Προς το περιεχόμενο

Kaiti12

simple Members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  11
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  1
 1. Σας παρακαλω μπορει καποιος να μου ξεκαθαρισει το κάτωθι? οι μη καταβληθεισες ασφαλιστικες εισφορες (εργαζομενου και εργοδοτη) δεν εκπιτπουν (παρ.γ.αρθρο 23 ν.4172) καταχωρουνται στην αναμορφωση της δηλωσης εντυπο Ν ή στον πινακα κ του Ε3 ? δηλ.θεωρουνται προσωρινες δαπανες διοτι θα εξοφληθουν την επομενη χρηση? (το 2015 δεν συμπληρωσα τον παινακ κ αν και ειχα μη καταβληθεισες εισφορες) ποιο ειναι το σωστο να πραξω για χρηση 2016?) Ευχαριστώ.
 2. Σας παρακαλω μπορει καποιος να μου ξεκαθαρισει το κάτωθι? οι μη καταβληθεισες ασφαλιστικες εισφορες (εργαζομενου και εργοδοτη) δεν εκπιτπουν (παρ.γ.αρθρο 23 ν.4172) καταχωρουνται στην αναμορφωση της δηλωσης εντυπο Ν ή στον πινακα κ του Ε3 ? δηλ.θεωρουνται προσωρινες δαπανες διοτι θα εξοφληθουν την επομενη χρηση? (το 2015 δεν συμπληρωσα τον παινακ κ αν και ειχα μη καταβληθεισες εισφορες) ποιο ειναι το σωστο να πραξω για χρηση 2016?) Ευχαριστώ.
 3. ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΦΚΑ

  ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΠΡΑΞΑ ΣΩΣΤΑ? ΕΧΩ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ 2003 ΚΑΙ ΑΠΟ 10/12/2010 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΩΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΚΟΒΟΝΤΑΣ Τ.Π.Υ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΣΑ ΣΤΟ TAXIS ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΦΚΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕς ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟςΜΕ 26,95% (ΟΧΙ ΑΠΔ). ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ? 'Η ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ
 4. ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΦΚΑ

  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΔΥΟ ΕΓΟΔΟΤΕΣ , ΟΤΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ( ΑΡΑ ΔΥΝΗΤΙΚΑ) ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΑΡ.9 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 39?
 5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ:ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟ 1-1-2017- ΕΩς 31,12,2017 ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙς ΩΡΕς ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΟΒΩ Τ.ΠΥ (η περιγραφη ειναι επιβλεψη λογιστικων εγραφων ).Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΗΝΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΒΑΣΕΙ Β 1009011/23,1,2015. ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΣΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΩ?? (Ανησυχω μηπως απο ικα θεωρηθει εξαρτημενη εργασια και εχω ντραβαλα με ασφαλιστικες εισφορες).ευχαριστω.
 6. ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΏ τελικά τι ισχυει για τα μπλοκακια με μόνο δύο εργοδοτες? και σε σχεση με την εγκύκλιο 17/28,3,17 ΕΦΚΑ?. Σκέπτομαι 'ομως μήπως έχοντας μόνο δύο εργοδότες ,ο ασφαλισμένος ειναι υποχρεωμένος να υπαχθει στηνπαρ.9 του αρθρου 39 και κατα συνέπεια να λαβει γνώση ο εργοδότης για ΑΠΔ και,,,,,,(μπερδεύτηκα βοήθεια ) και ευχαριστώ
 7. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΔΥΟ ΕΓΟΔΟΤΕΣ , ΟΤΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ( ΑΡΑ ΔΥΝΗΤΙΚΑ) ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΑΡ.9 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 39?
 8. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΔΥΟ ΕΓΟΔΟΤΕΣ , ΟΤΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ( ΑΡΑ ΔΥΝΗΤΙΚΑ) ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΑΡ.9 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 39?
 9. ΝΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ 60 ΗΜΕΡΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 10. SOTHRIS ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕς ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛ.ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΦΚΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΡΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟς(οπως και το εκτυπωσα) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ? ΔΗΛ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ?ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΚΟΒΩ Τ.Π.Υ?? ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ? ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ?.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΥΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ.(πριν ενα μηνα το ικα που ηρθε στην συγκεκριμενη εταιρεια μου συζησε συμφωνητικο το οποιο δεν ειχα καταθεσει και παρ'ολο τους ειπα για δυο δραστηριοτητες εβαλαν προστιμο 10549 ετσι για την ιστορια οποτε εχω μπερδευτει στο πως κινηθω το 2017)
 11. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΗς ΕΡΩΤΗΜΑ:ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ (ΕΧΩ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ) ,ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΠΗΡΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΩΣ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ.ΚΑΙ ΣΥΝΧΡΟΝΩς ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΥΤΕΡΗ ΕΝΑΡΞΗ Ως ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΒΩ Τ.Π.Υ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 3 ΩΡΕς. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 26,95% (οπου υπαχει και η επιβαρυνση του ΛΑΦΚΑ) ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕς ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Τ.Π.Υ ΚΑΙ ΑΠΔ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
×