Jump to content

Kostantinos-A

Silver members
 • Posts

  217
 • Joined

 • Last visited

About Kostantinos-A

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recent Profile Visitors

2,132 profile views

Kostantinos-A's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Λείπει ο σκοπός ... ο φορέας που θα στήσει την όλη διαδικασία και θα επεξεργαστεί τα αποτελέσματα , και εντελή πως θα τα αξιοποιήσει … Αλλά έτσι ξεκάρφωτα προς τι όλα αυτά : ) Εάν θέλετε να κάνουμε μια δημοσκόπηση, προσωπικά θα πρότεινα κάτι του στυλ : Πως θα βελτιώσουμε το επάγγελμα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε ; η το πως θα μπορέσουμε να εδραιώσουμε ένα μηχανισμό αυτοκάθαρσης και να πατάξουμε από το υγιές σώμα της κοινότητας μας τους λογίς λογιών απατεώνες και αλχημιστές που κυκλοφορούν μεταξύ μας ;
 2. Και γω παρών , 3/4/5 είναι το σεμινάριο του ΟΕΕ μήπως να κανονίζαμε για την πέμπτη βράδυ ;
 3. Sifo εάν είναι εφικτό να δημιουργείς ένα παραθυράκι στις εισπράξεις η πληρωμές που να καταχωρούμε τον αριθμό την Απόδειξης είσπραξε η πληρωμής . Ευχαριστώ .
 4. Αυτή η σημείωση τι παραπάνω προσέθεσε σε όσα αναφέρεις ; Καλά ο λογιστής ήταν απατεώνας όπως λες ο πελάτης σου τι έκανε ; Τα βιβλία και τα στοιχειά τα πήρε μαζί του ο λογιστής; Πως εξαφανίστηκαν όλα ; Μήπως είναι η εύκολη λύση να τα ρίξουμε στον απατεώνα τον λογιστή ; Ακόμα και έτσι να ήταν η αμέλεια του πελάτη σου είναι αδικαιολόγητη. Και μην μπερδεύεσαι άλλο το εάν έχει υποβάλει η όχι δηλώσεις και άλλο πράγμα η απώλεια Βιβλίων & στοιχείων.
 5. Όχι δεν πληρώνεις νέο τέλος , έχεις το δικαίωμα να πας να τροποποιήσεις την δήλωση χωρίς καμιά επιβάρυνση.
 6. Για να κάνει έναρξη χρειάζεται Άδεια εργασίας για Ανεξάρτητη Δραστηριότητα ! Και δεν είναι μόνο ο ΟΑΕΕ είναι και το Μητρώο είναι και ο ΚΒΣ και μετά ειναι και ο Δημος οταν θα ξανακανει ανανεωση χαρτηων.
 7. Δυστυχώς το έντυπο αυτό είναι διατυπωμένο και προσαρμοσμένο από και για τις ανάγκες του Δήμου Θεσσαλονίκης και μάλιστα με επικύρωση υπογραφής μονο από Αστυνομικό τμημα ουτε καν απο ΚΕΠ. Σε ευχαριστώ για την απαντηση .
 8. Πριν κάνα μήνα συμπλήρωσα ένα έντυπο Ατομικής Σύμβασης Εργασίας (την όποια είχα συντάξει ο Δήμος κατ’ αποκλειστικότητα για τους αλλοδαπούς) πελάτη μου για να προσλάβει έναν αλλοδαπό , ο όποιος όμως δεν είχε αδεία εργασίας σε ισχύει αλλά με το που θα προσκόμιζε μια Σύμβαση Εργασίας Αοριστου Χρονου στο Δήμο θα έπαιρνε την Άδεια Εργασίας (για την ακρίβεια την βεβαίωση ότι είχε κατάθεση τα δικαιολογητικά για άδεια εργασίας) όποτε στη Σύμβαση αυτή υπήρχε ο όρος ότι : Ο εργοδότης προσλαμβάνει ... εφόσον εκδοθεί η άδεια εργασίας . Σήμερα σχεδόν ένα μήνα μετά μαθαίνω ότι η άδεια τελικά βγήκε ( η βεβαίωση δηλαδή ) αλλά ο αλλοδαπός επειδή βρήκε κάτι καλύτερο και με περισσότερα χρήματα αποφάσισε να μην έρθει στο πελάτη μου. Με το σκεπτικό ότι δεν εργάστηκε ούτε ένα λεπτό στην επιχείρηση και ούτε η πρόσληψη ολοκληρώθηκε πότε, δεν ενημερώθηκε και το πορτοκαλί βιβλίο, και το ερώτημα μου είναι υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στον επιχειρηματία σχετικά με την συγκεκριμένη σύμβαση ΟΑΕΔ - ΙΚΑ - επιθεώρηση ; Υπάρχει παρόμοιο εμπειρία ; Πρεπει μήπως να προβώ σε κάποια ενέργεία που μου διαφέυγει ;
 9. Μήπως να μου το αποδείξεις και με οικονομικά στοιχεία την άποψη σου ; Θες να πεις ότι οι εργολάβοι που έχουν χτίσει με δάνεια, περιμένουν να αυξηθεί η αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών η μήπως όσο θα ανεβαίνουν τα επιτόκια θα γίνετε ποιο συμφέρουσα η αγορά αντί για την εκμίσθωση ; Η μήπως η αντιπαροχή αντί για 50% -70% θα πάει στο 80% ; Έχεις πάρει ''χαμπάρι'' ότι έχει κάτσει για τα καλά με φθίνουσα ροπή η αγορά ακινήτων και η τράπεζες έχουν κλείσει την στρόφιγγα της πίστωσης ; ΠΑΝΑΓΙαααααααααααααα ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ γκρεμίζονται .Τελείωσε είμαστε σε χοντρή κρίση ! φωβαμαι ...
 10. Με την φούσκα των ακινήτων να δούμε τι θα γίνει και εδώ σε μας ...και κατά δεύτερων πολλά χρήματα πάνε και έρχονται και μάλλον το τέρας τα μυρίστηκε (πληθωρισμός ) και θα ξυπνήσει για τα καλά? Όποτε έχουμε και λέμε συνθήκες τέλειου ανταγωνισμού δεν μπορούμε να πετύχουμε .Το αόρατο χέρι έστω και με καθυστέρηση θα κάνει το θαύμα του , απλά όσο ποιο αργοπορημένη η αντίδραση του τόσο μεγαλύτεροι και οι κλυδωνισμοί στις οικονομίες . Ο ρόλος των τοπικών- κρατών είναι μια πικραμένη ίσως και παρωχημένη ιστορία, και η ανάγκη για έναν μηχανισμό διεθνούς συντονισμού προβάλει ως μονόδρομος στην πορεία του παγκόσμιου χωριού, ίσως και η καθιέρωση ενός νομίσματος θα μπορούσε να αποτρέψει φαινόμενα λ.χ. Ισλανδίας . ( α μην ξεχάσω και αυτούς που κλαίγανε για την δραχμούλα μας ...)
×
×
 • Create New...