Jump to content

tzimdim

Silver members
 • Content Count

  294
 • Joined

 • Last visited

About tzimdim

 • Rank
  *
 • Birthday 05/07/1963

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
 1. Το παράβολο 272,22€ για δημοσίευση Ισολογισμού ΕΠΕ το εκδίδουμε ηλεκτρονικά ή πληρώνουμε σε ΔΟΥ?. Προσπάθησα στην λίστα φορέων που έχει στο taxis και δεν βρήκα άκρη?.
 2. Εκλεισε μέσα σε μια βδομάδα. Λέτε να ήρθε η ανάπτυξη και δεν την πήραμε πρέφα?. Πάντως 450,00€ το μήνα για ένα χρόνο χωρίς δέσμευση είναι "τεφαρίκι" για πολλά αφεντικά. Βγαίνουν και τα ένσημα, βγαίνει και ο μισός μισθός.
 3. Αν κατάλαβα καλά υπάρχει και αλλη επιλογή. Να αλλάξουμε τον ΚΑΔ εφόσον υπάρχει ΚΑΔ για την επιχείρηση (που να την κατατάσσει εκτος ΤΕΑΥΕΚ)
 4. Αυτό ακριβώς μου πρότειναν από το ΙΚΑ. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας.
 5. Ευχαριστώ Δημήτρη, θα το δοκιμάσω μεθαύριο και βλέπουμε.
 6. Συνάδελφε την Πέμπτη που αλλάζει ο μήνας θα προσπαθήσω, αλλα γνωρίζω ότι δεν επιτρέπει (όπως έγραψε και η chrisanna).
 7. Το έχω υπόψιν, γι αυτό ζητάω βοήθεια από συναδέλφους που αντιμετώπισαν τέτοια περίπτωση σε ΑΠΔ
 8. Εργαζόμενος σε ξενοδοχειακή επιχείρηση που προσληφθηκε τον Ιούνιο 2013 απολύθηκε την 4/10/2013. Στη συνέχεια επαναπροσλήφθηκε από τον ίδιο εργοδότη με σύμβαση ορισμένου χρόνου από 21/10/2013 έως 25/10/2013. Πως θα απεικονιστούν στην ΑΠΔ Οκτωβρίου α). Οι τακτικές αποδοχές 4+5=9 ημέρες. Επιτρέπει το σύστημα να γίνουν 2 εγγραφές (η πρώτη για 4 ημέρες με ημερομηνια έως 4/10 και η δεύτερη για 5 ημέρες από 21/10 έως 25/10)?. Αν δεν το επιτρέπει πώς να εμφανίσω τις δύο διαφορετικές ημερομηνίες απόλυσης στον ίδιο μήνα?. β). Κάτι ανάλογο και για τις εγγραφές επιδόματος αδείας, άδειας εποχιακά εργαζομέν
 9. Σε λιγάκι δεν θα χρειάζονται λογιστές,παρά μονάχα καταχωρητές παραστατικών και λοιπών εγγράφων σε ένα κεντρικό σύστημα. Από κει και πέρα όλα θα παίρνουν το δρόμο τους αυτοματοποιημένα. Και ο ΦΠΑ και η αναμόρφωση και οι συγκεντρωτικές,και οι δηλώσεις εισοδήματος φυσικών προσώπων, καθώς θα συλλέγονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες από όλα τα εμπλεκόμενα δίκτυα (τράπεζες,συμβόλαια,ιδιωτικά σχολεία,κλπ).Μετά τους εφοριακούς θα βγούμε και μεις στην ανεργία και θα περιμένουμε στη γωνία να σκοντάψει στο γραφείο μας κάποιος που δεν γνωρίζει από διαδίκτυο, να του κάνουμε αίτηση ρύθμισης χρεών, Α21 ή
 10. Ετσι είναι και ακόμα χειρότερα. Το είχαμε πεί από πρόπερσι......θα καταντήσουμε μπάτσοι της τρόικας αν δεν αντιδράσουμε αξιοπρεπώς. Θυμάσαι ασχολήθηκε μαζί μας ένα κομμάτι των ΜΜΕ. Και όταν το περιβάλλον Παπακωνσταντίνου μας "απείλησε" σταματήσαμε. Να είμαστε όμως σίγουροι ότι σε κανα δυο χρόνια δεν θα χρειάζονται τις "πολύτιμες υπηρεσίες μας" διότι θα λειτουργεί άψογα ο big brother του τραπεζικού συστήματος και οι ταρίφες των χαρατσιών. Αντε το πολύ πολύ να λειτουργούμε σαν "μη κερδοσκοπικά" ΚΕΠ για φραγκοδίφραγκα. Ο καθένας τελικά δίνει τη μάχη που μπορεί μόνος του από το γραφείο του, με όπο
 11. Και για να μη γίνει καμιά παρεξήγηση (επειδή κάποιοι διαχρονικά μπουκωμένοι με επιδοτήσεις ξενοδοχόχοι παριστάνουν τον πονηρό τώρα που αρχιζει η τουριστική σεζόν), παρόμοιες ειδικότητες σε ξενοδοχεία ακολουθούν την ΣΣΕ που ισχύει και φέτος. Ετσι δεν είναι Δημήτρη. Επιβεβαίωσε το αν θες για να αισθανόμαστε ασφαλείς τώρα που ξεκινάν νέες προσλήψεις.
 12. Να αναφέρω άλλα δυο προβλήματα στην υποβολή ΑΠΔ Ιανουαρίου. 1). Δεν περνάει η εγγραφή με τύπο αποδοχών (07) - Αποδοχές αδείας εποχιακών ξενοδοχουπαλλήλων. 2). Εχω τον Ιανουάριο αλλαγή στο ποσοστό επιδότησης ΟΑΕΔ (διετές), κάποιες μέρες με 80% και τις υπόλοιπες με 60%, και αρνείται να δεχθεί δύο εγγραφές με τύπο αποδοχών 01 στον ίδιο μήνα.
 13. Ας δώσει πρώτα ο Βενιζέλος τα φιλαράκια που κρύβει στο στικάκι του και μετά κουβεντιάζουμε.
 14. Νίνα υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άνεργοι που δεν είναι γραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ για διάφορους λόγους. Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες ελαστικά εργαζόμενοι με αποδοχές ούτε για πασατέμπο. Ποιό μαχητό τεκμήριο να επικαλεστούν?. Δεν θέλω να κάνουμε δράσεις τύπου ΣΚΑΙ, σας κερνάμε μια φορολογική δήλωση και βρείτε τα με τον έφορο.
×
×
 • Create New...