Jump to content

M.Sioumis

Silver members
 • Posts

  653
 • Joined

 • Last visited

About M.Sioumis

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Thessaloniki

Recent Profile Visitors

6,271 profile views

M.Sioumis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

56

Reputation

 1. Εγώ έκανα μερικές δεκάδες απο εδώ και πλήρωσα ΠΑΝΤΑ και την πρώτη και τις επόμενες δόσεις με ebanking χωρίς κανένα πρόβλημα.
 2. 1. Αν ο πελάτης σου είναι φυσικό πρόσωπο, ή άν έχει κάνει διακοπή σε όποια ενδεχομένως επαγγελματική δραστηριότητα είχε, άν δηλαδή η οφειλή είναι "προσωπική", και όχι κάποιου νομικού πρσώπου στο οποίο συμμετείχε, ή σαν οφειλή "ζωντανής" επιχείρησης, τότε ο έφορος έχει την ευχέρεια να ρυθμίσει την οφειλή, μέχρι 100 δόσεις. 2. Για να συμπεριληφθεί και το ανεξόφλητο μέρος της ενεργής ρύθμισης που τρέχει, βασικά πρέπει αυτη να ακυρωθεί. Αυτό γίνεται άν αφήσεις 2 δόσεις απλήρωτες. Πλήν όμως; ο νόμος ισχύει μέχρι 31/12/2013, άρα - βε βάσει τα ισχύοντα- δεν προφταίνεις να την "ρίξεις", την ισχύουσα ρύθμιση. Επίσης δεν ξέρω με ποιό νόμο έγινε αυτή η ρύθμιση που έχεις και άν η ακύρωση -'ισως- σου ξαναχρεώσει όσες εκπτώσεις προσαυξήσεων σου έχει δόσει. Πήγαινε στο δικαστικό της ΔΟΥ, και ρώτα για το άν θα συνεχίσει και το 2014 να ισχύει ο νόμος, και επίσης, δές τι παίζει σχετικά με τις απαλλγές προσαυξήσεων που πήρε και που θα πάρει άν ενσωματώσει τις δύο οφειλες σε μία.
 3. Θα πάς στο Εισόδημα της ΔΟΥ, με την απόδειξη της τράπεζας (η e-banking), η όπως πλήρωσες τελος πάντων. και με την αιτηση της ρυθμισης. Θα αποδείξεις ότι πλήρωσες. Θα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ εκείνη την ώρα, να αναζητήσει την πληρωμή σου στο TAXIS, και να επικυρώσει ΑΜΕΣΩΣ την ρύθμιση ... ΑΜΕΣΩΣ. Αν το αφήσεις μπορεί να φας κανένα δίμηνο. Αμέσως μετά κάνεις Ρ2 και σε τρείς - το πολύ τέσσερις μέρες ξαναπάς πάλι στο Εισόδημα και πάλι τα ίδια και... παίρνεις ΚΑΚΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ενημερότητα.
 4. Κάπως έτσι. 1. Ρύθμιση των παλιων οφειλών ηλεκτρονικα με την περίπτωση Ρ1. 2. Πληρωμή της 1ης δόσης (εντος 3 εργασίμων ) για να επικθρωθεί η ρύθμιση 3. Ρύθμιση των ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ μόνον του 2013 με την περίπτωση Ρ2 (σε 12 ή και 24 δόσεις) 4. Πληρωμή της 1ης δόσης της Ρ2 για να επικυρωθεί και.. 5 Κάθε μήνα με την ταυτότητα πληρωμής που φαίνεται στην κάθε ρύθμιση πληρώνεις στην τάπεζα τις δύο ρυθμίσεις. Τώρα στο....ΑΑΑΑΑΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ... όταν δηλαδή θα τα βρούν (?), τράπεζες και ΤΑΧΙS, θα μπορούν οι πληρωμες -μετα την πρώτη για την επικύρωση- να γίνονται και με ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ στην τράπεζα...... ...πού ξέρεις ...μπορεί....
 5. Μπορεί να γίνει αυτοπαραδοση ΙΧΕ σε περίπτωση διακοπής ΟΕ, σε ένα απο τους ομορ.εταίρους όταν το αυτοκίνητο έχει αγοραστεί με δάνειο απο τράπεζα και υπάρχει ακόμα οφειλή (παρακράτηση κυριότητος) ?? Και άν ναι, θα χρειαστεί η συναίνεση της τράπεζας για την μεταφορά της υποχρέωσης απο την Ο.Ε. στον εταίρο που θα την αναλάβει?
 6. Τώρα γιατί εγώ ταυτίζω την όλη ιστορία με την κακιά όψη των πολιτικών κομάτων της αντιπολίτευσης??? Μηδενιστική κριτική επι παντός επιστητού και..... προτάσεις μηδεν. Τάπαμε, τα ξανάπαμε.... τα κρίναμε, τα ξανακρίναμε.... ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΦΑΓΑΜΕ.... (μην πώ τίποτα άλλο). ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΜΕ.... αμυγδαλές..... ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΥΦΙΑ ΜΙΖΕΡΟΚΡΙΤΙΚΗ....!!!!
 7. Να περιμένεις λίγο ακόμα να περάσει η ώρα και μετά να πας για τσίπουρα και να μας καλέσεις....!
 8. Θα την πληρώσεις κανονικά, μέσω τράπεζας ή με ebankigk. Οτα θα υπογράψεις σύμβαση με την τράπεζα για πάγια εντολή πληρωμής, τότε θα πηγαίνουν μόνα τους. Προς το παρόν το σχέδιο είναι.... απλά ΣΧΕΔΙΟ. Οταν συνεννοηθούν TAXIS και τράπεζες και δεχτούν οι τράπεζες και γίνουν οι συμβάσεις για πάγιες εντολές.... τα ξαναλέμε.
 9. Στις 4 ιουλίου έγραφα...: "Εγώ πρότεινα χθές ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ με αίτημα να μην θεωρηθεί ΤΙΠΟΤΑ εκπρόθεσμο, διότι δεν παίζει το κωλοσύστηματους. Ας ορίσει ο δικαστής ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ να βεβαιώσει την κατάσταση και μετά θα τους δείξω ....πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος..... Εδώ και τώρα, εγώ ξεκινάω με τον δικηγόρο μου.... Κ@λ@παιδα....." και το επανέλαβα κανα δυό φορές ακόμα.... Φυσικά ξεκίνησα την διαδικασία - ενώ θα μπορούσε να είναι ομαδική....(Το Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ... ΠΆΕΙ ΠΕΡΊΠΑΤΟ... Καλό σας βράδυ...
 10. Με το άρθρο 60, παράφραφο 5 ορίζεται: 5. Στα εισοδήματα από μισθωτή εργασία και συντάξεις που καταβάλλονται αναδρομικά, σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 8, διενεργείται παρακράτηση με συντελεστή είκοσι τοις εκατό (20%) στο καταβαλλόμενο ποσό ανεξάρτητα από το έτος στο οποίο ανάγονται για να φορολογηθούν τα εισοδήματα αυτά. Με λίγα λόγια... Οσο το ΙΚΑ αργεί να βγάλει την σύνταξη στο χαμηλοσυνταξιούχο (και γιατί να μην αργεί....), τόσο ο χαμηλοσυνταξιούχος των 800 € - που δεν θα πλήρωνε ποτέ φόρο βάσει της κλίμακας, τώρα θα του παρακρατήσουν το 20%. Υπενθυμίζω ότι μέχρι τώρα κάναμε τροποποιητική στην δήλωση του έτους που αναφερόταν τα αναδρομικά και μπαίναν στην κλίμακα. Και επειδή οι χαμηλοσυνταξιούχοι, συνήθως δεν είχαν άλλα εισοδήμτα, δεν προέκυπτε φόρος. Ενώ τώρα....... Τώρα να δείς.... βιασύνες που θα έχει το ΙΚΑ να βγάλει τις συντάξεις..... Εκεί που ο μέσος χρόνος απονομής ήταν περίπου 1,5 χρόνο.... τώρα θα το κάνει 3 χρόνια... Μράβο ρε μάγκες εγκέφαλοι. Πούσαι Ανδρέα Παπανδρέου με τα "Περίφανα γηρατιά"....
×
×
 • Create New...