώσεις κλπ.
 7. Σε τούτη την ζωή ο καθένας κάνει τις επιλογές του.............
 8. Το στοιχείο αυτοπαράδοσης ,είναι μόνο για τον δια;κανονισμό του φπα,τώρα για το εισόδημα?Εγώ νομίζω ότι το πρωτόκολλο καταστροφής αρμόζει περισσότερο σε ότι πετάμε.
 9. ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ Ε9

  Αν δεν κατεδαφιθεί ,τι να αναφέρεις ,άρα αυτή η ημερομηνία μετράει και γιαυτό την ζητάει το σύστημα,για να δει το εκπρόθεσμο.
 10. Αφου η ημερομηνια οικ.αποχωρισης είναι 6ος και τα νεα μετρα ισχυουν απο ν. NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4488 Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες και άλλες διατάξεις. (ΦΕΚ Α' 137/13-09-2017) γιατι δεν παίρνουν εκπρόθεσμη δήλωση του 6ου/17 αφου τοτε δεν ίσχυε ο νόμος?μετά την ισχύ του νόμου ισχύει το 4μερο και αν δεν υποβληθεί δεν την παραλαμβάνουν κλπ.
 11. BUSINESS PLAN

  Ωραίοςςςςςςςςςςςςςςςςς
 12. Αφού όλοι οι μέτοχοι είναι σύμφωνοι ,να κάνουν α,β κλπ,τι δουλειά έχει το δ.σ,κάνουν μια αυτόκλητη Γ.Συνέλευση και όλα οκ,δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα.
 13. Αν υπάρξει διακοπή δραστηριότητας γιατί να πληρώνει ΕΦΚΑ,οι εισφορές του 17 βγαίνουν με βάσει τα εισοδήματα του 2016 και οι εισφορές του 2016 ,έχουν ήδη πληρωθεί.άρα διακοπή απο δου =διακοπή και ΕΦΚΑ απο επιχ. δραστηριότητα,πας και το δηλώνεις στο εφκα.
×