Jump to content

georges

Silver members
 • Posts

  1,251
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by georges

 1. έχει κάποιος τα νέα ποσοστά κρατήσεων μερικής και πλήρους?
 2. Καλησπέρα, εργαζόμενος σε ξενοδοχείο π είχε δικαίωμα επαναπρόσληψης προσλήφθηκε μέσα στον ιουλιο. Για τον ιούνιο έχει δοθεί καμιά παράταση για τις δηλώσεις εργαζομένων? Ο εργοδότης δν τον έβγαλε σε αναστολή τν ιο΄'υνιο. θα κάνουμε τν αίτηση κανονικά με τν ένδειξη δν προσλήφθηκα? Ευχαριστώ!
 3. δλδ εάν κατάλαβα καλά θα έπρεπε να στείλουμε το συμπληρωματικό ωραρίου με τα νέα ωράρια. Που θα έπρεπε να το μαντέψουμε και να το στείλουμε πριν την 10/6 αν κ την 14/6 που έλεγε η απόφαση δεν έκανε σχετική αναφορά κ έλεγε απλά να γίνει πρώτα ο συμπληρωματικος ωραρίου και φυσικά αυτή την προυπόθεση την έβγαλαν 1/7. ε κατα τα χριστούγεννα θα μας πούν οτι ο εργοδότης και ο εργαζόμενος θα πρέπει να είναι παρθένοι, γεννημένοι παρασκευή και με να κυκλοφορούν με τα ζυγά.
 4. μονο να αυξάνουν τιμές στην υποστήριξη ξέρουν, αλλά υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές.
 5. β) Δικαιούχοι της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ως αποζημίωσης ειδικού σκοπού, είναι επίσης οι εργαζόμενοι των οποίων η σύμβαση εργασίας έχει λυθεί από 1ης Μαρτίου 2020 έως 20 Μαρτίου 2020, είτε με καταγγελία από τον εργοδότη είτε με οικειοθελή αποχώρηση από τους ίδιους. Σύμφωνα με την ΠΝΠ ισχύει αυτό, δάβ΄ζοντας κάποια άρθρα λένε οτι δικαιούνται τν οικονιμική ε΄νίαχυση κ άλλοι π αποχωρούν μετά την 20/3. με ποια απόφαση έχει γίνει αυτο, τί μ διέφυγε?
 6. δν εχω βρει κατι ενα mypos νμζ δεν έχει νομική κάλυψη. μονόδρομος πλέον το χαράτσι των τραπεζών.
 7. ναι τα εντος σχεδιου. ο προβληματισμος μ ειναι πως θα πληρωνεται ο ταπ αφου δν ερχεται λογ. ρευματος. HUrricane οποιος θελει το κανει δν ειναι υποχρεωτικο. μπορει να παραπεμψει τον αντισυμβαλλομενο σε καποιο γραφειο διεκπεραιωσεων κλπ.
 8. Κ ΤΟ επσιλον καλο αλλα προσωπικα το σταματησα γιατι ειχα θεματα συνεργασιας (οχι υποστηριξης). την εχουν δει εκει περα βασιλικοτεροι του βασιλεως.
 9. που το περιεργο στην ελλαδα ειμαστε. Περίμενες συνάδελφε κάτι καλύτερο?
 10. ΟΧΙ Το κοίταξα δν τα έχουν λάβει υπόψιν πρώτη εκκαθάριση του 2018 δέν έχει άλλη, άντε να βγάλουμε άκρη με ενστάσεις τώρα ????
 11. Καλησπέρα, επιβεβαιώστε μ λίγο εάν έχω δίκιο. Σε εκκαθαριστικό ΕΦΚΑ αγρότη με παράλληλη μισθωτή απασχόληση δέν μ υπολογίσανε το ποσό των μισθωτών. Το σωστό δεν είναι να έχει εισφορές βάση των μισθωτών π.χ 1000 κ στο εκκαθαρθιστικό να έρθει μειωμένο δλδ 4.923,12-1000=3923,12 κ να πληρώσει εισφορές γι αυτό το ποσό?
 12. Καλημέρα για τις τρέχουσες εισφορέςσε οαεε κ ογα (από 1/1/19) θα πρέπει να καταβληθούν μετά την φετεινή εκκαθάριση? επίσης για του ικα, λογικά με την πληρωμή στο κατάστημα αφού βγει ΠΕΠ γίνεται διαχωρισμός σε ποιό μήνα αφορά? Όποιος μπορεί ας μ επιβεβαιώσει ή διορθώσει.
 13. Προσωπικά συμπλήρωσα απλά τα έντυπα 2 υπέργυρων πελατών μου με τους οποίους έχω ΑΡΙΣΤΕΣ σχέσεις. Το έκανα επειδή το ήθελα και με αμοιβή. Για τους υπόλοιπους βρήκα σωτηρία. Στο χέρι μας είναι τί θα κάνουμε κ τί όχι.
 14. εάν θεωρείς οτι μπορείς κάντο, μόνο μη τρέχεις στο μέλλον, σε κυνηγάνε κ αναγκαστείς να πληρώσεις περισσότερα απότι εν τέλη θα εισπράξεις.
 15. κοστολογησε το χρονο σ κ τη δουλεια π πρεπει να κανεις, δωσε τιμη κ σ οποιον αρεσει.
 16. εξαρτάται πόσα γραφεία έχει περάσει ο υποψήφιος πελάτης, το κάθε ένα δίνει -5 ευρώ από το προηγούμενο και στο τέλος θα απαιτούν να τους πληρώσουμε για να τους κρατάμε τα βιβλία.
 17. Σας έχουν πεί μήπως για δικηγορικά γραφεία που έχουν στραφεί για ομαδικές προσφυγές?
 18. δλδ πρώτη μέρα περιμένεις να βγάλεις εκκαθαριστικό με ευκολία? DODOOOOOOOOO ΈΛΑ δέν είσαι χτεσινός!
 19. α. οχι ολες οι πληρωμες τσεκαρισμενες β. το 2016 δν ειχε μισθωτη περιμενουμε τπτ γι αυτες τις κατηγοριες? η ανακοινωση αναφερει γι ολους
×
×
 • Create New...