Jump to content

dynamoking

simple Members
 • Posts

  287
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

dynamoking last won the day on September 4 2020

dynamoking had the most liked content!

About dynamoking

 • Birthday 03/02/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ΑΘΗΝΑ

Recent Profile Visitors

1,489 profile views
 1. Έχει παρατηρηθεί ότι ορισμένοι εργαζόμενοι δεν τους εμφανίζει με το ΑΜΚΑ να λάβουν το self test δωρεάν. Έχει κάποιος συνάδελφος κάποια περίπτωση όπου βρήκε τι φταίει? Μια εργαζόμενη απο το 2006 δεν την εμφανίζει να το δικαιούται ενω όλοι οι υπόλοιποι στην εταιρεία αυτή το δικαιούνται κανονικά.
 2. Λογικά θα εμφανιστούν αυτόματα στην πλατφόρμα όλες οι οφειλές του οφειλέτη που έχει σήμερα προς ρύθμιση.. Και εαν αυτά είναι βεβαιωμένα στην εφορία φαντάζομαι θα τα φέρει προς ρύθμιση.
 3. Μπορείς μόνο απο αύριο και έπειτα να υποβάλεις αναστολές.
 4. Λογικά θα γίνει όπως το Δώρο Χριστουγέννων, αλλά επίσημη εγκύκλιος δεν υπάρχει ακόμα..
 5. Παιδιά το έχω αναφέρει και σε κάποιο άλλο άρθρο, έχει πρόβλημα το ΙΚΑ πανελλαδικά και βγάζει ως οφειλή το ΔΧ αναστολής με κωδικό 116. Δείτε εαν έχετε αναστολές και για να βγει η ασφαλιστική θα πρέπει να πληρωθεί αυτή η ''οφειλή''! Το αντιμετώπισα με το ΙΚΑ Αγιας Παρασκευής και ΓΛΥΦΑΔΑΣ , όπου πλήρωσε η επιχείρηση το ποσό και βγήκε η ασφαλιστική του μέλους. Αυτό την μπλόκαρε! Το ικα το χαβά του φυσικά..σαν χαράτσι ακούγεται και ειναι πραγματικό! αντε βέβαια να το εξηγήσεις στους επιχειρηματίες γιατι να πληρώσουν κάτι που δεν οφείλουν και με προσαύξηση κιόλας! Όταν το λύσουν μηχανογραφικά στο ΙΚΑ, ελπίζω να φανεί ως πιστωτικό και να μην έχουμε άλλα..
 6. Και τι μαγικό σου έκαναν που δεν μπορούσαν να κάνουν ή δεν ήξεραν στο ΙΚΑ Γλυφάδας και Αγίας Παρασκευής? Σε μένα σήμερα το πρωί έβγαζε ώς οφειλή τον Ιανουάριο του 2021 ποσά covid και παρότι έκαναν προσωρινό έλεγχο, εαν δεν πληρώνονταν δεν έβγαινε ασφαλιστική!
 7. Ναι και σε μένα σε άλλο πελάτη δεν 'εβγαζε ασφαλιστική ο νόμιμος εκπρόσωπος και αφου έγινε έλεγχος στην επιχείρηση βγήκε οφειλόμενο το ποσό μια αναστολής covid ευπαθους ομάδος! Εταιρεία που δεν οφείλει και τα πληρώνει όλα στην ώρα της. Και για να ξεμπερδέψεις για να βγάλεις ασφαλιστική πρέπει να πληρώσεις τα κερατιάτικα και να περιμένεις 2 εργάσιμες φυσικά να εμφανιστεί η πληρωμή και να γίνει συμψηφισμός σε ανύπαρκτη οφειλή! Θα ξαναδώ Δευτέρα εαν βγάλω άκρη τελικά και έφταιγε αυτό το εσωτερικό πρόβλημα του ΙΚΑ! Και άντε εγώ ειχα μια μόνο αναστολή, εαν έχεις πολύ περισσότερες αντε πές στο στον εργοδότη οτι το ικα έχει πρόβλημα και ζητάει κερατιάτικα επειδή δεν μπορεί να κάνει τα αυτονόητα!
 8. Νέο σοβαρό πρόβλημα του ΙΚΑ με τον κωδικό 116 του ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ! Το εμφάνισε ώς απαιτούμενο πληρωτέο απο την επιχείρηση και οφειλή σε πελάτη μου!! Και άντε τώρα να θές ασφαλιστική και να πρέπει να πληρώσεις κατι που δεν οφείλεις μέχρι να το φτιάξει το ΙΚΑ!
 9. Οπότε θα φταίει το ΙΚΑ που δεν έχει διορθώσει το σύστημά του!
 10. Παρατηρώ σε 2 περιπτώσεις που έχουν πληρώσει όλες τις εισφορές του Ιανουαρίου+ΔΧ, ότι το ΙΚΑ στην καρτέλα της επιχείρησης, στην πίστωση δεν εμφανίζει εγγραφή covid για τον κωδικό 116 που αφορά το Δώρο Χριστουγέννων αναστολής. Kαι δεν τους βγάζει ασφαλιστική ενημερότητα! Φαντάζομαι ότι είναι μια ακόμη πατάτα του ΕΦΚΑ και ότι εμφανίζεται ότι πρέπει να πληρώσει η επιχείρηση τον κωδικό 116! Και δεν βλέπω να αλλάζει άμεσα και εαν χρειαστούμε ασφαλιστική να δούμε τι θα κάνουμε!
 11. O κωδικός 69 θέλει την επιδότηση στο πεδίο επιδότηση εργοδότη ,μήπως την έχετε βάλει στο πεδίο του εργαζόμενου?
 12. Να αναμένουμε παιδιά την επόμενη εβδομάδα, θα δώσουν παράταση οπως και τον Φεβρουάριο.
 13. Οταν έχεις συνεργασία, δεν δέχεται και επιδότηση εργατικής εισφοράς, μονο μια επιδότηση μπορεί να δεχτει η απδ.. Είχες υποβάλλει πρίν με 2 επιδοτήσεις Συνεργασια-ΕΕΕ?
 14. Εντάξει δεν παλεύεται η κατάσταση, έχουμε Ε11, μισθοδοσίες, αναστολές, συνεργασία,φμυ,απδ,βεβαιωσεις μετακίνησης και την απδ με τόσες αλλαγες και έρχεται το κερασάκι στην τούρτα όπου το ΙΚΑ τα έχει κανει μαντάρα και δεν μπορούμε να υποβάλλουμε απδ και χάνουμε τόσες ώρες τσάμπα λές και δεν είμαστε ήδη στα σχοινιά να τα προλάβουμε όλα!!
 15. Το ΙΚΑ τα έχει παίξει εντελώς! Σε 2 εταιρείες που έχουν μισθούς με 700€ , βγάζει μηνύματα λάθους στον Ιανουάριο 2021 στην ΑΠΔ σε όλους τους εργαζόμενους!! ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ Κάτι έχουν χαλάσει στον κώδικά τους! Και κάνει ωρες να βγάλει αποτελέσματα στον έλεγχο της ΑΠΔ! Το έχει δει άλλος?
×
×
 • Create New...