Jump to content

KAMA

simple Members
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

About KAMA

 • Rank
  *
 • Birthday 08/21/1973

Recent Profile Visitors

1,466 profile views
 1. Καλημέρα, σημασία έχει αν στο καταστατικό σου υπάρχει ο σκοπός της εκμετάλλευσης ακινήτων.
 2. Δεν μας λες τι μετοχές έχει η ΑΕ αν έχει ανώνυμες πληρώνει αν έχει ονομαστικές υποβάλλει δήλωση αλλα δεν πληρώνει
 3. Μόλις ξαναμίλησα με taxis οι τελευταίες οδηγίες που έχουν είναι να την αφήσουμε σε προσωρινή αποθήκευση και να προσπαθήσουμε να οριστικοποιήσουμε το πρωί . Οταν βέβαια την ρώτησα αν θα είναι εκπρόθεσμη μου είπε οτι δεν ξέρει να μου απαντήσει!!! Δηλαδή δεν πρόκειται να φτιάξει σήμερα.
 4. Error 500--Internal Server Error From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1: 10.5.1 500 Internal Server Error The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request. Εδώ και 35 λεπτά είμαι στην αναμονή στο taxis!!!! Ξέρει κανείς τίποτε??
 5. Δεν έχει σχέση η συνδρομή του επιμελητηρίου με το ΓΕΜΗ. Επειδή και εμένα χρωστάνε ολες οι εταιρείες και τα έδωσα στο ΓΕΜΗ στο ΕΒΕΑ δεν ζητήθηκαν οι συνδρομές. Σε μία εταιρεία που έκανα αίτηση για πιστοποιητικό αρνήθηκαν να μου πάρουν καν την αίτηση γιατι χρωστάει και επικοινώνησα με την υπηρεσία ΓΕΜΗ του Υπουργείου Ανάπτυξης όπου μου είπαν οτι ειναι παράνομο να ζητάει τις συνδρομές το ΕΒΕΑ για να διεκπεραιώσει υπηρεσίες του ΓΕΜΗ και μάλιστα τους έχω κάνει εγγράφως αίτημα - καταγγελία και περιμένω την επίσημη έγγραφη απάντηση τους.
 6. Mη δυνατή εύρεση υπηρεσίας/εγγράφου Ο εξυπηρετητής της Γ.Γ.Π.Σ. δεν μπόρεσε να βρει την υπηρεσία ή το έγγραφο που ζητήσατε. Αν πληκτρολογήσατε τη διεύθυνση, παρακαλούμε ελέγξτε την ορθότητά της. The server of the GSIS web site could not find the service or the document you requested. If you typed the address, please verify its correctness.
 7. Καταρχάς βάσει του 2190 πρέπει να περάσουν 4 μήνες για να μπορέσει ο εκκαθαριστής να εκποιήσει πάγια. Κατα τα άλλα ο τελικός ισολογισμός θα έχει στο Ενεργητικό μόνο Ταμείο και στο Παθητικό μόνο Κεφάλαιο και Πλεόνασμα ή Ελλειμα της εκκαθάρισης όπου εκεί θα ενσωματωθούν και οι υποχρεώσεις της τελευταίας χρήσης. Ο φόρος θα εμφανίζεται μόνο στον πίνακα διάθεσης.
 8. αταχωρήθηκε Σήμερα, 10:24 πμ Trip_Accountant, κατά 05 Σεπτέμβριος 2012 - 10:10 πμ, λόγο: ........ γγ) Ο χρήστης οφείλει επίσης να αναρτήσει τα έγγραφα που απαιτούνται κατά περίπτωση . Για παράδειγμα, για τις ανώνυμες εταιρίες απαιτείται το ισχύον καταστατικό, όπως αυτό είναι καταχωρισμένο στο οικείο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών. Τα σχετικά έγγραφα θα πρέπει να αναρτώνται σε μορφή κειμένου (.doc, χωρίς εικόνες), και όχι ως σκαναρισμένα αντίγραφα ή οποιαδήποτε άλλη μορφή pdf, εκτός από συγκεκριμένες εξαιρέσεις οι οποίες θα πρέπει να αναρτώνται ως Pdf.,..... Γιατί κάτι τέτοιο μου φαίνεται αδύνατον;
 9. Αμα είναι να πάμε πρώτα στο νοσοκομείο και μετα να την δώσουν τι να πώ!! Προχθές μετά απο 12 ώρες μπροστά στο PC με έπιασαν ίλιγγοι , λιποθύμησα και κατέληξα στο κέντρο Υγείας!! Επιπλέον το ζάχαρο μου στα ύψη!! και είμαι μόλις 39 αλλά "δυστυχώς" είμαι σε αυτή την δουλειά 20 χρόνια και κάθε χρόνο έχουμε τα ίδια και χειρότερα. Αντε δώστε την παράταση να ηρεμήσουμε λίγο!! Εχω χάσει τον ύπνο μου, δεν βλέπω τα παιδιά μου, τον άντρα μου και χάνω σιγα σιγά και την υγεία μου!!!
 10. καλησπέρα σε όλους.έκανα πατάτα!!!!!!!υπέβαλλα την αναμόρφωση ΛΑΘΟΣ .Η δήλωση έχει υποβλήθει οριστικά.τι κάνω????? Το ιδιο έπαθα και εγώ θα πάω αύριο χειρόγραφη στην ΔΟΥ και δεν θα πληρώσω την ηλεκτρονική οπότε θα ακυρωθεί.
 11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ Ε3 & ΦΟΡΟΛ/ΚΗ ΑΝΑΜ.2012 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ gsis.gr ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ !!! (ΥΠΗΡΕΣΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ Ε1 Ε2 Ε3 κλπ.) Ναι τυπώνεται κανονικά το Ε3 και 3 σελίδες η αναμόρφωση.
 12. Εχω στείλει Ε5 και Ε3 ηλεκτρονικά αλλά πρέπει να κάνω τροποποίηση.Αν δεν κάνω την πληρωμή δεν θα ακυρωθεί η δήλωση? Αν πάω χειρόγραφη στη ΔΟΥ μέχρι την Δευτέρα θα είμαι ΟΚ?
×
×
 • Create New...