Προς το περιεχόμενο

argirisvol

simple Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    24
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις δημοσιευμένο από argirisvol

  1. Καλησπέρα. Υπάρχει πρόστιμο στη συγκεκριμένη περίπτωση?  Αποδοχή κληρονομιάς για ένα ακίνητο που έγινε τον Απρίλιο του 2021 και υποβληθεί ως αρχική΄ εκπρόθεσμη τώρα θα υπάρξει πρόστιμο ή υπάρχει ακόμη ανοχή λόγω μη ολοκλήρωσης του κτηματολογίου?

  2. Καλησπέρα σας. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με την ρύθμιση των 120 δόσεων αν εντάσσονται σε κάποιο ευεργέτημα λόγω κορωνοιού όπως συνέβη με τις ρυθμίσεις των 100 δόσεων.

  3. Καλησπέρα σας. Καταρχήν από αυτά που έχω διαβάσει δεν χρειάζεται να κάνει ο εργαζόμενος τροποποίηση της δήλωσης του αν δεν πληρώνει ενοίκιο για την πρώτη κατοικία του, άσχετα αν η πληττόμενη επίχειρηση υποβάλλει ορθη επαναληψη για την προσθηκη των εκμισθωτών. Αν στην ορθη επανάληψη της επιχείρησης γίνει λάθος στην διεύθυνση ακινήτου, τι πρέπει να κάνω; Δοκίμασα εκ νεου υποβολή ορθης επαναληψης είτε με το πρωτόκολλο της αρχικής είτε με της ορθής επανάληψης αλλά βγάζει μήνυμα ότι δεν βρήθηκε η αρχική δήλωση. Υποβολή αρχικής δήλωσης με αφήνει να δημιουργήσω. Να δημιουργησω μία αρχική μόνο με τα στοιχεία των εκμισθωτών χωρίς τους εργαζομένους που είναι σε αναστολή;; 

  4. Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν οι εργαζόμενοι που ξεκίνησε η αναστολή της σύμβασης από 1/4/20 λόγω ότι οι επιχειρήσεις που εργάζονται εντάχθηκαν στο πλαίσιο 2 των ΚΑΔ, δικαιούνται την έκπτωση του 40% και για πόσους μήνες?

  5. Γνωρίζει κάποιος τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για προσθήκη ΚΑΔ σε ΑΕ;; Επίσης, αν μία εταιρεία έχει ΚΑΔ μόνο χονδρικό εμπόριο και διαθέτει ταμειακή μηχανή, δηλαδή κόβει και αποδείξεις λιανικής έχει κάποιο πρόβλημα;;

  6. Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει ακόμη αυτός που δεν είναι κατ' επάγγελμα αγρότης δικαιούται μόνο ένα αγροτικό αμάξι??

×
×
  • Δημιουργία νέου...