Jump to content

cathy

Silver members
 • Content Count

  794
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by cathy

 1. ΈΧΩ ΖΑΛΙΣΤΕΊ ! ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΦΕΤΟΣ ;;; ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΩΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ . ΕΥΧΑΡΣΙΤΩ ..
 2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΚΑΔ ΠΛΗΤΩΜΕΝΗ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ 800,00 ΕΥΡΩ . ΌΜΩΣ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΣΗΜΑ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ , ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ 800,00 . ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΙΤΗΣΗ ;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ !
 3. Καλησπέρα , Ξυπνάω το πρωί και νυστάζω και όταν πάω για ύπνο , στριφογυρνά ω !!!!!!!!!!!!! απο την αγονία και τις απορίες μου είναι μάλλον .. ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΈΧΩ 1 ) Ατομική επιχείρηση που απασχολεί ένα υπάλληλο και είναι σε αναστολή ( πληττόμενη επιχείρηση ) , μπορεί να προβεί σε άλλη αναστολή για τον μήνα Μάιο ;; 2) Όταν καταχωρώ τον υπάλληλο ,που είναι σε αναστολή από τις 28/03 ( τότε έγινε η καταχώρηση στο ΕΡΓΑΝΗ ) , στην ΑΠΔ , ποία ημερομηνία θα βάλω , την πραγματική ή την ημερομηνία της απόφασης ( ΚΑΔ πληττόμενες επιχειρήσεις ) ;; Ευχαριστώ και σας εύχομαι καλό κουράγιο .
 4. Καλησπέρα σε όλους , Είναι ελεύθερος επαγγελματίας με ΚΑΔ που ανήκει στα επαγγέλματα που μπορούν να λάβουν 600,00 ευρώ . Είναι άρρωστος και θα προβώ άμεσα στην διακοπή εργασιών . Υπάρχει προϋπόθεση να μην κάνει διακοπή εργασιών για να λάβει τα 600 ή όχι . Ευχαριστώ .
 5. και εγώ τους απάντησα ότι δεν είναι καλή ιδέα να γίνει αίτηση ....
 6. Νιώσω ένα κύμα να μου έρχεται επάνω μου και να πνίγομαι . Από ένα κορονοιος που σκοτώνει ότι αδύνατο βρίσκει μπροστά του , να μην σκοτωθούμε μεταξύ μας στο τέλος . Προσωπικά , εύχομαι να περάσει γρήγορα αυτή η μπόρα και να σταματάμε για λίγο να ασχολούμαστε με τα επιδόματα . Θέλουν μάλλον να αρρωστήσουμε όλοι και να πάμε από κάτι άλλο ( και ας πνίγομαι και εγώ απο τις αδικίες ) . Πάλι προσωπικά , δεν νομίζω ότι θα αντέξω η φάση του " day after " γιατί δεν έχω ξεχάσει ακόμα την προηγούμενη μπόρα του 2008 . Εύχομαι να περάσει ομαλά η φάση και να δώσουμε αγώνα μετά για τα δικαιώματα μας . Καλή νύχτα σε όλους . ΥΓ : είναι fake news ή όχι ότι υπάρχουν πιο πολλούς παπάδες από γιατρούς ;;;
 7. Καλημέρα , κλικάρω ή δεν κλικάρω μ'αρεσε γιατί εγώ το σήκωσα το θέμα . Παντός δεν είναι πια για αστείο αυτή η αρρώστια ..θα φέρει πείνα και ταλαιπορεία , και εκεί που λέγαμε θα πάμε Αμερική να βγάλουμε τα σπασμένα , τέρμα και αυτό . Θα περάσει η μπόρα , να προφυλάξουμε τους μεγάλους ανθρόπους και να μην χάσουμε το χιουμορ μας .
 8. Κατάφερα να μιλήσω με το 1555 και μου είπε ότι κλικάρω μόνο όταν είναι μισθώτος .
 9. γίνομαι φορτίο αλλά απο χτες παίρνω τηλ αλλά κανένα δεν απαντάει ...έχεις κανένα νούμερο ;; Ευχαριστώ .
 10. Δεν εκφράστηκα σωστά , έχεις δίκιο . Αφορά τους επαγγελματίες ( με έναρξη ) που δουλεύουνε εποχιακά το καλοκαίρι . Αυτή την στιγμή , είναι μόνο επαγγελματίες .
 11. Δεν εκφράστηκα σωστά , έχεις δίκιο . Αφορά τους επαγγελματίες ( με έναρξη ) που δουλεύουνε εποχιακά το καλοκαίρι . Αυτή την στιγμή , είναι μόνο επαγγελματίες .
 12. Οι εποχιακά εργαζόμενοι που αυτή τη στιγμή δεν έχουν μισθωτή εργασία αλλά θα έχουν από τον Μάιο π.χ. θα το δηλώσουν τώρα; Ευχαριστώ ps ΝΟΜΊΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΌΤΙ ΔΕΝ ΚΛΙΚΆΡΩ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΑΛΛΆ ΕΊΠΑ ΝΑ ΡΩΤΉΣΩ .
 13. Καλημέρα , Καλά λες , αμπελοφιλοσοφώ γιατι έχει και κάποιο εξοδο η υπόθεση ! Μην χρεωθώ για κάποιο πρόγραμμα που δεν θα χρησιμοποίω πότε . Να είσαι καλά για την απάντηση .
 14. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ , ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΣΥΝΆΔΕΡΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΊΑ ΤΗΣ DATA ;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ .
 15. Καλησπέρα , Μήπως υπάρχει συνάδερφο να μου αναρτήσει υπόδειγμα λύση εταιρίας ;; Ευχαριστώ .
 16. και το ίδιο έπαθα . Ενώ έχω πληρώσει μέχρι το τελευταίo μήνα , μου εμφανίζει ότι δεν χρωσταώ μέχρι τον Απριλη του 2020....και σκέφτικα μήπως πέρασε ο Αγιος Βασίλης και μου τα πλήρωσε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 17. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ! Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΌΜΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Η ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ.....Ή ΌΧΙ ;
 18. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ , ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΊ ( ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΟ ) Ο ΨΗΣΤΗΣ ΈΞΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΣΕ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ( 6 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ .
×
×
 • Create New...