Jump to content

christodou

simple Members
 • Posts

  65
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by christodou

 1. Γ.Γ.Π.Σ. (Τετάρτη - 11/06/2014) Η ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων Φ.Ε. οικ. έτους 2014, θα τεθεί εκτός παραγωγικής λειτουργίας από 14:00 έως 14:30, για λόγους συντήρησης. Γ.Γ.Π.Σ. 11/06/2014 - Η ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων Φ.Ε. οικ. έτους 2014, θα τεθεί εκτός παραγωγικής λειτουργίας από 14:00 έως 14:30, για λόγους συντήρησης.
 2. Πελάτης έχει επιχείρηση στην Ελλάδα και στην Βουλγαρία ζήτησε από τον ΟΑΕΕ Σέρρες έντυπο για να πάρει απαλλαγή από τον ασφαλιστικό φορέα της Βουλγαρίας. Αντί ο ΟΑΕΕ να του πει ευχαριστώ που συνεχίζεται την ασφάλιση σε μας και δεν ζητάτε απαλλαγή όπως κάνουν όλοι, δεν δέχτηκαν αρχικώς την αίτηση και θέλουν τα βιβλιάρια για να κάνουν έλεγχο αν χρωστάει. Μέτα την ταλαιπωρία σκέφτεται σοβαρά να ζητήσει βεβαίωση εγγραφής από τον ΟΑΕΕ της Βουλγαρίας να ζητήσει απαλλαγή από Ελλάδα. ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 3. Την απάντηση στο ερώτημα που έθεσα την βρήκα μόνο 5 σύλλογοι απουσίαζαν και αισθάνομαι ότι τζάμπα λεφτά εκτός από το ΟΕΕ δίνω και στον σύλλογο που είμαι μέλος ο οποίος έλαμπε δια της απουσίας του.........................................................................................
 4. Στην χθεσινή συνέλευση στην ΠΟΦΕΕ ποιοι σύλλογοι συμμετείχαν; και ποιοι δεν συμμετέχουν;
 5. Ελένη δεν θα κάνω ούτε αποστολή ούτε αποθήκευση των 35 δηλώσεων που λήγουν στο 1-2 μπορεί να έχω γκρινιάξει πολλές φορές για τα συλλογικά μας όργανα αλλά αυτή την φορά θα κάνω ότι αποφασίσουν γιατί αισθάνομαι ότι με δουλεύουν άσχημα από το υπουργείο και από το taxis. Έχω στείλει τα παιδιά μου στο εξοχικό με την γιαγιά και έχω να τα δω τρεις μήνες κάθομαι στο γραφείο απαγορευτικά ωράρια για την υγεία μου και την ποιότητα ζωής μου. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις δίκαιες απαιτήσεις των συνεργατών μου για άδεια. Και έχω την αίσθηση οτι ακόμη και αν αγχωθούμε και τρέξουμε πάλι δεν θα τα προλάβουμε όλα. Όσο για τα πρόστιμα την απάντηση σου την έδωσε άλλος συνάδελφος.
 6. Ο ένας δεν καταλαβαίνει την ανακοίνωση ο άλλος δεν μιλά η ΠΟΦΕΕ γκρινιάζει μιλά η ΠΟΦΕΕ πάλι γκρινιάζει. Τελικά για αντίδραση που από λογιστές μας μετάλλαξαν σε χειριστές του προβληματικού ΤΑΧΙS δεν θα στείλουμε καμία δήλωση μέχρι τις 22/7. Αυτό είναι το νόημα και όπως λένε στο χωριό μου ΤΙ ΝΤΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΣ!!!!!!!!!!!!!!!
 7. Ένα μεγάλο μπράβο στους συλλόγους και κυρίως στους συναδέλφους από την Καρδίτσα που ταξίδεψαν ως εδώ για να γνωριστούμε. Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Λευκώνα Σερρών για την παραχώρηση του γηπέδου και των διακριτικών, τον διαιτητή του αγώνα, όλους τους αγωνιζόμενους για τον πολύ ωραίο αγώνα, και όσους μας παρακολούθησαν από τις εξέδρες του γηπέδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι παραβρέθηκε στις εξέδρες συνάδελφος από την Κατερίνη φήμες λένε ότι ήρθε κατασκοπεύσει τις δύο ομάδες. Προσεχώς θα υπάρξει φωτογραφικό υλικό.
 8. Λοιπόν έστειλα email στα κεντρικά στο τμήμα παραπόνων επισύναψα και την απόφαση 2837/0030/11,11,2003. Σήμερα μου πήρε τηλ η διευθύντρια του καταστήματος και μου είπε ότι ο προϊστάμενος δεν το δεχόταν γιατί δεν είχε υπολογιστή με ιντερνετ να το ελέγξει. Της απάντησα ότι είμαι λογιστής και ξέρω πολύ καλά τι μου ζήτησε και αν θέλει να με φέρει σε αντιπαράθεση με τον προϊστάμενο παρουσία της. Με τα πολλά και τα λίγα κατάλαβαν το λάθος τους. Στο mail στο τμήμα παραπόνων ανέφερα ότι αν το συγκεκριμένο ζήτημα είναι πολιτική της τράπεζας θα απευθυνθώ στον Μεσολαβητή τραπεζικών επενδυτικών υπηρεσιών http://www.hobis.gr/
 9. εγώ ειδικό διετές το δουλεύω εδώ και ένα χρόνο ακριβώς έτσι δηλ 21-22 μέρες εργασίας και ημερομίσθιο χωρίς να έχω πρόβλημα ούτε με οαεδ ούτε με ικα τώρα για σταθερό μισθό και 25 ένσημα δεν ξέρω!!!!!!!!
 10. ΜΙA ΩΡAΙA ΙΣΤΟΡΙA ΓΙA ΤΗΝ ΨΗΦΙAΚΗ ΕΛΛAΔA ΤΟΥ 2012 Πρωί πρωί στην ALPHA BANK Σερρών στο κατάστημα της 29ης Ιουνίου να καταθέσω φάκελο για τον πατέρα μου στο πρόγραμμα εξοικονόμησης κατ οίκον. Εγω: καλημέρα υπαλ: καλημέρα εγω ο φάκελος για το πρόγραμμα εξοικονόμησης κατ οίκον Υπαλ: εξετάζει τα δικαιολογητικά φτάνει στα εκκαθαριστικά που εκτύπωσα από το gsis τα κοιτά τα ξανακοιτά σηκώνει το κεφάλι θέλω και τα γνήσια εγω: αυτά είναι τα γνήσια υπαλ: αυτά είναι φωτοτυπίες θέλω τα γνήσια εγω: (σοκ) αυτά είναι τα γνήσια εκτυπωμένα από το gsis. υπαλ α εγώ αυτά δεν μπορώ να τα δεκτό απευθυνθείτε στον προϊστάμενο εγω στο δρόμο για τον προϊστάμενο [email protected]#$!#[email protected]$#[email protected][email protected][email protected][email protected]#$&&*(^&(($% εγω καλημέρα πρ: καλημέρα παρακαλώ εγω: θέλω να καταθέσω αυτά τα δικαιολογητικά και ο υπάλληλος δεν κάνει δεκτό το εκκαθαριστικό που εκτύπωσα από το gsis πρ: ε ναι κύριε μου αυτό δεν είναι γνήσιο. εγω: υπάρχει νόμος από το 2003 είστε υποχρεωμένοι να το δεχτείτε ορίστε η στρογγυλή και η απόφαση που λέει οτι είναι γνήσιο. πρ: όχι να πάτε στην εφορία να το σφραγίσει εγω: τι να σφραγίσει κύριε μου να γράψει πρωτότυπο εκ του πρωτοτύπου πάμε καλά αφού αυτό το γνήσιο πρ: σας παρακαλώ κύριε μου αυτή είναι η πολιτική της τράπεζας καλημέρα σας. και αναρωτιέμαι εγώ ο λογιστάκος της κακίας ώρας με μεταπτυχιακό εξειδικεύσεις και δεκαετή πλέον εμπειρία στον κλάδο να απευθυνθώ στον συνήγορο του πολίτη η να μην παλέψω με την βλακεία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 11. Όντως ο Ηφαιστος έτσι δουλεύει και τα πρόστιμα σφυρίζουν και ξυρίζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 12. συμφωνώ αλλά όταν θα πάει στον απέναντι έμπορο και το συζητήσουν και του πει ο άλλος ότι του το έκανε ο λογιστής του τζάμπα άντε να κρατήσεις τον πελάτη. Να κάνουμε και λίγο χιούμορ τους λαθρομετανάστες μικροπωλητές ποιος θα τους εγγράψει στο ΓΕΜΗ δεν ανήκουν στις εμπορικές επιχειρήσεις αυτοί?????
 13. Ατομικές που ασκούν εμπόριο εγγράφονται. Το φροντιστήριο που ρωτά ένας συνάδελφος πιο πάνω δεν ασκεί εμπορική δραστηριότητα παροχής υπηρεσιών είναι.
 14. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας.
 15. ναι είχα στείλει κανονικότατα ΑΠΔ το προηγούμενο τρίμηνο με προσωπικό πρακτικής ΤΕΙ και για τους δύο πελάτες μου που συνέβηκε αυτό.
 16. Δεν νομίζω να έχουν σχέση οι κωδικοί με την πληρωμή έστειλα πελατών ΑΠΔ που δεν έχουν πληρώσει κανα δυό μήνες από τις εισφορές και τις πήρε το σύστημα κανονικά.
 17. Σε δύο πελάτες μου σήμερα (και οι δύο απασχολούν πρακτική τει) προσπάθησα να στείλω ΑΠΔ και μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα. Σας ενημερώνουμε ότι ο Κωδικός Χρήστη χχχχχχχχχχχχχχχχ για τον εργοδότη με τα παραπάνω στοιχεία είναι απενεργοποιημένος και δεν είναι δυνατή η Ηλεκτρονική Υποβολή ΑΠΔ. Η δυνατότητα που σας παρέχεται από τη "Διαχείριση των Ηλεκτρονικών Δηλώσεών μου" είναι μόνο η εμφάνιση και εκτύπωση των Υποβληθεισών Δηλώσεων. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το παραπάνω θέμα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης και Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών επιλέγοντας τη φόρμα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" της ιστοσελίδας www.ika.gr. το προηγούμενο τρίμηνο κατέθεσα και για τους δύο ΑΠΔ έχει κανείς αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα?
 18. Όταν υπάρχει οικειοθελείς αποχώρηση του εργαζομένου μπορείς να διακόψεις το πρόγραμμα με μόνο μια υπεύθυνη δήλωση και να μην πληρώσεις καμία διαφορά στο ΙΚΑ και τα δύο προγράμματα το αναφέρουν ότι μείωση προσωπικού είναι μόνο η απόλυση. Τώρα αν κάποιος είχε μισθωτό με πρόγραμμα και τον απέλυσε περαστικά του. απόλυση=αντικατάσταση οικειοθελής=αντικατάσταση ή διακοπή προγράμματος χωρίς καμία επίπτωση
 19. Όταν είχα διορθωτική τον Οκτώβριο την έστειλα πλήρως διορθωμένη. Τον Νοέμβριο μου είχε ξεφύγει και μια και την έστειλα εκπρόθεσμη στις 27 Δεκ ακόμη δεν κοινοποιήθηκε πρόστιμο.
 20. Κολλάει συνάδελφοι μας βλέπω πάλι τα ξημερώματα να στέλνουμε φπα που θα ελαφρύνει το σύστημα!!!!!
 21. Όχι αλλά οι ανακοινώσεις έβγαιναν πάντα πρώτα από τον ΣΑΤΑ και ακολουθούσε εγκύκλιος του ΙΚΑ τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια που δεν υπάρχει δώρο σε κούρσα. Αυτή την λογική θα ακολουθήσουμε και για το δώρο Χριστουγέννων του 11
 22. Σε επικοινωνία μου με το ΣΑΤΑ μου είπαν ότι δεν θα υπάρξει Δώρο Χριστουγέννων για τους οδηγούς αφού δεν υπήρχε δώρο στην κούρσα δεν θα υπάρξει ανακοίνωση αυτή την φορά γιατί υπάρχουν προηγούμενες αποφάσεις. Άρα στέλνουμε την ΑΠΔ χωρίς να υπολογίσουμε Δώρο Χριστουγέννων.
×
×
 • Create New...