Προς το περιεχόμενο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ

Gold Members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  1.711
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  1

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ last won the day on 17 Αυγούστου 2016

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ had the most liked content!

Σχετικά με τον ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ

 • Κατάταξη
  *
 • Ημερομηνία γέννησης 22/11/1963

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

6.840 προβολές προφίλ
 1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ

  TaxisEasyGo

 2. 8 η ώρα λογικά το πούλμαν θα είναι Πειραιά, οι υπόλοιποι προσαρμόστε τις ωρες σας, θα έχουμε έτσι κι αλλιώς τηλεφωνική επικοινωνία.
 3. 8 η ώρα το πρωί αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά λοιπόν οι υπόλοιποι υπολογίστε αναλόγως. Θα έχουμε άλλωστε επαφή. Με την Άννα θα συνεννοηθώ εγώ.
 4. Περιμένω τους Κρητικούς τι ώρα θα φθάσουν Αθήνα. Εχουμε υπολογίσει να φύγουμε από Καλαμάτα στις 4:30 για να είμαστε Πειραιά στις 8, ανάλογα υπολογίστε οι υπόλοιποι, θαείμαστε άλλωστε και ον λάϊν.
 5. Αν πάμε με πούλμαν εννοείτε ότι θα επιστρέψουμε μαζί, εξάλλου το έχω γράψει. Το κλείνω λοιπόν;
 6. Η διαφορά μας, αν συμπεριλάβουμε και τις εσωτερικές μετακινήσεις, είναι ένα ποσό της τάξης των 100, 150 ευρώ, οπότε λέω να το κλείσουμε εμείς και να τελειώνουμε. Αν δεν καταλήξουμε στη λύση του πούλμαν από Καλαμάτα θα πάμε με ΙΧ για να μείνουμε και την Δευτέρα Βράδυ. Ο οδηγός θέλει και στις δύο περιπτώσεις στέγη και φαγητό.
 7. Η τιμή από Καλαμάτα είναι 1800 ευρώ για όλες τις ημέρες και μέσα οι εσωτερικές μετακινήσεις, πρέπει να καταλήξουμε.
 8. Οριστική τιμή για το πούλμαν θα έχουμε από Δευτέρα, σίγουρα η τιμή θα είναι πολύ χαμηλότερη από αυτήν που έχει προαναφερθεί.
 9. Να το κλείσουμε αυτό για την ημερομηνία εκκίνησης , λοιπόν Παρασκευή έτσι, να τελειώνουμε.
 10. Θα πάρουμε προσφορές και για εκκίνηση από Πειραιά και για Καλαμάτα, αν είναι μεγάλη η διαφορά τιμής και δεν μπορούμε να την καλύψουμε οι Καλαματιανοί, τότε από Πειραιά.
×