Jump to content

ΗΛΙΑΣ ΜΠ.

Silver members
 • Content Count

  578
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ΗΛΙΑΣ ΜΠ. last won the day on May 17 2014

ΗΛΙΑΣ ΜΠ. had the most liked content!

About ΗΛΙΑΣ ΜΠ.

 • Rank
  DENNIS
 • Birthday 08/01/1978

Recent Profile Visitors

4,028 profile views
 1. Σε συλλόγους ,σωματεία μη κερδοσκοπικά .μπαίνουμε και βάζουμε τον νόμιμο εκπρόσωπο αναγκαστικά στην πρώτη σελίδα, μετά αν κανέις δεν έχει ποσοστό άνω του 25% θα βάλουμε πραγματικό διακιούχο(τον πρόεδρο ή τον ίδιο) ή όχι?
 2. Δύο μυνήματα με προβληματίζουν στην προσπάθεια να κάνω εγγραφή χρήστη για τις 120 δόσεις στα ασφαλιστικά. Ο Αριθμός Μητρώου Φορέα δεν υπάρχει στο Μητρώο Οφειλετών ΚΕΑΟ Δεν έχετε πραγματοποιήσει login ή δεν έχετε κλειδάριθμο στην υπηρεσία της ΓΓΠΣ ,τα έχετε αντιμετωπίσει ?υπάρχει κάποια μεταφυσική λύση γιατί από νόημα ......εννοείτε δεν προχωράει για ρύθμιση .
 3. νέους κωδικούς τάξις?
 4. προσπαθώ να κάνω εγγραφή χρήστη για οφειλές οΑΕΕ σε κάποιον και μου βγάζει μήνυμα Δεν έχετε πραγματοποιήσει login ή δεν έχετε Κλειδάριθμο στην Υπηρεσία της ΓΓΠΣ. μπορεί να φανταστεί κάποιος τι σημαίνει αυτό ,αφού login προσπαθώ να κάνω και μπαίνω με κωδικούς taxis?
 5. Αν οι μετοχές είναι ήδη ονομαστικές από πριν ,έχουμε παρόλα αυτά υποχρέωση αίτησης μέχρι 01/07 για να αναγγείλουν τα δικαιώματά τους ή αφορά μόνο τις ανώνυμες?
 6. τι γίνεται με τους Εντοπίστηκε αλλά δεν συμμετέχει ρε παιδιά? εμένα ο γιος ζούσε το 2018 με τον πατέρα ,το 2019 έχει ενοίκιο κάνω αίτηση στο γιο και στον πατέρα μου βγάζει το μύνημα χωρίς να μπορώ από κάπου να διαγράψω τον υιο. Είναι λογικό αυτό? Αφου επιδοτούμαστε για το 2019 θα πάμε με στοιχεία του 2018? Πως θα διορθωθεί αυτό ?
 7. παιδιά σε ερώτηση σε δεύτερη επιθεώρηση η απάντηση είναι η ίδια. Αφού δεν είναι μέλη ΣΕΤΚΕ και ΠΟΕΕΤ η καθαρίστρια σε ενοικιαζόμενα θα αμοιφθεί όχι με ΕΓΣΣΕ αλλά με τη ΣΣΕ των ξενοδοχουπαλλήλων γιατί το προβλέπει.Μήπως να το δούμε λίγο το θέμα .Να κάνουμε καμιά ερώτηση στο υπουργείο γιατί μπλέκει η δουλειά......
 8. σε ερώτημα στην επιθεώρηση η απάντηση είναι ότι όσοι δεν είναι υπόχρεοι αυτής της ΣΣΕ(δεν ε'ιναι μέλη των συμβαλλομένων μερών) , θα πάνε βάσει της σύμβασης των ξενοδοχουπαλλήλων ,δηλ. και τα δωμάτια
 9. Η σύμβαση των ξενοδοχουπαλλήλων που κυρήχτηκε υποχρεωτική αναφέρει ότι το πεδίο εφαρμογής αφορά και τα επιπλωμένα διαμερίσματα. Νόμιζα -κακώς?- ότι αφορά και τα ενοικιαζόμενα? Αλλά στις 08/02 έχουμε Σ.Σ.Ε. 8.2.2019 Για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων στα μη κύρια τουριστικά καταλύματα (ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα), όλης της χώρας. η οποία δεν είναι υποχρεωτική .Τελικά για ενοικιαζόμενα για να προσλάβω μια καθαρίστρια με ποιά σσε θα πάω ,των ξενοδοχουπαλλήλων ή την Εγσσε?
 10. Γνωρίζει κανείς αν μια επιχείρηση παροχής ασφαλείας με έδρα την Ελλάδα μπορεί να ανοίξει υποκατάστημα στην Σερβία ,δεδομένου ότι είναι εκτός Ε.Ε? Η θα ανοίξει εκεί κάτι εντελώς ξεχωριστό, το οποίο όμως θα ενημερώσει το μητρώο της εδώ εφορίας? Και φορολογικά μιας και είναι κάτοικος Ελλάδος θα προσμετρηθεί το αποτέλεσμα που θα προκύψει εκεί ,μείον τους φόρους όπως συμβαίνει και με τις χώρεσ της Ε.Ε? Επίσης ΦΠΑ θα πληρώνει το αντίστοιχο που υπάρχει εκεί φαντάζομαι...?
 11. Ενας πελάτης έκανε αυτό το μήνα το δεύτερο παιδάκι του. Με ένα που είχε πριν δεν έπαιρνε επίδομα τέκνου (27000 ευρώ εισόδημα) Μπαίνω και κάνω την αίτηση με 2 παιδιά (μάλιστα έχει ήδη ενημερωθεί με το δεύτερο ,λέω σώπα ρε ταχύτητα) πατάω για οριστικοποίηση και μου λέει το εισόδημα είναι παραπάνω από 26520 (που όμως είναι το ταβάνι για ένα παιδι) και δεν την εγκρίνει...! Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν ξέρω? Μη μου πείτε επικοινώνησε με τον οπεκα ή στο mail που έχει ,δεν παίζει...)) Υπολογίζει ένα παιδί ενώ η αίτηση εμφανίζει δύο...
 12. παιδιά αν κάποια τουριστική κατοικία του αρ.46 έχει εκτός από ΕΣΛ, έχει έναρξη θα εγγράψει το ακίνητο στην πλατφόρμα?
 13. το τέλος θα κόβεται σε άλλο μπλοκάκι? Δεν θα μπορούμε να το συμπεριλάβουμε στο ΑΠΥ που κόβουμε...? Θα κάνουν διπλή δουλειά και οι ξενοδόχοι και εμείς να περνάμε αυτο το πράγμα..? Θείο από την αμερική πάρε με εκεί να ησυχάσω.....
 14. ΗΛΙΑΣ ΜΠ.

  ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΣΕ ΙΚΕ Και ΚΕΦΑΛΑΙΟ

  δηλαδή πάμε σε διακοπή ατομικής συσταση ΙΚΕ ,με κεφάλαιο την απογραφή την ημέρα της διακοπής που θα είναι και η ημέρα σύστασης.Οπότε δεν ισχύει και η επισήμανση για κεφάλαιο 150000 εδώ...σωστα?
×