Jump to content

JKL

simple Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JKL

 1. Καλημέρα, σήμερα πάντως που πήγα να ολοκληρώσω μια εκπρόθεσμη διακοπή που δεν τελείωσε χθες, ο ελεγκτής είπε να περιμένουμε μέχρι το βράδυ γιατί κάτι συζητάνε για παράταση αλλιώς μου λέει πρέπει να κλείσεις με σημερινή ημερομηνία. Τι να πω...υπομονή λίγο ακόμα?
 2. μολις πήρα και ΄γω και μου είπαν το ίδιο. Αρχική υποβολή του 2014 μέχρι τέλος Ιανουαρίου.
 3. σημαίνει ότι εφόσον δεν καλυφθούν οι θέσεις από αυτούς που η κατάσταση λέει ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ (που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως έκαναν αίτηση και όλοι εμείς πάντα είμαστε σε αναμονή...) θα μπεις και εσύ στο πρόγραμμα!!!
 4. μπορείς να γράψεις τα σύνολα του κάθε μήνα σε excel( να σου παίρνει μόνο μια γραμμή) και να τυπώσεις αρκετούς μήνες σε κάθε θεωρημένη σελίδα, δεν υπάρχει κανένα θέμα με την εφορία.
 5. από το taxisnet μου είπαν ότι μάλλον προσπαθούν να ανεβάσουν την τροποποιητική γι' αυτό και δεν έχει ανοίξει ακόμα...καλά κρασιά και εις άλλα με υγεία!!!!
 6. Ναι περνάς από τα τμήματα και αν δεν έχεις καταθέσει δηλώσεις πρέπει να τις καταθέσεις αλλιώς δεν ολοκληρώνεται η διακοπή. Αν υπάρχει βεβαιωμένη οφειλή προχωράνε στην διακοπή όχι όπως παλιά που έπρεπε να το ρυθμίσεις.
 7. Καλημέρα! επόπτης σε Δ.Ο.Υ σήμερα μου είπε ότι δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση για παράταση αλλά και καμία ενημέρωση για το πως θα αντιμετωπίζονται οι εκπρόθεσμες δηλώσεις διακοπής εργασιών. Αν δεν υπάρξει καμία τροπολογία του Νόμου θα εξακολουθήσει να τις χειρίζεται όπως έκανε μέχρι σήμερα...αυτά για την ώρα... καλό κουράγιο
 8. εγώ τουλάχιστον δεν έχω ξεμπερδέψει...και δεν θα προλάβω μέχρι 31/03/14.Σε κάποια Δ.Ο.Υ πάντως είπαν ότι εκπρόθεσμες διακοπές θα γίνονται από 01/01-31/03 κάθε έτους...
 9. Καλημέρα συνάδελφοι!!! Τις πήγα τις ΑΠΔ και μια συμπλρωματικη για 5ο/2013,ΙΚΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και ΙΚΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ αντίστοιχα.Κανένα πρόβλημα,τα γνωστά πρόστιμα. Και οι δύο προϊστάμενοι είπαν ότι αν δεν έρθει η εγκύκλιος δεν εφαρμόζεται τίποτα,στο ΙΚΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ δε, μου είπε ότι μάλλον δεν πέρασε η τροπολογία. Τέλος καλό... προς το παρόν....να μου γίνει μάθημα λοιπόν "μην αφήνεις τίποτε για αύριο!!!!".
 10. Ναι...οι κωδικοί ήταν απενεργοποιημένοι και το αμέλησα τρομερά...ντρέπομαι γι'αυτό που λέω αλλά δυστυχώς το έκανα
 11. Καλημέρα συνάδελφοι!! Από λάθος δικό μου δεν έχουν κατατεθεί ΑΠΔ του 2013,θα έχω το πρόστιμο τω 10550,00 ή αυτό ισχύει μετά από έλεγχο του ΙΚΑ? Βοήθεια γιατί χάνομαι σας λέω........
 12. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ 01/06/2005.ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΔΡΑ ΘΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ (ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ), ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2005 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΠΟ 117,00 ΕΩΣ 1172,00 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
 13. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΟΝ Ο.Α.ΕΔ. ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ Ν.Π.Δ.Δ? ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΜΕ ΠΔ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ ΦΕΚ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
 14. αυτο ακριβώς έχει γίνει ,μιλάμε όμως για εργαστήριο γυψοτεχνίας που δεν είχε εμπορεύματα να μεταφέρει, έναν πάγκο μόνο για τον οποίο έχω τιμολόγιο αγοράς στην νέα διεύθυνση
 15. ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΩΣ ΕΛΕΓΚΤΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΣΑΝ ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ?
 16. ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ
×