Jump to content

kelly

simple Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

About kelly

 • Rank
  *
 • Birthday 01/23/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. SOS !! Οριστική ελευθέρων επαγγελμάτων που δεν έχουν πληρωθεί τα δίμηνα, δεν φεύγει ? Έχει τύχει σε κανένα ?
 2. Δεν φεύγει τίποτα συνέχεια error βγάζει το taxis δεν θα προλάβουμε με τίποτα. Ακόμα κι αν μείνω ξύπνια έως την Τετάρτη αποκλείεται να έχουν σταλεί όλα. Και φυσικά αν δώσουν παράταση θα δωθεί κατά το απόγευμα της Τετάρτης αφού μας έχουν στείλει πρώτα από το άγχος. Αυτοί που παίζουν με έναν ολόκληρο κλάδο δεν πρέπει να πληρώσουν πρόστιμα και όχι μόνο αλλά και αποζημιώσεις για όλο αυτό που μας προκαλούν ????
 3. Καλά το έχουν χάσει τελείως! Και μας λέι έως τον 11/2013 δεν μας λέει από πότε όμως. Και φυσικά όλα αυτά εώς 31/05/2014. Νομίζω δεν θα κάνω τίποτα και ας κόψουν το λαιμό τους τα έχουμε ήδη υποβάλλει όλα τα έχουμε πληρώσει τι θέλουν πια. Δεν μας φτάνουν τα καινούργια φρούτα που μας ήρθαν τώρα θα ξαναστέλνουμε και τα παλιά. Είναι απλά θεότρελλοι!!!
 4. Εγώ θα έλεγα να κάνεις τον κινέζο γιατί εγώ που πήγα να το παίξω σωστή και να καταθέσω τον πίνακα στην Επιθεώρηση πλήρωσα και το ωραιότατο πρόστιμο ! Δεν καταλαβαίνουν τίποτα ότι και να τους είπα δεν έπιασε.
 5. Μήπως έχει κάποιος υπόδειγμα βεβαίωσης ανεξάρτητου εκτιμητή ?
 6. Κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσω για τις άπαντήσεις. Cel τα διόρθωσα τα ωρομίσθια αλλά πλέον ήταν αργά 00:03! Αύριο θα τα καταθέσω με την έγγραφη γνωστοποίηση 'οπως προτείνει και ο zoumpkostas2279.
 7. Και εγώ δεν πρόλαβα να στείλω μια γιατί μου χτυπούσαν τα ωρομίσθια σε 50 άτομα. Τώρα τι γίνεται ? Ξέρει κανείς πόσο είναι το πρόστιμο. Στην επιθεώρηση που πήγα σήμερα δεν ήξεραν να μου πουν. Αλλά λέω να περιμένω μέχρι αύριο΄μήπως και βγάλουν καμιά παράταση από ότι είχα δει είχαν ζητήσει κάποιοι σύλλογοι. Όσο δεν είχαμε τις ηλεκτρονικές βλακίες μια χαρά πηγαίναν όλα στην ώρα τους τώρα άμα γίνει καμιά στραβή με το σύστημα πλήρωνε λογιστή το πρόστιμο.
 8. 20 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα 7 μέλη, 10 επισκέπτες, 3 ανώνυμοι χρήστες Αρχίζουν να μπαίνουν και οι πρωινοι. 2 μου μεινανε ελπίζω να προλάβω γιατί μες στη μέρα και να δουλεύει αποκλείτε να προλάβω με τόοοοοσα άλλα που έχω. Αυτοί πάνε να μας εξοντόσουνε μου φαίνεται.
 9. Αφού είναι τόσο αυστηρός ο Θεοχάρης με τις παρατάσεις και αφού όλα δουλεύουν τέλεια γιατί δεν προσπαθεί να στείλει κανένα τώρα που πάλι μ@λ@κί@ δεν δουλεύει ?
 10. Άσε συνάδελφε και εγώ τα ίδια έπαθα είμαι 23:59 και ότι έχω φορτώση το αρχείο μέχρι να μου ανοίξει η υποβολή το ρολόι δείχνει 00:00 και πατάω υποβολή και μου σκάει το υπέροχο μύνημα λυπούμαστε δεν μπορείτε να υποβάλλετε εκπρόθεσμη ΑΠΔ. Ελπίζω να δόσουν παράταση μόνο εμέις το πάθαμε άραγε?
 11. Μέσα κι εγώ αλλά αν είναι να κάνουμε κάτι να γίνει άμεσα ανεξαρτήτως αν θα υπάρξουν πρόστιμα ή όχι πρέπει να δουν ότι οι νόμοι υπάρχουν για να εφαρμόζονται. Πάντως αν στείλουμε απλά έξώδικο δεν νομίζω να ιδρώσει και πολύ το αυτί τους παρ όλα αυτά ότι αποφασιστεί θα συμμετέχω.
 12. Δεν μπορώ να φανταστώ γραφείο ή ελεύθερο επαγγελματία που έχει να στείλει Φπα, Ε7, και ένα σωρό μαλακίες και τα τηλέφωνα να χτυπάνε συνεχώς ότι ασχολήθηκε με την υποβολή δηλώσεων. Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που στέλνουν δηλώσεις είναι κάποιοι ιδιώτες ή τίποτα λαμόγια που το παίζουν λογιστές για δηλώσεις με 15,00 € χωρίς απόδειξη χωρίς άδεια χωρίς ίσως και καμία γνώση είτε τα γραφεία των παιδίων των καναλιών που έχουνε τα πιτσιρίκια αμισθοί και στέλνουνε πάκα τις δηλώσεις ( γιατί οι παραπάνω κύριοι είναι επώνυμοι και φυσικά έχουνε πελατεία ). ¨Οσο για τον κύριο μαλάκα που είπε ότι το βράδυ με το
 13. Συμφωνώ ! Πες μου όμως με τις ημερομηνίες του Φπα πως να φύγουμε σαν άνθρωποι ?
 14. Ετοιμάζω κάποιες μαζικές αλλαγές σε συμβάσεις & μου βγάζει σε όλους καθεστώς απασχόλησης "εκ περιτροπής" ενω κάποιοι είναι μερική. Λέω να το γράψω στις παρατηρήσεις. Εσάς τι βγάζει?
×
×
 • Create New...