Jump to content

TETRADI

Silver members
 • Posts

  282
 • Joined

 • Last visited

About TETRADI

 • Birthday 03/08/1977

Recent Profile Visitors

3,426 profile views

TETRADI's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. Σήμερα ανοιξε και μια καινούρια εφαρμογή που μπαίνεις μόνο με το ΑΦΜ (για αρχή) η οποια μας ενημερώνει αν είναι εντάξει η περιουσιακή μας κατάσταση. Αν θέλουμε να κάνουμε έλεγχο χρειάζονται οι κωδικοί. Από περιέργεια έβαλα το ΑΦΜ μου και μου λέει ότι είναι όλα εντάξει βάζοντας τους κωδικούς υπάρχουν μόνο τα ακίνητα με τις ηλεκτρονικές δηλώσεις τα χειρόγραφα έκαναν φτερά. Εγώ βέβαια το ήξερα αλλά όπως πάντα τα δικά μας τα φτιάχνουμε τελευταία. Πετάει το σύστημα!!!!!! Και θέλουν με αυτά τα στοιχεία να εκδώσουν και σωστά ΕΤΑΚ. Σήμερα το πρωί σε συνέντευξή του ο κύριος Κορομηλάς είπε πως το Ε9 των συζύγων θα διαχωριστεί και ο καθ΄ ένας θα δηλώνει ξεχωριστά. Ωραία ε!!!!!!!!!
 2. Ε ναι εκεί που λέγαμε ότι έχουμε μαύρο χάλι τώρα έχουμε και μαύρο σκοτάδι. Μέσα σ' όλα και οι διακοπές της ΔΕΗ. Πήρα μία σακούλα δηλώσεις και πήγα στο διπλανό χωριό σε συγγενή που δεν είχε διακοπή για μη χάνω χρόνο. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 3. Μόλις τώρα θυμήθηκα πως σήμερα ξέχασα να φάω, ξέχασα να κλείσω ραντεβού για να πάω το παιδί μου στο γιατρό, ξέχασα .............ξέχασα................ Όλοι τα χάλια μας έχουμε άλλος 200 άλλος 100 πλέον δεν έχει σημασία. Αρρωστήσαμε; Ξενυχτήσαμε ; Χάσαμε τον ευατό μας; Πιο το αποτέλεσμα πάλι αύριο από το μηδέν. Αφιερωμένο και ο καθένας ας το ερμηνεύσει όπως θέλει. Ποιος τη ζωή μου, ποιος την κυνηγά να την ξεμοναχιάσει μες στη νύχτα; ουρλιάζουν και σφυρίζουν φορτηγά σαν ψάρι μ' έχουν πιάσει μες στα δίχτυα Για κάποιον μες στον κόσμο είν' αργά ποιος τη ζωή μου, ποιος την κυνηγά; Ποιος τη ζωή μου, ποιος παραφυλά στου κόσμου τα στενά ποιος σημαδεύει; πού πήγε αυτός που ξέρει να μιλά που ξέρει πιο πολύ και να πιστεύει;
 4. Δεν παλεύεται η κατάσταση. Ξεκινάω να κάνω μία δήλωση με παίρνει τηλ. κάποιος - θέλω την δήλωση για την φοιτητική εστία- ξεκινάω αυτή την δήλωση με παίρνει τηλ. ο άλλος -θέλω την δήλωση για να πάρω επιστροφή ΦΠΑ αγροτών- μετά έρχεται η γιαγιά η κακομοίρα με τις αποδείξεις στην σακούλα - δεν μπορώ να τις μετρήσω- χτυπάει το τηλ. - πόσες αποδείξεις μου είπες να βάλω; εγώ έχω κι άλλες να στις φέρω όλες; ή ο άλλος αυτός είναι ο καλύτερος απ' όλους - θα σε φέρω και το βιβλιάριο να βάλεις στην δήλωση για να δουν ότι δεν είχα δουλειά και το άδειασα για να ζήσω. Δεν βγαίνει με τίποτα. Η απελπισία στο μεγαλείο της.
 5. Αγαπητοί χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών Σας ενημερώνουμε ότι: Η υπηρεσία για την ηλεκτρονική υποβολή Δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) θα ενεργοποιηθεί την 1/9/2011. Η υπηρεσία για την ηλεκτρονική υποβολή Συγκεντρωτικών Καταστάσεων Τιμολογίων Πελατών/Προμηθευτών και Πιστωτικών Υπολοίπων θα ενεργοποιηθεί την 1/7/2011. Η υπηρεσία για την ηλεκτρονική υποβολή Καταστάσεων από λογιστές – φοροτεχνικούς (Ηλεκτρονική υποβολή Καταστάσεων Φορολογικής Αναμόρφωσης, Αυτοκινήτων Εταιρείας, Κινητής Τηλεφωνίας και Αποδοθέντων και Οφειλομένων Φόρων Εισοδήματος και Εμμέσων Φόρων) θα ενεργοποιηθεί την 1/7/2011.
 6. Στις 31/05 όμως έβγαλαν και διευκρινιστική εξ επείγον πολ 1126 για τους ημιυπαίθριους δεν νομίζω να έχει κανείς παράπονο; Πριν καλά καλά ανοίξει η εφαρογή.Όλα στην ώρα τους.
 7. Δηλ. εσύ Χρύσα πλέον έχεις καταλάβει τι ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται με την περαίωση ; Άρα εγώ που δεν αποφάσισα ακόμα, μάλλον θα πρέπει να περάσουν τόσα χρόνια όσα είσαι εσύ στη δουλειά για να κάνω καμιά δήλωση. Ε ρε πρόστιμα που θα πέσουν!!!!!!!!!!!!!!!! Η κατάσταση είναι δραματική. Σε λίγο θα ιδρύσουμε ένα οίκο λογιστών - όπως λέμε οίκος ευγηρίας - γιατί σίγουρα θα μας εγκαταλείψουν οι οικογένειες μας.
 8. Πώς θα υποβάλω Οριστική ΦΜΥ όταν έχω και περίπτωση για την οποία δεν οφειλόταν φόρος και συνεπώς δεν όφειλα να αποδώσω Προσωρινή ΦΜΥ ; Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να προσθέσω τις ακαθάριστες αποδοχές για τις οποίες δεν όφειλα να υποβάλω Προσωρινή ΦΜΥ στην αντίστοιχη στήλη της αμέσως προηγούμενης ή επόμενης εγγραφής του Πίνακα «Ανάλυση των Ποσών Φόρου, Τελών Χαρτ. και Εισφοράς ΟΓΑ που αποδόθηκαν κατά Δίμηνο ή Μήνα», ώστε να συμφωνήσουν οι Συνολικές Ακαθάριστες Αποδοχές.
 9. Με βοήθεια που είχα από την υποστήριξη του προγράμματος μισθοδοσίας δεν πέρασα τα δίμηνα που δεν είχαν φόρο προς απόδοση. Στο τελευταίο δίμηνο που είχε φόρο πρόσθεσα και τις ακαθάριστες όλων των προηγούμενων, το φόρο ,το διπλότυπο και την ημερομηνία πληρωμής κανονικά και το πήρε.
 10. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο ειλικρινά με συγκινείται ιδίως σε μια περίοδο τόσο δύσκολη. Και που 'σαι αρχηγέ μην ντραπείς να μου πεις και το αντίτιμο ξέρεις εσύ άλλωστε τυχαία δεν έγινες αρχηγός. Στέλιο, ξέρεις τι με πείραξε, ότι υπάρχουν άνθρωποι που χρόνια τώρα μας ΧΑΡΙΖΟΥΝ ότι με τόσο κόπο έχουν μάθει και έρχεται κάποιος χθεσινός που με ύπουλο τρόπο προσπαθεί να βγάλει χρήματα. Και είναι δικαίωμα του καθενός να μην παρέχει χωρίς αντάλλαγμα αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να προσβάλει τόσο κόσμο.
 11. Χρύσα ειλικρινά ήθελα πολύ να έρθω αλλά επειδή έχουμε και γ...ώ τα υπουργεία και τελευταία μας π........ε καθημερινά δεν τα κατάφερα. Κάποιοι λόγοι που σταμάτησα να συμμετέχω πολύ στο φόρουμ είναι γιατί δεν μπορώ και εγώ να βοηθήσω όπως πολλοί άλλοι είτε γιατί δεν έχω τις γνώσεις ή και την εμπειρία. Έχω πολλές απορίες τις οποίες δεν μπορώ να λύσω και όταν αναγκάζομαι να δημοσιεύσω ένα θέμα θεωρώ πώς εκμεταλλεύομαι τις γνώσεις και τον χρόνο ανθρώπων που στην κυριολεξία έχει ιδρώσει ο κ...ς τους για να μάθουν όλα αυτά. Πλέον ψάχνω πάρα πολύ και για να δημοσιεύσω πρέπει να φθάσω στο αμήν. Συγνώμη για το λεξιλόγιο που έχω χρησιμοποιήσει αλλά καμιά φορά χρειάζεται για να καταλάβουν κάποιοι τις μεγάλες αλήθειες που ίσως και να πονάνε.
×
×
 • Create New...