Jump to content

iranap

simple Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

About iranap

 • Rank
  *
 • Birthday 08/12/1965

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Το ξέρω ότι δεν έχεις κάτι προσωπικό μαζί μου-άλλωστε είσαι σαφέστατος. Κάνω περίπου 400 δηλώσεις. Έχω μια κοπέλα στο γραφείο και μια δεύτερη για την περίοδο των δηλώσεων. Δυστυχώς η δεύτερη ,ενώ μου υποσχέθηκε ότι θα είναι παρών στις δηλώσεις, δεν ήρθε στην πιο κρίσιμη χρονικά περίοδο για προσωπικούς της λόγους . Το γραφείο είναι σε ένα κεφαλοχώρι-με αρκετά χωριά γύρω του- αγροτική περιοχή, γι αυτό και ο αριθμός αυτών των δηλώσεων. Είναι από το πιο δύσκολο πράγμα στην περιοχή μας να βρεις άτομο για το γραφείο, πόσο μάλλον τέτοια στιγμή που πρέπει να του δείξεις κάποια πράγματα για την δουλειά. Όπως έγραψα, αν δεν ελέγξω την δήλωση δεν φεύγει. Οι δηλώσεις ξέρουμε πότε άρχισαν φέτος, μου έτυχαν και κάποια θέματα υγείας-έπρεπε να λείπω κάποιες φορές και ολόκληρη μέρα-οπότε άρχισα να τρέχω πανικόβλητος. Τελικά έστειλα πάρα πολλές όπως,όπως και ο Θεός βοηθός. Και όσον αφορά το θέμα σου για την υποδομή των γραφείων, προσωπικά, όσους συναδέλφους γνωρίζω είναι άριστα οργανωμένοι, ειδικά αυτή την περίοδο. Ποτέ δεν είχαμε θέμα με τον χρόνο. Τελειώναμε πάντα στην ώρα μας. Μπορεί να έχεις και δίκιο σε αυτά που αναφέρεις. Η φετινή χρονιά όμως πιστεύω ότι ήταν η πιο δύσκολη. Πέρα από τους "παραδοσιακούς" γκρινιάρηδες βλέπουμε ότι γκρινιάζουν όλοι φέτος. Δε νομίζω να είναι τυχαίο! Τώρα για 800, 1000 και βάλε δηλώσεις, αν υπάρχουν τέτοια γραφεία, τι να πω, θέλει άρτια οργάνωση. ΧΑΛΚΙΔΕΟΣ, δεν απολογούμαι, απλά ήταν κυριολεκτικά η πιο δύσκολη χρονιά για μένα στα 20 χρόνια που είμαι στο επάγγελμα.
 2. Πράγματι τις έστειλα, κατόπιν συννενόησης με την προισταμένη για συμπληρωματικές. Έχω άλλες 20 επαγγελματιών, γύρω στις 40 που κοκκινίζουν από το κακό τους γιατί είναι άνω των 65 ετών. ( Στην ΔΟΥ σήμερα κάναμε την εξής δοκιμή: πέρασαν από το μητρώο μόνο την ημερομηνία γέννησης-είναι σε τελείως ξεχωριστή καρτέλα από τα άλλα στοιχεία που πρέπει να περαστούν- και με τηλ. στο γραφείο η δήλωση έφυγε σωστά). Μου είπε η κοπέλα να πάω αύριο τα Μ1 και να μου περάσει μόνο ημερομηνίες και αργότερα να τα ολοκληρώσει, αλλά ποιός προλαβαίνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μερικοί που πρέπει να παντρευτούν στο μητρώο, θάνατο κ.λ.π. Έχω καμμιά 35 για ανάλωση κεφαλαίου-μάλλον θα την βάλω όπως, όπως. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!!!! ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!
 3. Όλοι εδώ είναι!!!! Απλά δεν εμφανίζονται!!! Κάτσε να δεις τι θα γίνεται πάλι την Κυριακή!!!!!!!!!!!!!!!! Αφού δεν προλαβαίνουμε με τίποτα. Βοήθειά μας! Και νόμιζα ότι θα κατάφερνα να τελείωνα προχθές!
 4. Και μένα τα μάτια μου γίνανε κουμπότρυπες!!! Έχω από το πρωί εδώ! Άμα κουράστηκες πάνε για ύπνο να πάρεις δυνάμεις. Δεν ξέρω αν προλάβουμε. Είναι και πολλές οι υποθέσεις με μητρώο. Συνταξιούχοι άνω των 65 κ.λ.π.
 5. Επειδή πέρα από το ψώνιο που έχουμε όλοι να στέλνουμε δηλώσεις τέτοια ώρα, προσωπικά έχω και ψώνιο με χορό Latin, (τα χορεύω φυσικά και μπορεί να ανεβάσω και βίντεο από παραστάσεις μου), και επειδή ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ και ΠΟΦΕΕ μας έχουν γραμμένους κυριολεκτικά ( ας είναι καλά ο διαχειριστής που μας έδωσε την μόνη κατατοπιστική απάντηση σε αυτό που μας βασανίζει όλους), ας απολαύσουμε ένα χορό BACHATA!!!!
 6. Μιας και είναι ακόμη νύχτα, ας πούμε καλή νύχτα. Καλό κουράγιο συνάδελφε! Ούτε στα πιο τρελα όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανα σε αυτή την κατάσταση!
 7. Και σε μένα πελάτης που έκανε έναρξη το 2009 του έβαλε Τέλος επιτηδεύματος, επειδή είχε έναρξη πριν κάμποσα χρόνια!!!!! Με δυό λόγια τον θεωρούν παλιά καραβάνα!!!!!!! Φέτος όλα τα μελετήσανε τέλεια, για να εισπράξουν όσα πιο πολλά μπορούν!!!
 8. Και παράταση να δώσουν, εδώ θα είμαστε πάλι κάθε βράδυ.......τουλάχιστον θα έχουμε τον Ο.. να διακεδάζουμε!!! Θα είναι και μαύρος από τα μπάνια....... ))))
 9. Κάτσε να γυρίσει ο ΟΚΟ από τα μπάνια.......θα μας πει πολλά ο " συνάδελφος"!!!!
 10. Πλάκα κάνεις????? Εδώ δεν μας διαβάζει ο αγαπητός "συνάδελφος" ΟΚΟ που συμπάσχει μαζί μας, θα μας διαβάζουν αυτοί του υπουργείου?????? Αλλά και η ΠΟΦΕΕ, ούτε μια λέξη..........αυτούς και αν τους έχουν γραμμένους!!! Και ναι, είμαι εδώ από τις 10 το πρωί με ένα διάλειμμα μισής ώρας για φαγητό!!!! Φυσικά πάντα αποστολές με την μόνη καταχώριση σε ποσά, στον 049!
 11. Δεν ξέρω αν προλάβω. Τάχω παίξει. Χθες πήγα 6 το πρωί για ύπνο και 10 η ώρα πάλι στο γραφείο. Τι να πω απίστευτο αυτό που συμβαίνει φέτος! Καλά που έχουμε και τον ΟΚΟ να γελάμε λίγο!!!!!!!! Κάτι τέτοιοι συνάδελφοι υπάρχουν και μετά ευελπιστούμε να γίνουμε δυνατοί σαν κλάδος. Βοήθειά μας!
 12. Δεν θα σου πω σύνολο. Είναι πολλές.Θα σου πω μόνο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει δήλωση χωρίς να ελεγχθεί από μένα. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι όλα έγιναν σωστά. Και αυτό απαιτεί χρόνο. Οι πελάτες μου ξέρουν χρόνια τώρα ότι η δήλωσή τους θα είναι σωστή. Όλοι ξέρουμε ότι ο χρόνος που μας έδωσε το υπουργείο φέτος δεν ήταν δυνατόν να αναλωθεί μόνο για τις δηλώσεις. Οπότε προτιμώ να πάω συμπληρωματικές σωστές,παρά να τις στείλω στο φτερό!!!! Θα μου πεις με τον 049, τα ποσά πως ξέρεις ότι είναι σωστά???? Ξέρω περίπου τα εισοδήματα του καθενός, οπότε τις αποδείξεις μου τις έχουν ήδη έτοιμες, με ποσά που τους έχω πει, μεγαλύτερα φυσικά από το ελάχιστο για σιγουριά!
 13. Αυτή τη στιγμή έχω συνδέσει 3 laptop(των παιδιών μου) στον server. Από τον σταθερό στέλνω ΦΠΑ και από τα laptop φορολογικές δηλώσεις με ποσά μόνο στον 049. Νάναι καλά το PBS με την αυτόματη υποβολή των δηλώσεων. Και ναι έχω μιλήσει με όλους τους πελάτες και οι συμπληρωματικές θα γίνουν το νέο έτος για να μην πάρουν και προκαταβολή φόρου!!!!! Δεν είναι άριστη η συνεργασία μας με τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ?????? Αφού έτσι το θέλησαν, έτσι θα το πάρουν το ζεστό χρήμα! Ευελπιστώ να τελειώσω μέχρι τα ξημερώματα και μετά την κάνω για παραλία!!! Θα πάω να βρώ τον φίλο μας τον ΟΚΟ. ΟΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!! που χάθηκες ομορφάντρα μου!!!!!!! Σε ποιά παραλία άπλωσες την κορμάρα σου να σε καμαρώνουν τα μωρά??????? Έρχομαι και εγώ αύριο!!!!!!! Με την διαφορά ότι εγώ τα έχω κονομήσει!!!
 14. Όπως έχω ήδη γράψει, αξακολουθώ από χθες να στέλνω ΦΠΑ όπως, όπως και δηλώσεις με ποσό μόνο στον 049!!!!! Ήδη έχω μιλήσει με την προισταμένη της ΔΟΥ ότι μετά θα της φέρω πάνω από 350 δηλώσεις τροποποιητικές-συμπληρωματικές και της ανέβηκε η πίεση στο κεφάλι!!!!!! Και ξέρω αρκετούς συναδέλφους στην περιοχή μου που κάνουν το ίδιο! Η προισταμένη τα έχει παίξει!!!!!! Καλομάθανε βέβαια τόσο καιρό που τις ξεπετούσαμε εμείς! Τελικά πόσο ηλίθιοι είναι και δεν ανακοίνωσαν παράταση! Τι φοβήθηκαν??? Μήπως πάμε παραλία???? Τα λεφτά από τις δικές μου δηλώσεις και των συναδέλφων που κάνουν το ίδιο θα τα πάρουν του Αι Π@@τσ@@ ανήμερα!!!!! Και δεν πρόκειται να πληρώσει ούτε ένα ευρώ πρόστιμο κανείς!
 15. Τέλος διαλείμματος και χαβαλέ. Συνέχεια δουλειάς γιατί οι άλλοι οι συνεργάτες μας, δεν τόχουν και πολύ να μην δώσουν παράταση. Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα στεναχωρηθεί και ο ΟΚΟ αν δώσουν παράταση!!!!!!!!
×
×
 • Create New...