Jump to content

petrosa

simple Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 1. ΦΤΩΧΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΑ Η ΖΩΗ ΝΑ ΝΑΙ ΧΑΡΕΣ ΟΙ ΣΤΑΛΕΣ........ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
 2. Χρηματιστήριο, Simens,Κουμπάροι,ζαχόπουλος, Βατοπέδι. Πόσα παιδιά πρέπει να σκοτωθούν για να ξεχαστούν; Στην Ελλάδα του ΠΕΡΙΚΛΗ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ του ΛΕΩΝΙΔΑ πολέμησαν 300 για την ελευθερία . Στην Ελλάδα του σήμερα οι 300 σκοτώνουν τα παιδιά μας. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα κύροι ΒΟΛΕΥΤΕΣ.
 3. Γαβροβαζελοχανούμια άλλοι είστε χαρούμενοι άλλοι λυπημένοι άλλοι περιμέντε , αλλά για όλα αυτά που έγιναν τις τελευτέες μέρες με το γαύρο δεν ευθύνονται τα παιδάκια με τα μηχανάκια.Μήπως ευθύνετε μια μερίδα δημοσιογράφων που με τα γραπτά τους και λεγόμενά τους έφεραν τον κόσμο σ΄αυτό το σημείο; Πέρα απο την πλάκα που μπορεί να γίνει μεταξύ μας πρέπει εμείς τουλάχιστον που είμαστε γονείς να δώσουμε να καταλάβουν τα παιδιά μες ότι το ποδόσφαιρο και το κάθε άθλημα είναι διασκέδαση (όπως παλαιότερα) και όχι πόλεμος γιατί άλλα παιδιά πεθαίνουν και κάποιοι άλλοι τα κονομάνε χοντρά(παράγοντες-δημοσιογραφοι βλ. στοίχημα) Ένας πικραμένος φίλαθλος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
 4. Συνάδελφοι κάνω μία πρόταση να γίνει μια συνάντηση μελών του φόρουμ στην Αθήνα (πιστεύω ότι είναι τα περισσότερα μέλη), με πρωτοβουλία των συντονιστών, σε περίοδο όχι πολλών υποχρεώσεων ( πχ Σεπτέμβριος ή Νοέμβριος).Δικαιολογημένα κάποιοι συνάδελφοι εκφράζουν την πικρία τους για τη συμμετοχή μας στις συζητήσεις για ενα τόσο σημαντικό θέμα του κλάδου μας, ας κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας βαδίζοντας μποστά για το καλό όλων μας.Πιστεύω άσχετα το τι πτυχίο έχει ο καθένας μας μπο- ρούμε και πρέπει να βρούμε λύση με καλοπροαίρετη συζήτηση και κοινό σκοπό. ΣΗΜ. Γνωρίζω ότι κατά διαστήματα μέλη του φόρουμ κρασοπίνουνε (με την καλή ένοια) σε διάφορα μέρη της χώρας, ας γίνει μία συνάντηση όχι για τσίπουρα,κρασία και μπύρες αλλά για το μέλον του κλάδου μας και με τη προσπάθεια όλων μας για την δημιουργία ομάδας ή ομάδων εργασιας .
 5. Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι η απάντησή μου στον Χρύσανθο δεν ήταν ειρωνική, ήταν απάντηση εμπειρίας γιατί βρίσκομαι στον συγκεκριμένο χώρο (λογιστής) πάνω απο 20 χρόνια και πιστεύω πιο πολύ στην προσωπική σχέση μεταξύ των ενδιαφερόμενων γιατί έτσι δημιουργούνται απαιτήσεις και υποχρέωσεις εκατέρωθεν.Τελειώνοντας να ευχηθώ μελέτη και μόνο μελέτη στη νέα συνάδελφο.
 6. Φίλε Χρύσανθε καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε συνάδελφο λογιστή προσωπικά για να λύσεις τις απορίες σου.
 7. Συνάδελφοι μια ερώτηση, αν το παιχνίδι κυλούσε ομαλά και παιζόταν τα 5 λεπτά της καθυστέρησης το μάτς θα έληγε 1-1 'η 'οχι; Είναι πολλά τα λεφτά παιδιά στο στοίχημα για το χ και τα κλένε πολλοί.............................. αντε γειά γαβροβαζελοχανούμια (ΠΑΣ αλλά χωρίς Κούγια)
 8. Aγαπητέ συνάδελφε αν ρωτάς γιατί οι ιστοσελίδες δεν είναι ΜΜΕ την ίδια απορία έχω και εγώ, όσον αφορά την (επιβράβευση) που πρέπει να δώσεις στις διαφ/κές εταιρείες υπάρχουν άλλοι τρόποι . ΣΗΜ. αν δουλεύεις σε ΜΜΕ ξέρεις τι ενοώ .
 9. Πριν αποφασίσεις πρέπει να μιλήσεις με τον συνάδελφο λογιστή γιατί τόσα χρόνια πολλά έχουν δεί τα μάτια μας.
 10. O Θεός είναι η αγάπη για τον δίπλα μας που δυστυχώς στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν υπάρχει. Να τολμήσω μία ερώτηση πρός το φόρουμ; Πόσοι απο μας πιστεύουμε ότι υπάρχει γιατριά για τις περισσότερες ασθένειες (καρκίνος-ειτζ κλπ) σήμερα και να σκεφτούμε αν ναι γιατι δεν τις δίνουν στον απλό άνθρωπο. Υ.Γ Πράγματι όλοι πονέσαμε ή θα πονέσουμε στο μέλλον γιατί πλέον όλα είναι τοόσο μακριά μας αλλά και τόσο κοντά μας.
×
×
 • Create New...