Jump to content

rrenaki

simple Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

About rrenaki

 • Rank
  *
 • Birthday 03/17/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Πειραιάς
 1. Kαλημέρα σας, Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος εάν υπάρχει κάποιο site που τυπώνουμε βεβαιώσεις αποδοχών ΤΕΑΙΤ του 2012 για συνταξιούχους ή μήπως τυπώνοντας την βεβαίωση απο το ικα έχει συμπεριληφθεί στο ΕΤΑΜ? Ευχαριστώ.
 2. http://www.et.gr/ido...QqSRVtcTepqEQ.. ΑΡ.ΦΕΚ 815 24-5-2007 5000€ ευρώ έβαλαν σε πελάτη μου πρόστιμο για μη αναγραφή χώρα προέλευσης σε τιμολόγιο χονδρικής.....
 3. Τελικά, έπιασα γραμμή στο taxisnet, μου μηδένισαν όλα τα στοιχεία της δήλωσης που είχαν μέχρι στιγμής περαστεί και ξαναέστειλα το έντυπο! Πρόβλημα του συστήματος είπαν...
 4. Δυστυχώς δεν μπορώ να εξαφανίσω το ακίνητο αυτό που προανάφερα, ούτε μηδενίζοντας τους μήνες, ούτε αφήνοντας κενό τον ρόλο της κατοικίας. Αυτό προφανώς γίνεται επειδή έχω κάνει μια φορά μεταφορά στοιχείων στο Ε1. Το θέμα είναι ότι θεωρητικά μπορείς να διορθώσεις την δήλωση του πριν την στείλεις οριστικά....τι να πω πια! Άσε που πέφτει συνέχεια το taxisnet... Έλεος!!!
 5. Κατα λάθος έβαλα την δημοσίευση σαν επισκέπτης, το είδα κι εγώ κατόπιν. Λογίστρια είμαι κι εγώ αγαπητέ γι'αυτό ζήτησα την βοήθειά σας, για την οποία ευχαριστώ κατ'αρχήν. Εγώ θέλω να διαγράψω εντελώς το ακίνητο από το Ε1 γιατί είναι μια αποθήκη βάσει οικοδομικής άδειας (άσχετα αν στην πραγματικότητα είναι το εξοχικό) και το οποίο οίκημα ακόμα και αν βάλω σαν μήνες 0 δεν με αφήνει να υποβάλω την δήλωση.
 6. Γνωρίζει κανείς τα βήματα που πρέπει να ακολοθηθούν για να λυθεί μια εταιρεία Ε.Ε. με βιβλία Β΄κατηγορίας?
 7. Το ίδιο είχαν ανακοινώσει πάντως και για τον Ο.Α.Ε.Ε. ότι δηλαδή για ένα έτος από τον τοκετό οι ασφαλισμένες μητέρες θα έχουν μειωμένες κατά 50% εισφορές, αλλά ως συνήθως αυτά τα μαθαίνουμε στο τέλος (είναι σαν τους "κερατάδες"). Όλοι οι υπάλληλοι λένε πάντως πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο ακόμα.
 8. Για όποιον δυσκολεύτηκε να βρει την εγκύκλιο... http://www.ika.gr/gr/infopages/memos/EG_62_2008.pdf Όντως τελικά βγήκε....!!! Προσοχή όμως στην παράγραφο της Ι. ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΠΔ Β' ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2008 ...η οποία αφορά μόνο τους ηλεκτρολόγους-ηλεκτροτεχνίτες. Μου μοιάζει σαν παγίδα, διότι δεν γράφει ότι δίνει παράταση στις επιχειρήσεις που απασχολούν τις συγκεκριμένες ειδικότητες και για όλο το προσωπικό, αλλά μόνο στις εισφορές των εν λόγω ειδικοτήτων...έτσι κατάλαβα εγώ τουλάχιστον με το φτωχό μου το μυαλό. Όπως και να χει....τρεχάτε ποδαράκια μου!
 9. Εμένα σήμερα μου είπαν στο ΙΚΑ Αγ. Κωνσταντίνου, ότι ΑΠΔ θα στείλουμε για όλους τους εργαζόμενους εκτός αυτών που είχαν ΤΕΑΗΕ και στην εγκύκλιο θα δίνεται παράταση έως 29/8 (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΕΑΗΕ) ώστε να σταλεί συμπληρωματική για τους εργαζόμενους που αλλλάζουν ουσιαστικα πακέτο και εισφορές ενδεχομένως. Πάντως μου τόνισε ο ίδιος κύριος να μην στείλω μία ΑΠΔ με τα νέα πακέτα κάλυψης που κυκλοφορούν και που προφανώς θα ισχύσουν μέχρι να δούμε την επίσημη εγκύκλιο. Επίσης θα υπάρχει παράταση πληρωμής εισφορών για μερικές ημέρες για τις παραπάνω περιπτώσεις. Πάντως κανείς με σιγουριά δεν αναλαμβάνει την ευθύνη, λέγοντας ότι σήμερα-αύριο θα έχει υπογραφεί η πολυσυζητημένη εγκύκλιος. Τι κάνουμε λοιπόν? Θα πάμε διακοπές με τα laptop στην παραλία και θα στέλνουμε ΑΠΔ μες στον Αύγουστο?
 10. Σε σημερινή επικοινωνία με το ΙΚΑ στην Αγ.Κωνσταντίνου, είπαν ότι τα πακέτα θα βγουν ίσως και αύριο μέχρι το μεσημέρι, ωστόσο αυτό που θα γράφει η εγκύκλιος μου είπαν ότι θα είναι το εξής: Στην ΑΠΔ θα βάλουμε στην ειδική περίπτωση τον κωδ.10 και απλά θ' αλλάξουμε το πακέτο κάλυψης από μικτα σε ΜΙΚΤΑ ΤΕΑΜ και απο βαρεα σε ΒΑΡΕΑ ΤΕΑΜ. Αναμένω να το δω και γραπτώς... όπως είπαν.
 11. Και συνεχίζει και συνεχίζει...και μας υποστηρίζει. Ευχαριστούμε απο καρδιάς.
 12. Version

  3,799 downloads

  Μια εύκολη και χρήσιμη ανάλυση όλων αυτών των δαπανών που γίνονται μια απλή άθροιση και καταχωρούνται στα λογιστικά μας βιβλία. Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο.
 13. Ευχαριστώ πάρα πολύ, Ξεκινάω να μαζεύω δικαιολογητικά λοιπόν!
 14. Καλημέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος πού μπορούμε να βρούμε συγκεντρωμένα τα δικαιολογητικά που υποβάλλουμε στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας προκειμένου να πάρουμε άδεια ίδρυσης και λειτουργίας υποκαταστήματος Αλλοδαπής Εταιρείας (εμπορική όχι ναυτιλιακή) σύμφωνα με τις διατάξεις του Α.Ν.89/1967.
×