Jump to content

konspapa

simple Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

About konspapa

 • Rank
  *
 • Birthday 09/13/1958

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ΚΑΒΑΛΑ
 • Interests
  Επιχειρηματικότητα. Περιβάλλον - Πολιτισμός.

Recent Profile Visitors

1,699 profile views
 1. Ειδικά, όταν βλέπω τον Καραθανασόπουλο, να αγωνίζεται για ένα θέμα, που πάντα το υπερασπιζόταν... τότε γελάω.. Η παράταξή του στο ΟΕΕ< ήταν αυτή που πάντα ήθελε την κατάργηση των κατηγορίων που έθετε το ΟΕΕ και εξαιρούσε τους αποφοίτους του Λυκείου απο τους Λογιστές.. Τω΄ρα που δικαιώθηκε, γιατί άντιδρά πάλι?
 2. δεν είναι κάτι καινούριο.. Επανερχόμαστε στο καθεστώς της δεκαετίας 90. Το ξεχάσατε οι νεώτεροι. . Τότε όλοι υπέγραφαν σε όλα.. Και γιατι φαίνεται περίεργο. ? Νομίζω ότι τόσα χρόνια... υπήρχε μία έντονη επιθυμία να καταργηθούν τα όρια που βασίζονται σε πτυχία . Οταν ήρθε διάταξη για δυνατότητα απόκτησης πιστοποιητικιύ Ορκωτή Ελεγκτή απο τους αποφοίτους Λυκείου, στο Δ.Σ. του ΟΕΕ Αν. Μακεδονίας, ο εκπρόσωπος της ΠΟΦΕΕ, είχε αρνηθεί να καταδικάσει αυτή την εξέλιξη, λέγοντας ότι ελάχιστοι θα μπορούν να περάσουν τις εξετάσεις των Ορκωτών, και δεν υπάρχει θέμα. Εδω και χρόνια, ο κλάδος των
 3. Αν δεν τον αντιπροσωπεύουν αυτοι που τον εκπροσωπούνι, ας κάνει τον κόπο να επιλέξει κάποιους άλλους. Δεν ειναι δυνατόν ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ να εκπροσωπούν τους Οικονομολόγους.
 4. Γιατι ολοι οι Θεσσαλονικείς, μιλούν για την Βόρεια Ελλάδα, αλλά αναφέρονται ΜΟΝΟ στην Θεσσαλονίκη? Τους ορισε κανείς εκπροσώπους? Εχουν μάθει να μην αφήνουν τίποτε που προορίζεται για τους επαρχιακούς Νομούς. Η Βουλγαρία, οταν μιλάει για INterreg, βάζει μονο τους συνοριακούς Νομούς. Στα δικά μας Interreg, Η θεσσαλονίκη ειναι σε ολα τα διασυνοριακά. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η Β. ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ. **** ευχαριστώ για την ενημέρωση Dida
 5. Αυτες ειναι δράσεις που είχαν ηδη ανακοινωθεί απο το καλοκαίρι του 2009. (χωρίς φυσικά να εχει προβλέψει ο λαλίστατος χατζιδάκης την δέσμευση της Εθνικής συμμετοχής). Το καλό ειναι η μείωση του ποσοστού επιδότησης. 45 με 50% είναι μια χαρά για την αγορά. Να μπούν περισσότεροι, να κινηθεί ο πολλαπλασιαστικός συντελεστής. Αυτο με τις Τράπεζες... το ξερουν ολοι.. αλλα 'κλάνουν μεντες' μπρος στον Σάλα . Οπως οι προηγούμενοι.. ετσι και αυτοι.. Απο οτι φαινεται.. δεν αλλάζουν λογική.. Την ιδια πεπατημένη της αποτυχίας ακολουθούν.. αφου εχουν διπλα τους, ως συμβούλους παιδιά, που γαλουθήκαν με
 6. To μεγάλο πρόβλημα ειναι ο τρόπος που δημοσίευσαν τα προγράμματα. Οταν βγάζεις ενα πρόγραμμα. . δεσμεύεις του εθνικούς πόρους, ωστε οταν τρέξει το πρόγραμμα, να εχεις να το πληρώσεις, και κατόπιν να ζητήσεις τα Κοινοτικά κονδύλια. Ενω χρωστούσαν τα λεφτα του Γ' ΚΠΣ, επειδή δεν ειχαν πόρους, εβγαλαν τις 2 αυτες προκηρύξεις, χωρις να εχουν δεσμεύσει αντίστοιχους πόρους. Η Κοινοτητα, ΔΕΝ ΕΙΧΕ Δώσει εγκριση. Παρ' ολα αυτα, οι εξυπνοι του ΥΠΟΙΟ, εβγαλα τις προσκλήσεις.. Κατεβάζοντας την βάση στο 40 και ανεβάζοντας την αμοιβή των τραπεζών στα 2.200€ . Ετσι, οι Τράπεζες θα επαιρναν περισσότερα
 7. Σύμφωνα με τον προσωρινό οδηγό, χανεις την ευκαιρία. (να υπολογίσεις επίσης, οτι οι 2 χρήσεις, βγάζουν μικρότερη βαθμολογία απο τις 3)
 8. Στο ΠΕΠ Αν. Μακεδονίας Θράκης, στο Γ' ΚΠΣ - Εμπόριο Υπηρεσίες, το οριο ειχε κυμανθεί στις 63 μονάδες Εδω, δεν εχει ανακοινωθεί ακριβώς, τα κονδύλια ανα περιοχή.. (Δυστυχώς και πάλι, μονο οι περιφέρειες του Στόχου 2 εχουν συγκεκριμένο προυπολογισμο. Ολοι οι άλλοι του Στοχου 1, ειναι συνήθως σε ενιαία Ομάδα). Πιστεύω οτι ισως ανακοινωθούν και κονδύλια ανά κλάδο (πχ Μεταποίηση, Τουρισμός, Εμπόριο-Υπηρεσίες).
 9. Σε αντίστοιχη περίπτωση στην Αν. Μακεδονία, έν έτει 2002, εγινε καταγγελία, το ΟΕΕ Αν. Μακεδονίας έκανε διάβημα, και ανεκλήθη ο ισολογισμός, υποχρεώνοντας την αναβάθμιση Αδειούχουν Α' Τάξης, σε Προιστ. Λογιστηρίου, που υπέγραψε πλέον τον Ισολογισμό. Εξαρτάται απο την λεγόμενη "πολιτικη΄" διάθεση εφαρμογής των νόμων, που εχουν οι Διοικούντες.
 10. οι ΕΜΕ, στους ημερομίσθιους, εποχιακούς κλπ, υπολογίζονται με βάσει τα ημερομίσθια (300). Στους με 'μειωμένη' απασχόληση, υπολογίζονται με τον συντελεστή. Αφεντικά κάθε είδους, δεν υπολογίζονται στις θέσεις απασχόλησης, εφ΄οσον δεν τους εχει γίνει πρόσληψη σύμφωνα με την διαδικασία.
 11. Δελτία αποστολής που εχουν ημερομηνία εναρξης πρίν τις 25 Μαίου, Δεν υπολογίζονται στο κόστος της Επένδυσης. Δηλαδή, Εναρξη Επένδυσης. (προσοχή, αυτο ειναι κυρίως θέμα του ελέγχου. Μπορεί ο αξιολογητής να το 'περάσει' αλλά θα κοπεί απο τον έλεγχο). ΙΔία συμμετοχή. Οπως ανέφερε και κάποιος πρίν, αυτα αναφέρονται ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στον οδηγό. (ίσχύουν ουσιαστικά εδω και 4 χρόνια τα ίδια). Αλλο η 'λογική' αλλο οι συγκεκριμένοι κανόνες, τους οποίους ειναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει ο ελεκγκτής .
 12. Κωστη.. Δεν ειναι δυνατόν μετεγκατάσταση χωρις κτιριακά.. Τωρα, για εκείνη την περίοδο... τι να πω.. Θα προσπαθήσω να βρω κάτι στην δική μου την περιφέρεια, γιατι μια τετοια περίπτωση που ειχα, ειναι πρόσφατη και δεν ειχε πρόβλημα.
 13. Χρυσα.. Και εγω εκει αναφερόμουν.. Σε αυτους τους επαγγελματίες, αλλα φαίνεται εχασα την ικανότητα να μεταφέρω αυτο που θέλω. (Ευτυχως. . εσυ κινήθηκες στο ιδιο μήκος κύματος.. και ετσι παρηγοριέμαι.. ).
×
×
 • Create New...